ups sorry xD
meni je snimljeno u .3gp i hd i sd
Jel netko ima ˝problem˝da na widgetu sa satom i vremenskom prognozom u 10 sati navecer je suncano(wtfi onda treba 4 puta syncati da promjeni vrijeme.. Jel ima neka caka ili?
Da li netko zna kako sad instalirati app-ove sa marketa (za koje piše u opisu da su već spremni za sd install u 2.2 froyu)?
Nisam našao nikakvu opciju gdje biram gdje mi se sprema takav program
imas u drugoj temi objasnjenje kako instaliras aplikacije na sd card
http://cafe.mobil.hr/threads/68003-H...475#post941475
Evo mog posta, možda pomogne.
How to force apps to move to the SD card on Froyo
Javite radi li i kako, ja još nisam napravio update na Froyo.
Meni ovo radi, samo ne prebaci cijelu aplikaciju, jedan dio ostane i na mobu, npr. Copilot je imao 18mb sad ima 9,5mb na mobu.
Bojim se da je to normalno za sve aplikacije.
http://cafe.mobil.hr/threads/68587-H...ije-u-telefonu
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Baš su uprskali sa tom internom memorijom. Mogli su staviti malo više. Da stvar bude gora, deinstalacijom programa se ne oslobađa sav prostor, ostane neki cache ili što već.
Da li Froyo povećava onih 147MB ili ostavi još manje za aplikacije?
Nisam probao službeni update, ali čitajući uokolo mislim da ćeš dobiti puno manje od tih 147MB - na internu memoriju u startu ide dalvik cache, sistemske aplikacije koje naknadno nije moguće prebaciti na SD (nisam siguran za ovo, tj neznam pod koju memoriju se one računaju) i vjerojatno još neki popratni cache. Neznam koliko se to može uspoređivati, ali kod mene je nakon stavljanja NEslužbenog Froyo ROM-a memorija bila oko 75MB (bez neslužbenog A2SD+, znači čisti Froyo A2SD). Slično stanje slobodnog mjesta sam imao i sa stock 2.1 Eclairom.
75MB na čisti ROM? Uz obrisan sav cache? Sranje, pa to je duplo manje nego što je sad. Čini se da je jedino rješenje A2SD+ i ext4 particija, što opet povlači problem brzine kartice, zamjenu i sl.
Takva su moja iskustva uz naglasak (još jednom) da sam dosad isprobao dva čista neslužbena Froyo ROMa. Isprobao bi rado i HTC-ov Froyo ali trenutna nemogućnost rootanja me koči u tome.
Mali offtopic, ako ne želite flešati službeni update, na xda-dev su počeli izlaziti "čisti", "službeni", pre-rooted 2.2 ROMovi s podrškom za A2SD+...
Jedan od njih: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741663
Pa ima neki apk koji ti oslobađa malo cache shita itd?
Čitam xda i ne nalazim čisti Froyo ROM nego sve neke modifikacije. Ako netko nađe ROM koji je samo rootan i kojem je dodan A2SD+ neka molio bih da posta ovdje.
decki mozda je malo ovo pitanje offtopic al me zanima ima li ko kakvu vijest dali je procitao ili nesto slicni kada ce izac froyo za legend isto sluzbeni update ?
Za neke (mislim da nije Legend na spisku) se spominjao kraj godine.
hmm ja sam isto tako vidio negdi pise da nije na spisku pa procitam na nekom nasem sajtu da jest kao i htc sluzbeno potvrdio,,,bilo bi mi glupo da nije na spisku kupio sam ga cim je izasao i mislim da bi mogao vrtit taj froyo
Bookmarks