evo da ustedim vrijeme svima koji imaju ovaj problem..nazalost nema drugog izbora nego da se promijeni operater ili svaki put kad se izgubi 3g/data signal restarta mobitel (pretpostavljam da ti je nakon restarta/airplane modea sve ok?)
Imao sam istih problema sa svojim milestoneom kad sam bio na tele 2..znalo mi se dogoditi da izgubim data signal, al nisam znao razlog sve dok negdje pocetkom svibnja nisu poceli trajni problemi.
Od tad se nisam mogao mjesec dana spojiti niti na 3g niti na bilo koji drugi data signal, internet jednostavno nije radio.
Nakon sto sam se mjesec dana natezao sa korisnickom sluzbom (u međuvremenu mi je riknuo i gsm signal tako da tjedan dana nisam mogao ni zvati) nisam dobio konkretno rjesenje problema i zatrazio sam prebacivanje broja na vip jer je to bila jedina solucija i sada je sve ok.
Tu prici nije kraj.mislio sam da je problem bio samo sa mojim brojem,ali moj tata je nedavno uzeo desire i sad ima slicnih problema (znaci povremeno gubljenje data signala,ali svaki put kad restarta ili stavi u airplane mode sve radi nakon toga normalno).Ja sam pretpostavio da je problem kod spajanja u roaming signal i vracanja natrag pa sam mu savjetovao da samo restarta mob i sve je ok. Naravno da je popizdio i nazvao tele2 da bi nam konacno nakon sto smo se natezali s mojim brojem i sad s njegovim, tip iz vjerojatno malo viseg hijerarhijskog levela poduzeca priznao da je problem njihov,tj. kad mobitel uđe nakratko u roaming (znaci bilo da uhvati strani signal ili t-mobile! signal ) gubi se veza sa internetom i potrebno je restartati mobitel.
Naime, trenutna situacija im je takva da nisu u mogucnosti ponuditi drugacije konkretno rjesenje jer su ugovorno vezani za t-mobile,a tehnologija im vjerojatno nije dovoljno razvijena da bi ovaj problem rjesavali u letu, tj. da opce nebi dolazilo do pucanja signala..

Bookmarks