samo cupaj van...bez brige...
i meni se prvi put cinilo da je zapela unutra...ali nije... uzmi pincetu (ako ti se prsti sklizu) i povuci...
trebalo bi ti moci prebaciti bluetoothom...koristis pc suite?
fkt...strah me čupati da sve ode kvragu. Al užas.
Inače sam mislio igru Ferrari GT (63 MB) i Let's Golf (49 MB) na karticu snimiti (nemam kabel a imam usb čitač) a bluetoothom mi neće ih prebaciti jer nema memorije u mobitelu dosta??? (s kojeg onda na karticu bacim). Al izgleda da te igre koje su za s60v5 nebi tako se dobro vrtile kao na satio? Neznam jel neko možda probao na 5230 ili 5800?
samo cupaj van...bez brige...
i meni se prvi put cinilo da je zapela unutra...ali nije... uzmi pincetu (ako ti se prsti sklizu) i povuci...
trebalo bi ti moci prebaciti bluetoothom...koristis pc suite?
Ne koristim pc suite nego sam onako obično na file bluetoothom...ove manje prebaci al probat ću pc suite! Mozgao se izvaditi karticu pa na usb ali ipak neću zasad riskirati čupanjem jer bome zaglavila
Isčupao sam karticu vani...ajd. Ali sada nove frke, gdje na karticu prebaciti stvari koje mislim instalirati, u koji folder na kartici??? Kad prebacim na sd pa vratim u nokiu nigdje to ne mogu naći...nema nekog reda kao što je na uiq i SE dummy ono tipa "other" folder, odem u to i instaliram...
Kako to na s60v5 da napravim?
Zadnji uredio maher22 : 10-03-2010 u 13:52
Kako na 5230/5800 da recimo neke aplikacije prebacim u druge foldere?
Poredao bih to malo po folderima "igre" i "ured" ali mi sad sve nagomilano u "instalirane aplikacije"?
options->organise
selis ih kamo hoces...
moze pomoc,kako se ugasi A-GPS?
gidi jap!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
To se odnosi na Ovi maps:
http://maps.nokia.com/services-and-apps/ovi-maps
Više o tome:
http://cafe.mobil.hr/threads/57340-N...ciju-i-program
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ekipa nokijaši... može li mi neko reči na nokiji 5230 gdje pojačati zvuk zvona dolaznog poziva? Tražim u postavke/podešenja ali nema ništa...jednom sam i bio mislim našao ali sad nikako... za poludit![]()
Pozdrav, razmišljam o kupnji ovog mobitela pa bih imao par pitanja, čisto da maknem sumnje
-kakav je zvučnik u razgovoru, tj. koliko je jak?
Imao sam e52 koja je jako loša po tom pitanju pa ne bih htjeo zaglaviti sa još jednim takvim mobitelom
-mogu li se instalirati isti programi i igre kao i za 5800?
Hvala
Ovako imam problem sa nokiom.Kada idem preko PC-a update software krene mi prebacivanje i odjednom mi se ugasi mobitel i izbaci mi na programu da je izgubljena konekcija,a kada idem preko moba piše mi da je došlo do pogreške da pokušam ponovo ažurirati.Imam verziju softwera v11 a izasla je jos odavno v20 jel znate u cemu je problem?
Ja sam sa zvučnikom u ove nokije zadovoljan. Jedan od razloga što sam ga i zadržao...dobro se čuje razgovor. Vanjski zvučnik isto ok jak, dovoljno.
Samo imam zamjerke na slabiji mp3 player preko slušalica (skinuo sam i drugi mp3 pa malo bolji od ugrađenog) a te iste slušalice kada ih na usb mp3 spojim zvuk jak dosta.
Recimo tu mi SE jako paše po mp3 zvuku.
Hvala na odgovoru,
kupio sam je prije par dana i zvuk je dosta jak, za razgovor.
Slažem se za slušanje mp3 da i nije nešta posebno.
Da...kažem, nakon 6 mjeseci korištenja mobitela zadovoljan sam u globali. Kamera i nije toliko nedostatak koliko i mp3 player pa sreća da imam drugi SE na putu kada idem kojeg koristim kao svirač jer ova nokia ako si vani na otvorenome, busu...itd zaboravi slušanje muzike da su neznam kakve slušalice a isprobao sam neke i od 300 kn koje na drugim uređajima moraš muziku smanjivati ovdje ni full ne pomaže. S GPS Nokia Maps sam i više nego zadovoljan...precizan je.
Bookmarks