Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 10 od 10
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pomoć za ubacivanje softwera u lg km 900 arenu

Molim sve koji znaju da mi detaljno objasne kako ubaciti sofrwer ili prevod na lg arenu,bio je prevod na njoj međutim drug je fleshovao i nadogradio novu verziju softwera,e sad bih zelio da vratim staru koju je imala prevod na hrvatski kako i pomoću čega.MOLIM POMOZITE

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    With thanks to marwin from handy-faq for giving us this guide.

First of all back up the phone any info/music/contacts etc transfer it all to the PC.

All i have done is compiled the files etc that are needed and added them all to a zip file so its easier to do.

First of all make sure PC SUITE is updated to the latest version or else it will not work.

My version is v3.2.10.20090827

Install the USB Modem driver and Infineon drivers that are found here >>> http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=34.0

Make sure you run the Flash USB setup that is included in that download that contains the Infineon driver, also run the LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP.exe file that is located in that download.

When done your drivers will be installed.

Now download the attachment that is at the bottom of this post.

First of all right click windows enabler and select run as admin etc

When windows enabler starts you will see an icon near the clock click it once and it will say ON.

Now we can start, right click the UpTestEX and select run as admin. "You don't need to do that is using XP"

The window will open as shown below.

Simply follow steps 1 and 2 on the picture then select the KDZ file as shown in the picture etc and when done select start upgrading.

When finished its recommended to do a service menu reset as this will remove any traces of the previous firmware type in 1809#*900# on the handset and select factory reset, this can also correct small bugs that people may experience.

Good Luck!

PS: Preporučam forum www.lgarenaforum.co.uk
    Ako ne kuzis engleski koristi google translate jer mi se ne da prevoditi, na istom forumu skines sav potrebni software, drivere, firmware itd...

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dajte mi direktni link gdje da skinem ovaj alat toll boox za ubacivanje sw,

hvala puno

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e radim po ovom gore postu i kada instaliram LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP.exe više nemogu spojiti mob sa laptopom, izbacuje mi pogrešku da mi nisi instalirani driveri.
    da li je potrebno da instaliram te drivere ili ne..? jer ja nakon toga moram pobrisat sve programe i drivere sa kompa koji imaju veze sa LGem i onda sve nanovo instalirat da bi mi se opet mogao spojiti mob sa kompom.
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kužim. kaj tolko komplicirate....

zašto ne koristiš službenu aplikaiciju za upgrade SW-a?

odeš na http://www.lg.com/hr/mobilni-telefon...MINI-GD880.jsp, podrška, downlodiraš aplikaicju, spojiš mobitel i napraviš upgrade SW-a na noviju verziju (službenu).

evo kaj piše na lg stranici:

Softver
    Iako program za nadogradnju softvera nije dizajniran za brisanje vaših korisničkih informacija, preporučujemo da prije nadogradnje pomoću programa PC Sync napravite sigurnosnu kopiju podataka na telefonu prije nadogradnje.

USB upravljački programi
    Upute za nadogradnju softvera

Upute za instalaciju
    1. Pokrenite LG Mobile Phone Software Update Tool.

Napomena: Postavke države i jezika u programu LG Mobile Phone Software Update Tool postavljaju se automatski na temelju postavki računala. Ako ih želite promijeniti, otvorite izbornik "Options & Help" (Opcije i pomoć), a zatim odaberite "Country & Language" (Država i jezik).

Upute o nadogradnji softvera telefona
    1. Raspakirajte zip datoteku s upravljačkim programima ili softverom koju ste preuzeli na računalo..2. Pokrenite program pod nazivom "setup.exe" koji ste raspakirali s upravljačkim programima..
    Instaliranje upravljačkih programa ili softvera s računala:

3. Telefon ne smije biti povezan s računalom pomoću USB kabela..4. Isključite telefon i izvadite bateriju..5. Povežite telefon i računalo pomoću USB kabela..
    Instaliranje upravljačkih programa ili softvera s telefona:

3. Uključite telefon.4. Isključite telefon i izvadite bateriju..5. Povežite telefon i računalo pomoću USB kabela.

Dovršetak instalacije:

6. Na računalu će se pokrenuti čarobnjak sustava Windows "Pronađen je novi hardver"..7. Kada program to zatraži, pritisnite "Sljedeće"..8. Kada se prikaže skočni prozor certifikata s logotipom sustava Windows, pritisnite "Ipak nastavi"..9. Pritisnite "Završi" za dovršetak instalacije..10. Isključite USB kabel iz telefona i računala..11. Ako ste je izvadili, vratite bateriju u telefon..12. Uključite telefon..
    Ako se u čarobnjaku Pronađen je novi hardver ne prikaže gumb Završi:

8a. Isključite USB kabel iz telefona..8b. Izvadite bateriju iz telefona..8c. U čarobnjaku Pronađen je novi hardver na računalu pritisnite gumb "Pokušaj ponovo"..8d. Priključite USB kabel na telefon i na računalo..8e. Čarobnjak Pronađen je novi hardver trebao bi nastaviti s radom.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 6500s,samsung B2100
    Operater
    vip,T-mobile,tele2
    Godina
    42
    Bodovi
    9.427
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Bodovi: 9.427, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pozdrav,imam problem, kako da prebacim par mp3-a i tonova u arenu,nemam usb kabel ali imam BT adapter,dosad mi je radio sa svim mobitelima,ali ovaj me zeza,nadje mob komp ali ne mogu nista prebacit,sve mi je usporeno,imate kakav savjet..? thx
    gidi jap!

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Arena
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomy23 Pregledaj post
    pozdrav,imam problem, kako da prebacim par mp3-a i tonova u arenu,nemam usb kabel ali imam BT adapter,dosad mi je radio sa svim mobitelima,ali ovaj me zeza,nadje mob komp ali ne mogu nista prebacit,sve mi je usporeno,imate kakav savjet..? thx
    nabavi USB kabal ;-)
    paše ti i od starijih modela, mislim koji imaju duguljasti usb
    Gigi D`Agostino

Forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Arena
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.handy-faq.de/forum/lg_km9..._firmware.html
    ima hr, na tom forumu ti je sve pojašnjeno.
    http://www.lgarenaforum.co.uk/index.php?topic=635.0
    piše ispod slike link za alat za mjenjanje softvera
    Gigi D`Agostino

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Zdravo

Postovanje Giga mozeli jedno pitanje ,skino sam dijetu igar za lg arenu a nemogu nikakoda ih prebacim na telefon nisu u formatu jgp kako to da izvedem hvala na pomoci
    dzemo.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Winamp Pregledaj post
    e radim po ovom gore postu i kada instaliram LGUSBModemDriver_WHQL_ML_Ver_4.9.4_All_NP.exe više nemogu spojiti mob sa laptopom, izbacuje mi pogrešku da mi nisi instalirani driveri.
    da li je potrebno da instaliram te drivere ili ne..? jer ja nakon toga moram pobrisat sve programe i drivere sa kompa koji imaju veze sa LGem i onda sve nanovo instalirat da bi mi se opet mogao spojiti mob sa kompom.
    kada spojiš telefon sa komp-om, onda ti traži na telefonu da odabere pc suite, mass storage i td.
    kada odabereš pc suite pokrene ti se autorun na komp,
    klikni na autorun, neka pokrene modem driver na njemu, automatski će ti se podignut pc suite program s kompa i pronaći će ti mobitel (možda prilikom toga, jer si već instalirao i ove druge drivere, nanovo počne instaliravati svoje original driver, pusti neka odradi, tako je i meni bilo)

kada sve odradi kako treba, nastavi sa onim programom...

ja sam sebi stavio _p verziju desetke i mogu reći da mi je puno bolja nego _t verzija,
    + sam stavio i onaj cristal blue, i ok je izgled, ne žalim se ...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. t-mobile mda 3 pomoc oko softwera
    By đejms 007 in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 19-02-2008, 10:38
  2. w800 i ubacivanje novog softwera,kako ?
    By dejo_vu in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-01-2007, 03:10
  3. Promjena softwera
    By DADO 22 in forum Motorola
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 07-03-2006, 23:07
  4. c45 dizanje softwera
    By BoTiA in forum Siemens do X4x
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 16-07-2004, 22:46
  5. pomoć oko softwera za 3510i