Dali je moguce hakirati E71 verzija softvera 410.21.010?
Probao sam sa HelloOX203 i nije uspelo pokrene ali nemoze da zavrsi do kraja ubaguje!!
Dali je moguce hakirati E71 verzija softvera 410.21.010?
Probao sam sa HelloOX203 i nije uspelo pokrene ali nemoze da zavrsi do kraja ubaguje!!
Moguće je.
Ako ti zapinje na 'applying patches' napravi reinstall firmwarea preko NSU-a (nemoj raditi hard reset nakon toga) pa opet probaj.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kako hakirati Nokiu 5230(5800) i da li je to bolje nego kad nije hakirano i da li se tim postupkom može ikako ukenjati mobitel?
Hvala
Zadnji uredio Dena : 29-06-2010 u 14:56
Kako potpisati aplikaciju, koji je najbolji način pls link ako ima negdje zapisano u tutorijalu!
Imaš nekoliko načina za dobivanje i potpisivanje aplikacija u sticky temi:
http://cafe.mobil.hr/threads/64608-T...ranje-mobitela
Radio sam po ovome 3. postu i ne traži me IMEI i kada radim bez toga IMEI- a ništa mi se ne napravini za sat vremena. Koliko to treba čekati ?
I odakle mi uopće taj IMEI?
Hitno !
Hvala unapriejd
IMEI vidiš kad na mobu otipkaš *#06#.
Osobno sam radio po prvom postu, ali to je bilo prije više od godinu dana... Ne vjerujem da su obje metode zastarjele, makar nije isključeno da jesu.
Moj telefon je nokia 5230 i poslednja verzija softwera. Potpisao sam HelloOX v2.03, instalirao ga u mob i kada ga pokrenem zastane na unpacking files i nista, cekao sam sat vremena ali ne vredi.
Posle sam probao sa HelloOX 1.03 i zastane na instaling rootcerts i opet sat vremena nista pa moram da prekinem. Zasto nece da se hakira mob???
vjerojatno zato što imaš prenovu verziju firmvera u mobu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Znaci li to da ne mogu nikako da ga hakiram? Ili postoji neki drugi nacin?
Koliko aplikacija mogu potpisati sa jednim dobijenim certifikatom?
Ako imaš noviju verziju od v12.0.089 onda ćeš morat potpisivat aplikaciju po aplikaciju. Nema ograničenog broja.
[Tutorial] Dobivanje certifikata, potpisivanje aplikacija i hakiranje mobitela
Imam Nokiu 5230 v 20.0.005
i helox2 ne radi stoji samo na remooving root cert. il neš tako
malo san tražia po internetu vidija san da nije dostupan ovaj helox za ovu ferziju softvera na nokiji
jel ima ikoji način za hakirat ?
imam nokia n85 v31.002 i sve sam odradio po uputama za hakiranje sa helox 2 i on sve odradi zavrsi
izmedju ostalog pise da je instalirao rompatcher+ ali njega nema nigdje na telefonu jednostavno nema te aplikacije
molim vas kako da udjem u C:/sys/bin folder na nokia E71???? trebam u njega nesto da prebacim, a nema sanse !!! preko x-plorera sam oznacila da cita sve fileove ali nema SANSE !!!! molim za pomocccc !!!!
hvala punooo
moraš hakirati telefon, pročitaj prvu stranu ove teme:
http://cafe.mobil.hr/threads/45112-P...akiranje-softa
i ovo:
http://cafe.mobil.hr/threads/64608-H...ranje-mobitela
sve sam odradila i to sam uspjela da prebacim ali nazalost mob nije hakiran![]()
c:\sys\bin je moguće vidjeti samo na hakiranom mobu
nece !!!KADA pokusam da potpisem aplikaciju, imam i certifikat i sve, samo krene instalacija i dobijem ovu poruku: NEMATE POTREBAN PRISTUP PROGRAMU !!!!
((
Evo posto sam se i sama namucila, nasla sam vrlo jednostavnu metodu da hakiranje NOKIA E71 ver.410.21.010
SVE RADI PERFEKNTO !!! i svaka aplikacija radi !!!
evo tutorijal:
Ovdje je popis stvari koje će vam trebati: Vaš E71 (naravno), Nokia PC Suite, FreeSigner aplikacija, HelloOx2 nepotpisan i malo strpljenja, to je to! Ja sam popis dolje metoda, tako da on postaje lakše za vas da slijedite.
1. Idi na OPDA i prijavite se za korisnički račun i prijavite se na njega. I uzmite certifikat i key
2. Sada preuzimite HelloOx2 aplikaciju i spremite (ne instalirati) u vaš mobitel.
3. Sada preuzmite FreeSigner i instalirajte ga na vaš mobitel.
4. Kopirajte certifikat i key na mobitel. (može biti i na kartici a i na memoriji telefona)
5. Sada pokrenite FreeSigner i idite Opcije> Postavke i postavite svoj certifikat i key datoteku tamo i samo se vratite nazad ništa drugo ne dirajte.
6. Sada idi nazad na back i odaberite ADD TASK i dodaj svoju HelloOx2 datoteku koju ste spremili kao sto je rečeno u točki broj 2 i odaberite Self Sign Sis.
7. Idi na opciju > Go! . Nakon nekoliko sekundi otiđite na mjesto gdje ste spremili HelloOx2 i instalirajte i pokrenite ga. To će učiniti ostatak posla i gotovi ste!
Nadam se da moderatori neće zamjeriti !!! SRETNO !!!!
Pozdrav svima i molim za pomoć ... za Nokiu 6650d-1c tražio sam program za prikaz podataka o baznim ćelijama i pronašao nekoliko verzija programa Cell Track kojega instaliram ali mi javlja grešku da je licenca istekla. Pročitao sam napisane tutorijale o tome ali me zbunjuje što ima više načina ali ne znam koji je još uvijek aktualan i najbolje koristiti za početnike kao što sam ja.
Unaprijed se zahvaljujem ,
Zadnji uredio HCSC : 30-10-2010 u 10:38 Razlog: obrisan IMEI
potpiši program sa novim certifikatom ili vrati datum na mobu unazad kod instalacije
Bookmarks