Za sad ga neću nositi jer je on potpuno funkcionalan ali kad budem, javim.
Barem nazovi i pitaj koliko bi bio popravak da se psihički pripremiš
Mali savjet. Vjerojatno perete ruke svaki put prije nego uzmete svoj Desire u rukeNo neki to ne čine a čak i onima koji čine ekran se vremenom zamasti. Suhom krpom se to ne da očistiti. Uzmete malo ali vrlo malo razrijeđenog tekućeg sapuna za ruke na vrh papirnatog ručnika i malo, vrlo malo, nanesite na sredinu ekrana. Zatim sa suhim dijelom papira time očistite ekran. Nakon toga je ponovo lijep i bez masnoća
Isti postupak je preporučljiv nakon porcije ćevapa![]()
Zadnji uredio zeljko12345 : 05-06-2010 u 13:32
Jel zna netko gdje bi u ZG mogao kupiti prozirnu foliju za ekran HTC Legend-a?
Nasao sam samo za Hero, ali ne pase 100 %.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Njuškalo a na njuškalu ćeš naletjeti na tipa koji ima trgovinu kod Sheratona...
imate brando folijo .....13$ iz ZDA.
http://shop.brando.com/bw-ultraclear...c0018d008.html
Ja sam nam E71 koristio ove http://www.dealextreme.com/products....h.htc%20desire, i bili su super a cijena je mizerna i dostava besplatna.
Nadam se da ću uskoro ubost desire pa ću si naručit opet, jedino treba vidjet koje dimenzije odgovaraju jer nema baš za sve modele
Pao mi je u autu sa sjedala i napukao ekran sa strane. Gledao sam na Ebayu, ima ih za nekih 50 - 60 dolara, samo ako sam promjeniš gubiš garanciju. Ima li tko kakvu ideju kao izbjeći gubitak garancije.
pa u servis i tamo promijeniti
Ono što ja imam za ekran i preporučam normalno se skine jedna strana folije koja izgleda kao neka fleksibilna plastika te se stavi na ekran i odmah prijanja bez beda i nema ni traga mjehurićima, te se sa druge strane skine druga zaštita i ostane samo ta plastika na ekranu (za koju mi se čini da se drži statičkim elektricitetom i to vrlo jako).
Ne preporučam ta ljepila, čuo neugodna iskustva, a mislim da se to i servisu ne bi sviđalo.
Ja sebi nabavio preko ebaya 3 kom za 3 dolara i prezadovoljan, jednu sam dao i kolegi za iphone
Bookmarks