evo ja bi recimo uzeo taj ps2 jer ps3 jos ne cita pirate.( bar tak mislim )
e sad, kak doci do toga. ja sam mislio odjavit adsl( nemam vise ugovora ), i za koji dan ga opet uzet i tak bi bio novi korisnik. jel to moguce tak?
usporedi akcije koje nude vani s našim akcijama
pa ćeš vidjeti da su naše akcije zapravo bilo što drugo
osim akcije. i smješno je da daju ps2 koje je izašao davne
2000 godine, i koji danas nije uopće aktualan .
a to su vjerovatno kupili đabe kod nekog uvoznika
koji to nije uspio prodati. vrlo jednostavno.
evo ja bi recimo uzeo taj ps2 jer ps3 jos ne cita pirate.( bar tak mislim )
e sad, kak doci do toga. ja sam mislio odjavit adsl( nemam vise ugovora ), i za koji dan ga opet uzet i tak bi bio novi korisnik. jel to moguce tak?
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
A od kad to mi možemo se uspoređivati sa cijenama i akcijama vani?
A i volio bih vidjeti tu neku ludu akciju...
ja mislio uzet i onda vidim ponude neko glupo osiguranje 2 mj...wtf..ima toliko dobrih stvari,konkretnih a oni daju to.. :/ traje do kraja 8.mj,valjda ve nakon toga dat nesto pametnije..
gidi jap!
Ja sam nedavno produzio ugovor. Poklanjali su neki paket "Surfajte sigurno" za produzenje jos na jednu godinu i neki WLAN modem za dvije godine produzenja. Ja sam uzo jos jednu godinu i reko sam onoj curi sta me je zvala da mi ne salje nista da surfam sigurno,jer da mi ne treba jer imam siguronosnih rijesenja koliko ni oni nemaju...
Mamicu im,a dijelili su eksterne diskove i logitechove zvucnike,a meni salju da surfam sigurno...![]()
Ja sam uzeo 2008. godine u 10 mjesecu hard 160 giga. piše da je min trajanje ugovora 24 mjeseca, znaci prošlo bude 12 mjeseci.
Ja bi produžio opet uslugu i uzeo hard, dal mogu to nakon godine dana ili treba baš čekati 2 godine iliti 23 mjeseca...
BTW nezanm zašto mi piše u ugovoru da je na 24 mjeseca, a sigurna sam da je kao što sad piše za onaj disk "uz produljenje ugovorne obveze na 18 mjeseci."
evo stigao GPS za nove korisnike koji potpisu na 24mj do 31.12. Zanima me dal zna tko vise nesto o uredjaju,ne mogu nac na stranici,,model,karte itd...
gidi jap!
je li moguce produljiti ugovor prije nego sto istekne? istjece mi u veljaci sljedece godine, je li moguce na to jos nadodati 18 mjeseci?
koji se sad pokloni djele...naime zelim produziti ugovor da si uzmem wlan modem...pa da ne produzujem djabe![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Znaš i sam da je njima u interesu da produžiš ugovor. Shodno s tim,očekuj par dana prije isteka ugovora telefonski poziv ugodnog ženskog glasa koji će te pitati želiš li produžit ugovor. Vodi računa da ti se deda ili baba ne jave i ukinu internet.![]()
ma vec je istekao..pa ga automatski produzuju...sve dok se ne potpise ugovor...zvali su oni mene...al dobili su lagani odjeb jer ne bi dobio nikakav poklon![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Prije kojih tjedan-dva vidio sam da do 15.7(ili do isteka zaliha) dijele eksterni hard disk Verbatim 320GB. Mislim da moraš potpisat na 18 ili čak 24 mjeseca, nisam siguran.
A teško je otići na stranicu i pogledati...
Trend Micro Internet Security Pro za 1 kunu,
Popust od 25% za opremu za video nadzor,
Stick za mobilni internet za 1 kunu i 512MB mjesečno za 25 Kn ili popust 50% za druge pakete, ali uvjet potpis na 24 mjeseca
Za sad me ne buju vidjeli...
Uveli su pogodnosti na MAXtri pakete(tel+adsl+maxtv).
Više na stranici
Oprostite modovi na trećem postu al da ljudi znaju jel ako editiram neće se znat lol (spojite kasnije ako želite)
U ponudi za produljenje su opet eksterni hardovi, 320GB od Western Digitala navodno.
Te, još jedna novost: HT obogaćuje ponudu Appleovim prijenosnicima
"U suradnji s Appleovim distributerom Apcom/Powercom, u T-Centre uskoro dolaze tri Appleova prijenosna računala - MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air
Hrvatski Telekom u svojoj ponudi još od 2008. ima Appleov pametni telefon iPhone, a sada nastavlja suradnju s tom tvrtkom uvođenjem Appleovih prijenosnih računala u svoju ponudu.
Uz potpisivanje ugovora u Mobile Internet i MAXadsl uslugama, korisnici će uređaje moći nabaviti po puno povoljnijim cijenama.
Appleova prijenosna računala bit će dostupna u deset dućana u Zagrebu, Varaždinu, Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu, Dubrovniku i Osijeku već u drugoj polovici studenoga."
fino...taman trebam produziti...![]()
Navodno da su diskovi samo za neke korisnike, a ne za sve.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kak to misliš samo za neke?! Pa nemaju kriterije valjda. Svatko kome je istekao ugovor bi trebao imati pravo.
Neznam kakve kriterije imaju, ali disk moze dobiti smo onaj koga nazove SZK i to mu ponudi za produzenje.Ako ti zoves i kazes da bi produzio ugovor punuditi ce ti nesto drugo.
bio sam u t comu jucer i pitao sta ce mi poklonit pa kazu hard za postojece pretplatnike a to su ponudili i staroj na telefon-(drugi broj) tako da mislim da svima daju hard a samo novima tenutno ide ono u pola cijene.
i da..mi se znamo Raul od nekud![]()
Znamo, znamo....poso kuca,kuca posoUzmi taj disk ( napuni ga filmovima ) i kupi laptop jer ce ti trebati na novom poslu
![]()
Bookmarks