Ljudi kako da otkljucam svoj C905 kada pise da je kraj aerix-a?
evo skidam ovaj omnius,moze li mi neko objasniti kako on funkcionise?
hvala
-ali ja ne kužim ništ te boje ni ništ drugo, to neki dan kad sam radio sa Omniusom mi je bilo prvi put u životu, morao bih prvo pročitati sve tutorialne tu na forumu pa onda krenit u pohod, radio sam sve napamet, ni upute nisam čitao...
Ljudi kako da otkljucam svoj C905 kada pise da je kraj aerix-a?
evo skidam ovaj omnius,moze li mi neko objasniti kako on funkcionise?
hvala
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
ne znam jel ima tu na forumu, al ovdje ima: http://forums.se-nse.net/topic/49984...eneral-usuage/
Upravo otključao w890 CID 52 red sa omniusom, gotovo za dvije minute.
Thnx
Pozz
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Pozdrav svima,
Ja sam skinuo Omnius, instalirao ga registrirao se na stranici provo je javljalo neku grešku prilikom registracije, a potom je sve lijepo zeleno bilo i kaže da ću dobiti na e-mail link na koji trebam kliknuti, no već 24 h nisam dobio ništa, nema linka na mailu da potvrdim registraciju a ako sad odem i upalim omnius tamo pod postavkama upišem svoj user i pass, odaberem vrstu moba, kliknem unlock umetnem kabal u lap ugasim mob vratim bateriju unutra držim tipke 2 i 5 i umetnem kabal ništa se ne događa mogu čekat čitav dan i ništa se ne promijeni, prije na aerix sam istit takav mob bez problema otključao radi se o v640
Ako imate kakav savijet dobro bi mi došao.
Hvala
meni je stigo mail drugi dan, upalio program u opcijama mu upisao svoj username i pass, odabrao model i otkodirao t303 i c510 bezproblema
Evo regao sam se na omnius,sada cu pokusati da unlockam c905. valjda ce moci. moram to uraditi jer hocu da ga prodam. ako ne mogne preko omniusa jel postoji jos neki nacin?
Izbacuje mi gresku....sta da radim? kako da otkljucam c905!?
Zadnji uredio imaticx : 01-08-2010 u 17:59
a sta mislis jel ima smisla da napises bar kakvu gresku javlja!?
mozda nesto ovakvoga: http://cafe.mobil.hr/threads/59324-T...l=1#post941419
Pise nesto da provjerim postavke servera ili da li je umetnuta smart kartica...
EDIT:
Ljudi uspio sam otkljucati mobitel. To mi je odradio neki momak sa drugog foruma preko Team Viewera. Hvala svima na pomoci...! I sorry na duplom postu(nisam ja kriv sto mi niko nije odgovorio na proslu poruku).
Zadnji uredio ravilov : 01-08-2010 u 21:29 Razlog: koristi gumb Uredi Post
Imam glupo pitanje, tice se registracije i Supreme Credit Accounta.
Dakle, ako koristim Omnius za CID52, Supreme Credit Account mi ne moze retroaktivno naplatiti uslugu ni nakon sto prodje promo razdoblje?
Mislim, registracija ne trazi nikakve osobne podatke niti broj kreditne kartice pa pretpostavljam da je pitanje fakat glupo![]()
Pretpostavljam da se taj sistem koristi za ekipu kojoj treba Ultimate Unlocker za CID53 i navise, a koja paralelno otkljucava i uvjetno receno starije CID52 uredjaje?
Einmal ist keinmal.
imam isti problem kao SE Hondaš, samo što se radi od K750. Crkao pri pokušaju flashiranja sa XS++ i sada ne može se više ni upaliti, program ga ne prepoznaje, a isto tako ni preko punjača ne reagira.
Da li postoji način kako ovaj model unlockati i dekodirati, nekom lakšom metodom, izgleda da sam ja neštp "pogrešno" uradio.
btw. u Ultimate Unlockeru nema mog modela pa ne mogu istu metodu korisiti, a ako bih ga probao unlockati pod neki drugi model, opet, niti ovaj program ga ne vidi u Devices.
Any help ?![]()
Onda si u potpuno krivoj temi, K750 je miljama daleko od A2. Drugi put prvo potrazi, postoji vec odavno tema za K750 modding gdje je sve objasnjeno, kao i nekoliko tema s tutorialima, te jos tema sa raznim unlock patchevima.
K750 se otkljucava na prilicno drugaciji nacin od A2, i koriste se drugi alati.
imam problem s omniusom i w995.
izbacuje mi error i pise da je nemoguce spojit se s serverom.
registrirao sam se i tamo u postvkama upisao user name i pass.
i opet nece. jel ima tko kakvu ideju?
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Evo sad skinuo zadnji Omnius, 0.08 i otključao c510 bez problema. Što se tiće spajanja na server probao sam prije na poslu ali se isto nije htio spojiti na server, valjda zbog routera koji nije puštao na njihov port. Sad od doma mi je sve prošlo ok.
danas probao otključat k770 s omniusom i neželi....kao nemam dovoljno credita???? verzija je najnovija iliti 0.11...nije valjda da više nije besplatan????
Da, Omnius vec neko vrijeme nije vise besplatan.
Ima li kakva alternativa?
Jel ide free unlock na SE ELM ?
Koji bilo!
Pozz,,, Jel postoji način da se unlocka g502, sad odkad Omnius nije besplatan?
pa kao sto covjek iznad rece ako nema za ostale a2 uredjaje nema ni za njega
meni je jedan frend sa bug foruma otkljucao besplatno preko omniusa,on je imao nekog kredita i...
pitaj i ti nekoga da ti napravi![]()
Zadnji uredio ravilov : 20-09-2010 u 17:58
Bookmarks