http://www.google.com/contacts
Tu bi trebao naći sve kontakte koji su ti na telefonu (pod uvjetom da si podesio sinkronizaciju). Promjene na webu se naravno sinkroniziraju natrag na telefon.
Prije svega pozdrav svim forumašima!
Posjedujem X10 od nedavno i prva moja reakcija na ovaj uređaj bila je oduševljenje.
Sada sam sve više pomalo razočaran.
Nigdje ne nalazim nikakvu aplikaciju pomoću koje bih preko PC-a mogao unijeti imenik ili ga editirati, a da za sve svoje kontakte sačuvam privatnost.
Naravno Sonyericsson nudi mogučnost preko web-a gdje se podaci šalju u neki njihov server i uvijek su Vam dostupni.
No čitajuči uvijete takvih razmjena datoteka koje su oni ponudili ispada da su se ogradili totalno od svega. Oni za ništa ne odgovaraju, a da bi bilo što i samo pokrenuo traže te skoro i broj cipela koje nosiš i zadiru duboko u privatnost već kod same registracije.
Ništa nije specificirano pa je moguće da se neke usluge i naplate. (katastrofalno).
Volio bih ako netko ima sličnih iskustava da mi se javi.
Radi se samo o tome da bih volio lakše i brže natipkati imenik preko PC-a.
http://www.google.com/contacts
Tu bi trebao naći sve kontakte koji su ti na telefonu (pod uvjetom da si podesio sinkronizaciju). Promjene na webu se naravno sinkroniziraju natrag na telefon.
@Dark,
Koliko sam shvatio, covjek bi htio izbjeci bilo kakvo syncanje online, tj. preko weba. Tako da ovo preko Google Contactsa onda otpada...
@draz64,
Nazalost, vecina Androida, kao Googleovog proizvoda, vrti se oko Googleovih usluga, pa tako i ovaj dio oko kontakata.
Najjednostavnije je to obaviti preko weba (Google Contacts), no ako neces tako, stvari se nazalost drasticno kompliciraju...
Cuj, ja imam ideju.
Ako imas neki stariji SE mobitel, lijepo mozes sa njega poslati sve kontakte s BT na x10 i naravno nazad na njega.
Tako sam ja maloj poslao sve kontakte sa C902 na x10mini pro i sada sam probao nazad i sljaka.
Sve to s pretpostavkom da nakon toga imas aplikaciju pomoću koje ces preko PC-a moci unijeti imenik ili ga editirati.
Pozdrav![]()
Bookmarks