Luna- http://www.popsci.com/diy/article/20...vuvuzela-whine
I malo o samim vuvuzelama.
Moj je mačak sinkronizirao svoje mijaukanje sa vuvuzelama, isti ton... :scream: :užas:
Luna- http://www.popsci.com/diy/article/20...vuvuzela-whine
I malo o samim vuvuzelama.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
dosao iz skole, i imam pozitivnu iz geografije... Sad mislim da me nema ko rusatjos malo srednja... upisi... jaoooo.... Bar mi nece bit daleko, ja se nadam xD
One day, sky went blue...
Evo, prolazim s 5. Jos da mi autobus ne kasni pola sata...
GT-R- daj dodi do stanice, donesi neki sokic i suncobran
fIco- u koju ces?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Idem spavat. Sve su mi kazaljke na nuli... :wasted:
Strojarski tehnicar s primjenom racunalstva, ak sam dobro napisao, u Srednjoj skoli (duuh...) Ivan Švear... Valjda necu imat te vase famozne Sklopove, ha? Bar znam de trazit pomoc![]()
Pa, mislim da je to kao tehničar za računalstvo.
Nema "rasporeda" predmeta po razredima, ali vjerojatno ćeš imati.
Da, xlr sve znaNa mene ne računaj
![]()
Bio na promiciji Stidljive ljubičice... Svirali prvi puta nakon 30 godina...
Normalno, ovo će značiti onima koji uopće znaju za njih![]()
Pocela tekma![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, cul sam za ljubicice... Procital sam ih u udžbeniku iz povijestikao, kak ta rock glazba utjece na nasilje (a thompson?
)...
Imam goste, pricaju sa tataom, przim tati CD od Madonne... -.-'
6/6 komaraca
Bilježnica iz matematike ispunila svrhu![]()
Uhh kako niko ne spama u chataonici :/
Dosadnoe xD..
Jos 2 dana i gotovoe
@Georgy, di idete vi slavit?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ne znam, vidjet ćemo sutra valjda.
Makar, po meni je bezveze sada slaviti- pošto ionako imamo još jednu godinu...
Ali, bilo kakva izlika za slavlje![]()
gotova sk....proso bez komada jeeej![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Odgledao 3 nastavka Tesne kože. Ko klinac sam gledao i nista nisam zapamtio pa mi je sad kao prvi put da gledam. Ludnica živa...![]()
Probao napraviti aplikaciju za Android, ali vidio da nema smisla- tj. nemam pojma.
Gledam Kosti.
Surfam po netu...
Pronašao sam masku za iphone sa grbom HNS-a, pre bolesno
http://www.focalprice.com/IP335X/Har...one_3G3GS.html
Dobio kulju iz matke, predzadnji dan! Sutra dan D
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Volio bi da sam danas vec gotov sa skolom, al ne, sutra moram jos matisu i latinski odgovarat -.-"
Divno..
Digitalizirao sam se i u apartmanu u gradu. Tamo imam jedan stari televizor bez SCART priključka. SONY Trinitron iz 1986a slika ko na novoj telki
![]()
Stari je naravno kupio DVB-T prijemnik koji na tu telku ne moze spojit. Jučer sam taj DVB-T oženio za 150kn i uzeo Nytro BOX s RF modulatorom,RF kabel,riblju kost,10m koaksijalnog i jedan muški priključak.
Kad sam izišo iz grada sjetih se da nemam na što okačit antenu i krenem se vraćat u grad i pazi sreće. Pokraj jednog kontejnera za smeće ugledah neki Quadro televizor,neki Humaxov prijemnik,tanjur,glavu i nosač...
Reko,neću bit cigo i uzmem samo nosač. Ko nov je.
Sad imam sve i u apartmanu. Kasnije sam tamo prolazio i vidio da je telka ošla skupa s tanjurom i prijemnikom...
Nek on kupi nosač.![]()
Kako bolesna ova grmljavina.
a, taman mi je iznad kuce pa vidim samo bljeskove...![]()
da samo grmljavina, žorži..
bas nas je fino opralo i napuhalo..
a ko za vraga danas sam kupila i instalirala nove prekrasne podmetace za stolce na terasu..
sad skupljam hrabrost otic pogledat u kakvom su stanju![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks