Ma, lako za to- staviš masku ili nešto i nemaš problem.
Meni je veći problem što je iza staklo- pa će se često ovo desiti (i sa bumperom)...
Jaoo kak vam se da to pisat tolko?
Cijon, nemres se strpit? Kolko sam ja citao, iphone 4 ima jedan dio, dolje ljevo, cim pipnes ode signal na nulu, i crkava razgovor, i na 3g mrezi, i na EDGE... Tak da, kad bi biro, ja bi uz'o 3gs![]()
One day, sky went blue...
Ma, lako za to- staviš masku ili nešto i nemaš problem.
Meni je veći problem što je iza staklo- pa će se često ovo desiti (i sa bumperom)...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bio na intervenciji i sredio struju u jednoj kući a u njoj Tony Cetinski...Svasta...
ma nece mi se to dogodit
sad razmisljam kako upgradeat pc..tj sto stavit novog..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sve si mislim, danas je Redeem na Lockerzu, jel da bdijem nad kompom, ili da idem u krpe... Bio bi mi bad da idem spat, a ovo nezz jel ce mi tata dat![]()
Došao s Glavnog.
Malo pada kiša![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
oso Digi u vjecna lovista![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Jucer navecer cekam redeem, i nestane struje, taman kad je poceo, al dobra je vijest da ce danas opet bit jel su jucer nes zaj***liwiš mi lak
![]()
Danas samo surfam netom, tražim glazbu manje poznatih izvođača... Naletio na jeben bend
Max Raabe und das Palast Orchester
Rade parodije na pjesme, npr. ova mi je bolja od originala![]()
![]()
Došao s prakse.
idem nazad za Zagreb![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zašto su krajevi malih šarafcigera obojani crno (ili neke druge boje)?
Ne znam, ove koje ja imam (križni i torx) su crni jer su magnetizirani. Oni koji nisu - nisu![]()
Ma, vidio sam i nemagnetizirane koji su obojani.
A, sumnjam da ih je netko demagnetizirao![]()
Magnetizira se metal od kojeg je napravljen odvijač ili bar njegova "glava". Ono crno je uglavnom zaštitni sloj koji ponekad sadrzi magnetna svojstva i stiti glavu da se ne ošteti,te takacv odvijač ima samo na glavi mogućnost držati vijak,a gdje nema "onog crnog",ne drzi. Na no name odvijačima zna bit za šminku. Ima i neobojenih koji su magnetizirani.![]()
A da možda naprave Pinky izdanja šarafcigera, možda potaknu više žena za npr. automehaničarski posao![]()
Testiram Flash na iPhoneu
Za sad mi se svidja
Stame ubija ovo sunce... Je da je vruce, al da mi udara u monitor TAMAN kad dojdem na komp (a kad me tata stera, nema vise sunca, ofc...), pa mi onemogucuje rad na njemu -.-
Došao s vožnje.
Malo dulja nova ruta
Lijepi spust![]()
Ovo je čudno, mobitel je došao kod nas prije nego u Ameriku...
Dr. House i spavanac...![]()
Jedva cekam, jos par dana/tjedana i kupujem Desire![]()
Joj, cijon, jel se to meni cini il ti non-stop mjenjas te mobitele?
OT: Nisam spaval doslovno cijelu noc, doso frend prespavat i cijelu, al doslovno, CIJELU noc sam proveo igrajuci bombermana ns Nintendu DSi... Cak nisam ni umoran! jos...![]()
Bookmarks