A sam frendu JB 3gS 32gb na 4.0 OSu i radi mu sve tak da ima jb
Dali itko ima problema sa youtube-om?Stalno mi prekida,ne radi nikako!!!
Može li se "haktivirati" 3G 4.0?
Ako može- može link.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
nisam osobno isprobao, al kolko vidim da snowbreeze aktivira iPhone http://ih8sn0w.com/index.php/product...n0wbreeze.snow pa javi ak uspijes
ništa nije gore od rezanja rajčice tupim nožem
Uspio sam, hvala još jednom![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Može li iko zVanicno odgovoriti jeli ima JB za 3GS os4.0 firmware 05.13.04 gdje ga naći kako ga skinuti i instalirati ako postoji
ne.............
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Izaso je JB za 3Gs za 4.0 os ali beta samo ima se za nac na googlu a za 4.0.1 nema jos a i beta verzija ne dosta drugacija od 4.0
treba mu sto godina da mi poruke otvori...cak mi i ipod poceo stekati...jubio i dalje ne radi..bravo jobs
Kaj ti tocno nije jasno a ako ne vjerujes donesi mob i kladimo se u 100€ da je izaso za 3Gs 4.0 JB
da jel to sigurno jel bilo je ekipe daaaaa 4.0 radi odlicno super brzo na 3g pa radi k![]()
4.0.1 na 3G je brži nego 4.0 ali i sporiji nego 3.1.3
S tim da bih rekao da je ipak razlika veća na stranu sporosti 3.1.3 - 4.0 u smislu da je 4.0.1 nešto sporiji od 3.1.3, dok je 4.0 dosta sporiji od 3.1.3.
(radi se o iPhone 3G i JB 4.0/4.0.1 s tim da MT nije uključen, a wallpaper je)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hm iako je 4.0.1 izgledao nesto brzi od 4.0 nakon nekog vremena sve je opet po starom. Neki dan otvorim process u SBSetings i ono slobodno samo 8mb s tim da nije nista ukljuceno osim phone. Free memory i ista stvar tek gasenjem telefona mi se vratilo nesto memorije...
no i dalje poruku otvara sto godina,setings isto tako,cesto mi u igrici brejka....meh uzas
Sacekaj 4.1 ili 4.2. Trebalo bi biti dosta ispravaka za starije uredaje (3G, ipod touch 2G)
iPhone 5s 16 GB
Da, iOS4 je dosta spor na 3G-u. Bit će da je hardware stvarno slab za sve što je Steve zamislio. Na 3GS-u radi super. mogu misliti kako je na četvorci.
nadam se cim prije jer ovo je koma...zbrisao sam sa windows mobilea zbog sporoce i sad opet isto
wuuuuhuuu izgleda da dobre vijesti stizu
http://thenextweb.com/apple/2010/07/...e3g-units-yes/
to kao izlazi ovaj tjedan?
Bookmarks