Vladanje: loše
![]()
@georgy, jesam, zasto?
Vladanje: loše
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
@georgy Bio sam ja, pred koja 2 mjeseca mislim... Svidio mi se mozak u šniticama ^^
One day, sky went blue...
Dosao iz grada, pokusavam se nekak rijesit DS-a, PSP-a i PS3..
Izgubio sam totalno interes za igrice :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kad sam bio u servisu pred tri mjeseca uzeo sam i brisače jer su ovi moji bili katastrofa. Za 230 kuna su mi podvalili još veću katastrofu pa sam popeezdio,al đaba kad sam već bio doma... I tako trpim već ta tri mjeseca to smeće i onda se danas odlučim na kupovinu još većeg smeća koje me je jako ugodno iznenadilo. Dao sam 17 (slovima: sedamnaest kuna) za dvije gumice tj metlice brisača. Pa Bog te mazo,brišu ko blesave...
A ja umlatio 230 kuna na govno.
To je fuckin 13 pari ovog jeftinjaka s benzinske. Da 10 dana brišu,ja prezadovoljan.![]()
lunce ide na more
lunce ide slatat iksa
weee weee weeeeee
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajde pa da i ti odeš
"Složio" digitalnu nekoj susjedi- isplati se to...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zašlatam ti iza uha jednu, javi mi malo više detalja kad mislite krenut i to...![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kak fora, na Youtube-u se pojavio "Vuvuzela button"..
Gledas video i svira ti u pozadini vuvuzela![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nije na svakim filmicima, al na vecini..
http://www.youtube.com/watch?v=xhM-cpSwrmM
Ovo je neki bezvezni, 1. koji sam nasao xD
Dolje desno pored reze ti je kao mini nogometna lopta, nju pritisni i uzivaj u zvuku vuvuzela![]()
Idem se voziti![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
haha bas su zakon te vuvuzele xD
luna, kupaj se malo za nas isto![]()
Nista, probudio sam se, opet vrat boli, PLUS leđa... Omg... Neznam sta da radim, prizeljkivam si kupit neki mali laptop za rojsPikiram na onaj mali acer aspire, kaj je vip imo u ponudi
![]()
Olafur i nema neke veze sa svjetskim, a on nije jedini primjer
http://www.youtube.com/watch?v=mYIfiQlfaas
Mislim da će to zakeljiti svugdje, samo je pitanje vremena.
Iznenadio bi se kad bi znao što sve slušam... Ne valja biti ograničen, to je samo glazba![]()
Prosljedio štafetu dežurstva kolegi Sad me savršeno zaboli ona stvar i idem se večeras izopijat kak spada...![]()
Bookmarks