evo napokon izasao bluetoot za sve iphone ukljucujuci i 3gs.
mozete ga pronaci u cydiji u ispaziovom repozitoriju.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
se moze koristiti i za ipod touch 2g? ima bluetooth
Dinamo rules!!!
Evo probao sad i radi super, nasao Nokiu od brata i uspjesno si izmjenili fileove ! super !
to je neka demo verzija kao vrijedi 15 dana i onda se mora platit
Nažalost da,a valjda će ju neko kreknuti...
mislim da je ovo aplikacija koju svakako treba platit... a citala sam po forumima da je vec krekano, samo jos nisu pistili u javost da covjek ipak nesto zaradino, po meni, cijena od 30ak kn nije strasna,pogotovo jer ostaleaplikacije nisam platila
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
FYI, ima krekirana verzija u cydiji...xsellize repo...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Stavio krekiranu verziju jos u ponedjeljak i otvaram muziku poslanu preko iblue nove preko madvlocka
inace svaka cast,napokon je izaso bluetooth koji zapravo i radi ko bluetooth![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
hmmm meni nade normalno mobitel ali kad stavim da nesto salje nista se ne dogada i onda kaze da moba vise nema
kamo trebam stavit da mi sprema muziku, video i to da mogu normalno otvorit preko iPoda recimo
slike sam rijesio na nacin da sam ukljucio opciju da ih sprema u Library, ali kamo muziku...jer kad posaljem pise da se file ne moze premjestiti
Apple je zabranio 3rd party programima pristup osnovnim funkcijama ajfona tako da ne možeš napraviti to što tražiš. Instaliraj dTunes pa preko njega slušaj, skoro je isto kao ipod..
- Opera user
--- COD2 expert
ja ne mogu spremit file sa drugog mobitela u folder koji je original postavljen u iBlueNova programu...file se posalje ali onda mi napise ovo: Unable to move temporary file! Permission denied...recimo to je mp3 file
jel moram promijenit odredisni folder u neki drugi ili sta...jer sta mi vrijedi bluetooth program ako mi ne dopusta da spremim file...
EDIT: rijesio sam to na nacin da sam ibluenovu instalirao preko drugog source-a u cydia-i...i file-ove otvaram preko iFile programa...ako se vec ne moze koristit preko iPoda onda ce i ovo posluzit pa ce se prebacit u iPod kad se spojim na komp preko iTunesa...kako kazu, bolje ista nego nista![]()
Zadnji uredio sfreak16 : 08-05-2010 u 17:49
Dali kome radi na iOS4 iBlueNova?
Bookmarks