Ima li tko probleme s baterijom nakon ovog updatea? Meni se sinoć dogodilo da se mobitel nije htio napuniti više od 93%. Tek kada sam ga izgašenog napunio, onda se je baterija došla do 100%.
Vidio sam na stranim forumima da je ekipa prijavljivala slične probleme ali ne toliko na Desireu koliko na Incredibleu.
ne razumijem ako je update offical i ako je s njime sve uredu zašto nije bio dostupan i zašto ja poslije updejta imam nekoliko rekao bih zamjerki recimo kad završim razgovor maknem tel s uha ali mi se ekran ne upali?
Nakon par dana koristenja ne vidim nikakvu razliku, jedino mi program Juice Defender vise ne radi ispravno. Nazalost pokvario mi se zvucnik za uho, sutra ga saljem na servis a nisam cuo nista dobro o Agram servisu koji je ovlasteni servis.
evo ja dobio odgovor od HTC-a u vezi FROYO upgradea:
drugim riječima, može biti bilo kad, može biti sutra, a može biti 31.12Thank you for contacting HTC, Kindly note that we are working closely with Google and our other partners to ensure we have the earliest access to everything we need to provide a complete and solid Sense experience on FROYO. We expect to release all updates in the second half of this year but can't be more specific yet. If you have any other inquiries please do not hesitate to contact us again, Best Regards, HTC Team www.htc.com![]()
Jučer su objavili da će biti u Q3, dakle do kraja 9. mjeseca
http://myhtcdesire.com/news/froyo-coming-in-q3-of-2010
dali se zaključan android može upditirati na jaču verziju te se na taj način riješiti zaključanog mobitela.
Moci ce se updejtati ali ce ostati zakljucan.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Izasao sluzbeni froyo za desire danas
upravo napravio update, obavezno 25MB na mobu mora biti free
i baterija dobro napunjenja...meni je "kenjo" a imo sam 30-tak posto....
meni je na 45% i prošlo sve ok
i dakle kako sad instalirati aplikacije na sd karticu?
Autor aplikacije to treba omogućiti. Kada instaliraš takvu aplikaciju, ona se automatski na karticu instalira. Ako već imaš od prije instaliranu aplikaciju, nju možeš premjestiti ako ideš na Settings > Applications > Manage applications > Odabereš aplikaciju > Move to SD (ili Move to phone ako je na kartici)
odes na settings/application/manage applications/stisnes aplikaciju (application info) i onda imas gumb move to sd card
ne podrzavaju jos sve aplikacije prelazak na sd
iako sam ja prebacio google sky maps nisam vidio da mi se povecao prostor na memoriji telefona -_-
EDIT: haha Dark opet si brzi od mene!!! :
How to force apps to move to the SD card on Froyo
Javite radi li i kako, ja još nisam napravio update na Froyo.
zahvaljujem...samo mi je jedna dostupna...čudno...![]()
dal treba biti rootan ili?
Ne. Ne postoji još root za službeni Desire Froyo (s obzirom da je i Eclair bio kompliciran za rootati, neki se boje da se Froyo uopće neće moći rootati)
Edit: Svakako preporučam isprobati ChromeToPhone (ima i ekstenzija za Firefox) kojim se sa jednim klikom može iz browsera otvoriti ista stranica (ili google maps ili youtube...) na telefonu.
Jedan od već nekoliko rootanih ROM-ova, Rooted Official HTC Android 2.2 (FroYo) ROM.
meni kod instalacije Android SDK javlja
"Failed to fetch URL https://dl-ssl.google.com/android/re...repository.xml, reason: HTTPS SSL error. You might want to force download through HTTP in the settings."
windows 7 32bit
Bookmarks