pozdrav svima imam problem s iPhonom zakljucao mi se. Na ATT americku mrezu dali postoji kako mogucnost da ga preko iTunesa otkljucam da skinem nesto s neta,ili neka druga opcija? hvala pozdrav....
Pita, za unlock, toga još nema, čeka se izlazak iOS-a 4. Vjerojatno će brzo doć i unlock za iOS 4, pa nema potrebe ostajat na 3.1.x
pozdrav svima imam problem s iPhonom zakljucao mi se. Na ATT americku mrezu dali postoji kako mogucnost da ga preko iTunesa otkljucam da skinem nesto s neta,ili neka druga opcija? hvala pozdrav....
pozz svima. Nemojte me tuči , ali moram pitati jer mi relativno hitno ovo treba a nemam vremena pročitati svih 37 stranica. Znam znam , pitano je jedno 10.000 puta. jučer mi uletio novi iPhone 3G , 3.1.2 , i sad ja bi trebao Unlock. Koliko sam skužio, postoji nekoliko metoda , prvo treba JB putem blackra1n-a ili spirita a nakon treba skinuti ***sn0w za unlock. Problem je u tome, što postoji desetak metoda , jedna ima neke mane, druga ima druge. ja trebam JB i unlock za 3.1.2 a da sve radi kasnije....simple as that!
E da , pošto sam vidio da je metoda sa Spiritom jako jednostavna , jel je moguče sa spiritom unlockat (skinut ***sn0w)? I točno koji ***sn0w , jer ih ima nekoliko
Evo zahvaljujem na odgovoru i sorry ako ste ovo orgovorili jedno 3124 puta ,ali hiča mi je![]()
ja imam problem moze li mi tko reci kako mogu sam otkljucati tj.gdje mogu naci unlock posto sam dobio od frenda iz USA iphone zakljucao se na AT&T mrezi hvala unaprijed
Ne ponavljaj pitanje svako malo.
Treba ti AT&T kartica da možeš upalit mobitel i onda možeš odradit JS sa Spiritom i unlockat. Ako je gore 3.1.3 soft onda zaboravi i čekaj 4.0
a dali postoji neka druga mogucnost bez sim AT&T meni mob radi mogu zvati i primati pozive ali mi stoji samo SOS pozivi tj. nemogu otvarati applikacije
nasao sam na you tube kako ga aktivirati preko i tunesa cim ga prikljucim tamo odem na restor ali da moram skinuti neki un lock paket zanima me koji trebam skinuti.mozda sam malo dosadan ali problem pokusajem sijesiti vec duze vrijeme..
bok ljudi imam jedno pitanje mozda je i glupo. ako se zagrebe ekran(tj. staklo ekrana) na iPhoneu, se to ikako da zamjenit ili popravit ili bilo sta??? ili to tako ostane onda??
Prvo probaš ispolirati- ako je neko manje oštećenje, možda pomogne.
Ali, naravno da možeš zamijeniti- samo što će koštati.
Možeš naručiti sa ebay- a neko najjeftinije staklo (tj. komplet), ali naravno da nije ista kvaliteta i možda još nešto zezneš kod postavljanja.
Ili možeš dati nekome tko zna što radi- tipa u servis u T- mobile (da pošalju u Mađarsku) ili Tomm- u sa mackorisnik foruma (ne reklamiram ga, već je on stvarno jedini čovjek za kojeg znam da pouzdano popravlja iPhone- ove).
Tomm bi te vjerojatno jeftinije izašao i, naravno, bilo bi puno brže.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a cirka cca koliko bi KN doslo nekako okvirno ta zamjena kod tog sto kazes??? ima tih malih ogrebotina ali oni se ni neprimjecuju njih na svim mobitelima bude ali ima jedna sitna koja je vec i ono ponekad ju osjetim pa me nervira.
Ako je neka baš ogrebotina (a ne pukotina)- po meni se ne isplati mijenjati...
Zamjena zadnje maske je bila 800 kuna, ali ne znam koliko je za ekran.
To je velika cifra, ali kada pogledaš koliko iPhone košta i rezervni dijelovi...
Kažem ti, kontaktiraj Tomma sa mackorisnik foruma.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a dali mogu znati na kojem sof če raditi?
3.1.2 mmožeš unloackat, 3.1.3 ne. Jedino ako pukneš custom firmware koji ima stari baseband.
jeli pod custom mislis u i tunesu da idem shift-restore. dali mogu u spiritu odraditi
mene zanima...kupila sam novi komp...kako sada spojiti iphone sa itunesom a da mi ne pobrise sve na njemu??znam da trebam aplikacije prebaciti u onaj jedan folder u useru...a kaj je s pjesmama?moram ponovno slagati playliste?
kaj prvo trebam napraviti kada ga spojim s itunesom?authorize computer?
hvala :*
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Trebas cijeli folder itunes prebaciti sa starog na novi komp. Na win7 nazali se pod MyMusic. I kod prvog pokretanja (prije nego kliknes na ikonu iTunes) stisni SHIFT + klik na ikonu iTunesa. Onda ce te pitati da li zelis ucitati novu ili postojecu "database" i ides na browse i odaberes tu staru
iPhone 5s 16 GB
ok, prekopirala sam cijeli taj folder...jel ga mogu ja samo zamijenit sa onim postojecim, taj MyMusic?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
prvo na novom kompu instaliras iTunes i automatski se napravi folder iTunes u My Music. Taj folder "iTunes" izbrisi i samo tu stavi sa starog komp.
iPhone 5s 16 GB
Ljudi, da li se može napraviti jailbreak na iPhoneu 3GS, soft 3.1.3? Znam da se nemre otključat, al meni to ni ne treba nego samo jailbreak...
Bom Chicka WahWah
iPhone 5s 16 GB
decki imam jedno mozda glupo pitanje ali eto zivcira me.da li je moguce da kad dobijes poruku i obrises ju obrisati i onaj kontakt da ne stoji uvijek ime u porukama s kim si se dopisivao??recimo dobijem poruku od marka ja ju obrisem ali kad opet udjem u poruke svejedno pise marko?hvala
mozes tako a mozes i preko one ikonice UREDI,kliknes na nju i obiljezis sto sve zelis obrisati
Bookmarks