Odo s purgerima na more![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mrzim split i mrzim se vozit u trajektu -.-
OT: Neda mi se ic kupat, odo nekaj pojest![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
More. Piva. Iks.
:-D
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne mogu se odluciti sto je od svega nabrojanog najvise vrijedno svrsavanja.![]()
Dobro jutro..
Jebena ce kisa past, tak da mislim da nece bit nista od kupanja :/..
Kazu ribari da su "upecali" đukca od 2m blizu Hvara..taman blizu moje plaze..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kolači i sijalice su danas u prvom planu....![]()
Ocem ja na moreee!!! Ali neee, prvo rjesit upise, onda cekat da buraz odradi neku praksu (u biti, buraz ni nece na more (opet) pa ne kuzim cemu ga cekat..)... Eto, ja sam do sad bio sam doma (mislim, dosli su baba i deda, al neka), a ja neznam kaj da radim! -.-'
One day, sky went blue...
Došao s vožnje.
Mrzim vjetar u prsa...
Ali, ajde, barem je normalno vrijeme.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Cijeli dan sam "u vitru" kako mi Dalmatinci kažemo. Krajnje je vrijeme za krevet. Sutra opet na pos'o. :matermu:![]()
Ne znam je li ovo za smijanje ili plakanje...
Izgleda da su svi na moru.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kupipo HTC Desire pa sad malo proucavam.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Fak jea.
Daddy is home...
Danas ujutro vratih se iz Španjolske, krmio do 2 popodne... Sad gledam kaj ima...
Što mi se sve neće na biciklu strgat...
Vozim se i raspadne mi se kazeta...
I onda je sastavljam i budem gozba komarcima... Mrzim komarce...
Ali, barem sam uspio sastaviti i radi![]()
Odo gledat Housea...
zdravo! Sta ima? Skidam Cross fire, frend me nagovorio... Bolje mu je da valja
Inace, upao ja za onog tehnicara sa primjenjenim racunalstvom (takozvana skola sa dugim imenom...), i sutra... UPISIII!!!jel bi trebal bit happy, il plakat za osnovnjakom?
![]()
Dobro ljudi šta je ovo, cijeli forum je propao, samo ova tema je aktivna, sve drugo su samo pitanja a nigdje odgovora.. I ovo stalno otvaranje tema koje krše pravila a ništa se ne poduzima!
Pitao sam ovdje i nitko nema blage veze, dok prije šta god pitaš dobiješ odgovor u par minuta! Šta se ovo događa s forumom?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ljeto je, get used to it![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Možda nitko ne zna.
Meni isto čudno...
Morat ću naći drugu zanimaciju![]()
Oh wow, nisam ni skuzio kad sam premasio 5k postova.
Brutalno spammanje tijekom svih ovih godina napokon se isplatilo, muahahahaha!
Sad da vidim u pravilima jel to donosi neke nove pogodnosti...
EDIT:
Ah, nis posebno.
Sad sam tzv. "veteran".![]()
Dakle, ljudeki, blizi se moj rojs (ajde, 2 mjeseca i nije tako puno -.-'), a u planu bi mi bio, pogodite, laptop! Ali! Ocf da ima ali... Neznam ja sad koji, naso sam na njuskalu neki mali Acer aspire one, stariji dost... Kaze frend, bolje ne :/ pa sada da vas priupitam, morti bute pomogli...
Dakle, bilo bi dobro da ima windows 7, kojih 1.5-2 gb RAM, onak, nebi mi trebal bas za igre, tu i tam koja (tocnije, Quake live, al nema veze)... U biti surfanje and stuff, trebao bi imas Wi-Fi, bluetooth mi netreba, dakle tak neke sitrice, i da dojde do kojih 1500kn (MAX!)...
Pa sad... Mislim, moze nes i koristeno, njuskalo, il nekaj.... Ili mozda vi imate nekaj? ^^ svaka pomoc je dobrodosla![]()
Bookmarks