te ket![]()
te ket![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
NytroBox NB-4001T scart stick.
Pa, ako će vraćati- samo ih usmjeriš u servis
Jedino ako nisu "pali s kontejnera"![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Otpedalirao dionicu, doziram se cedevitom.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Večerao sa zakašnjenjem,otreso 3 gemišta i sad idem gledat Housea...
Joj dobro Rav nemoj bit picajzla
OT: Iso bi se vozit negdje, al nitko nije zainteresiran :/
PS: Jel zna itko dal je moguce gledat NBC program prek kompjutera (interneta)?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ljetni praznici... Druga riječ polako gubi značenje s godinama...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Dosao doma sav mokar od vrucine, i sad moram sprzit Windows XP (koj se nece ucitat) frendici, i ne odgovara na poruku jel oce onda jedan hackani XP, ili ipak windows 7... Jaoooo opet sa biciklom u ivanic, a sutra u ZG gledat predatore :O weeee xD
One day, sky went blue...
Meni probušena guma na biciklu... :fak:
Vruće ko u paklu...
Pa mogao si rec kak i svaki put prije voznje kazes georgy... ccc
Nista sutra cu te morat loviti po Maksimiru ak ces ic van
Gledam Chucka![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Doček'o Desire nakon mjesec dana. Prvi dojam - ova k'o fol smeđa boja je zapravo ljubičasta i izgleda lagano gej... Ali naviknut ću se![]()
Lagano gej....![]()
bas, i ja sam pomislila, otkad to iksu smeta gej obiljezje moba
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Opet je xlr na redu? ^^
Inače, opet me ulovila faza slušanja Prodigyja... Fenomenalno...
Zbog posla bum valjda ostal budan do sitnih sati tako da Prodigy služi kao kava![]()
Odo krmit, dosadni ste![]()
Jucer se navozio ko kreten, od mame doma, pa kod frenda, pa onoj odnest CD, pa natrag kod frenda... Na kraju toj zenskoj jedan dan moram ic slagat komp, a mogel sam odma
OT: Sjedim za kompom i pisem... Ovdje... Jos se budim![]()
xlr, nista osobno ali, gay is okay but stay away
stara me tjera da se idem negdje vozit...
Ej! Sto ljudi, sto čudi!
U 2h idem kod frenda, i onda odemo vlakom do ZG-a, i onda gledat "Predatori"![]()
Daj netko će misliti da sam ili homofob ili šta, prestajem s gej foramaOzbiljno!
Došao od bratića.
Tko bi rekao da djeca 1- 2 razred žele igrati Rizik po pravilima...
Sutra napokon praksa.![]()
cionn, kaj je tebe majka sterala na bajk po najvecem suncu?
rec' ti njoj da se to ne smijeal fakat!
kaje ovo, nikog nema, svi na moru
bitno da smo mi kupili maske za ronjenje, dihalice, peraje, jos nam samo el. friđ fali.. e, da, do mora jos vise od mjesec dana
luda sam. sjedim mokre kose pred ventilatorom ko od majke rodjena (da, upala sinusa me sljeduje neizbjezno) i yebavam Gradu sve po spisku (upropastise mi struku.. sranye se sprema na jesen..)
ne znam jesam li ludja od vrucine ili do ove nase drzave.. al luda dedinitivno jesam :apaurinimitrebaju:
Bookmarks