Ipak još ništa od prakse...![]()
bas je okrutna, jelda...
Vec sam razmisljao o Plavom telefonu, al nebi imalo koristi
ot: nezz kaj da radim..uzasno je sparno u sobi i nemrem spavat...
Daj xlr pricaj malo o svom (gay) mobitelu![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ipak još ništa od prakse...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jucer gledao film "Predatori"... Prezakon, lajkam kad mu je predator iscupal glavu sa kraljeznicom i metnul je prek ramena i napravio onaj retard uzvik RAAAARGH xD
Dislajkam kada je tzv Doktor (koj to nije...) bacao one bakljice koje gore cca 20 sec, dok je treca, koja je odletjela u predatora, gorjela cca 3 min
Sad nek kaze da ima savrseni film![]()
One day, sky went blue...
Ako sam ovo danas preživio,onda sam Iron man.![]()
Što znače e i c na slavinama?
Pretpostavljam da je jedno toplo, a drugo hladno- ali ne znam na kojem jeziku...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa probaj jednu pa drugu, pa ces znat koja je hladna![]()
Konačno klima u dnevnom boravku....![]()
Ja se guštam sa klimom vec koje 3 god
Btw, uzasno jutro.. Probudim se, a kuca puna muha... I to onih velikih... Zato uz mene stoji veliki plavi raid, pa ih tamanim
Drugi uzas.. Sistemski disk je pun do grla, nezz zkj, i tata mene optuzio za to, sad ga moram praznit -.-
Kakvo je vase jutro!?![]()
Kolika je maksimalna preporučena temperatura za Intel procesor?
Našao.
Zadnji uredio georgy : 16-07-2010 u 14:28
Napokon nasao neki signal..
Ovdje u zagorju sve neki sipci, svi zakljucavaju svoje mreze![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
http://www.youtube.com/watch?v=VKIca...ayer_embedded#!
hehe kakav lik
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Imam betu MSN messengera, jaaako mi se svidja, jedva cekam kad zavrse sa razvojem, da nije tak jako spor ^^
Meni je užas ta beta, komplicirana, sučelje je uzrokovalo WTF efekt...
+ strašno zajebava pri vraćanju na stari MSN. No o ukusima se ne raspravlja...
OT:nakon godina i godina, od verzije 1.0 , danas se odvajam od Firefoxa. Chrome, here I am!
ja firefox koristim samo za quake live, chrome4evah! XD
ot. Papao pizzu, opet :burp:
Internet Explorer 4 life![]()
... IE zaobilazim, ali primjecujem da vas nema bas xD more, jelda? Oh well... Stednja za neku odredjenu stvar zna bit dosta stresna![]()
Danas se drugi put bacio u more. Jadan ja kad mi je more 10 minuta od kuće a ja nemam snage ni otić,a kamoli se kupat...![]()
insomnija
trpam kojkakve androide na mda dok mi mir narušavaju zvuci rtlove urote iza leđa....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne mogu se sjetiti imena pjesme koja mi je u glavi...
SoundHound, Shazam, youtube... ništa ne pomaže...
Došao s vožnjice- baš je ugodno sada![]()
Ma, imam neki- ali mi je jedna elektroda bila zapela u uhu pa sam strgao
Kratkospojio na drugo uho i sjetio seTrebao mi je cijeli dan da se sjetim...
Ipak SoundHound prepoznao uz pomoć mojih spektakularnih vokalnih sposobnosti (iz negdje 10. pokušaja)![]()
Zadnji uredio georgy : 19-07-2010 u 18:18
Bookmarks