Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    Iphone 3GS
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A da ti sebi kupiš još i VIP karticu?! Pa ces jos vise uštedit!!!! Pa jel vidit ti šta rade ti opareteri ( Vip i Tmobile mislim )?? Pa najbolje je imati karticu od svakog operatera, pa cemo najjeftinije pričati! Ljudi, uzmite si Tele2 broj i tarifu Knockout.... Sa nekom opcijom i stvar riješena! :-)

= Citat = Izvorno postao maher22 Pregledaj post
    Ok... ja sad se pitam jel ja razumljivo hrvatski ovdje pišem?????

Ovdje se govori o ljetnoj opciji... ne mora ona svakome pasati niti će sad netko s tele2 i vipa prelaziti na t-mobile baš zbog toga. Ali meni koji već jesam sada na t-mobile i na flex 60 itekako odgovara ova opcija! Dakle sjedne se za stol i uzme kalkulator i radi se izračun.

Ja osobno da pojasnim imam tele2 i opciju 69 lipa prema svim mrežama a unutar tele2 plati prvu pa dalje pričaj besplatno...1000 minuta. To mi dovoljno. kada trebam nazvati vip ili tomato nazovem samo kratko i tu puno ne pričam. Tu je moja priča s tele2 gotova.
    Prije bih s tele2 zvao t-mobile jer mi je bilo jeftinije pričati za 69 lipa/min nego 1.20 kn/min s t-mobile na t-mobile!
    E sad je tu ljetna opcija...DAKLE, za uplaćenih 29 kn koje rađe onda dadem za t-mobile i imam 500 min unutar t-mobile više ne zovem s tele2 na t-mobile jer bih tih 29 kn potrošio na 42 minute razgovora prema t-mobile!!!!!!!!

Recimo sms koji sam prema t-mobile više slao sa tele2 gdje je 29 lipa a sa t-mobile je bio mi 0.35 lipa sada šaljem sa t-mobile po toj opciji po 6 lipa. Pošto imam dosta kontakta na 098 mjesečno nek je
    100 poruka sada platim 6 kuna umjesto 29... dakle ušteda mi 23 kune koje se kompenzira na računu t-mobile za onu prvu minutu poziva + još imam 458 minuta prema t-mobile što nisam imao... i to mi sasvim dovoljno!!!
    DAKLE, platim 50 kn manje bon za tele2 a to ode na t-mobile + više razgovora i sms-a + dobijem dobar mobitel za kunu.

Sasvim jednostavna računica i ovdje ne rješavam integrale i funkcije niti c++ programiranje nego jednostavan prikaz gdje ja pokazujem kako sam sebi uštedio pomoću ove opcije!
    A vjerujem da ima i drugih takvih kojima to odgovara.

A isto šparam jer mi se opcije unlimited i opcija poruke nedaju uključivati zasebno!

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    HTC Desire HD/ Xoom
    Operater
    t-mobile
    Bodovi
    2.952
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.952, Nivo: 12
    Bodovi: 2.952, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Ukupna aktivnost: 1,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Jasamja Pregledaj post
    A da ti sebi kupiš još i VIP karticu?! Pa ces jos vise uštedit!!!! Pa jel vidit ti šta rade ti opareteri ( Vip i Tmobile mislim )?? Pa najbolje je imati karticu od svakog operatera, pa cemo najjeftinije pričati! Ljudi, uzmite si Tele2 broj i tarifu Knockout.... Sa nekom opcijom i stvar riješena! :-)
    ne kuzim sto bi radili, ruku na srce, najjeftinije je imat vise operatera ako razgovaras prema svim mrezama...

ja sam imala tele2 knockout 150 (0,49 prema svim mrezama), i dolazili su mi veci racuni nego sad na mrak tarifi..
    zasto?
    zato sto mi je 90% razgovora prema 098/099.. i jos dobijem 25mb za surfanje, i bodove pa si umanjim racun

mozda tele2 ima manje cijene razgovora, ali nije vipu i t-mobileu ni do koljena..
    od samih bodova koje sakupljas, do npr prijevremnog raskida ugovora (na tele2 se mora platit cijela tarifa za svaki preostali mjesec)
    i do opcija koje mozes aktivirat..

al naravno... tko voli, nek izvoli

Pravi forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    4.344
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.344, Nivo: 15
    Bodovi: 4.344, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, T-mobile je u zadnje vrijeme ponudio dosta bolje cijene poziva i opcije nego prije. Tocno je, vecina tih pogodnosti odnosi se na pozive "unutar nreze" (slicno kao i kod VIP-a). Buduci je vecina ljudi na T-mobilu i VIp-u to i nije uvijek (pre)velik problem, ali cesto i je problem. Iealno bi bilo imati mob i tarifu poput knock-outa i zvati bilo koju mrezu unutar Hrvatske kad vi hocete i koga god hocete, a ne da vam operateri odredjuju s kim trebate pricati. A to se upravo dogadja nama u Hrvatskoj. Dobra stvar je (za operatere) sto je vecina ljudi tu cinjenicu prihvatila zdravo za gotovo i jednostavno uglavnom pricaju "unutar mreze". U praksi to znaci uglavnom unutar VIP-a ili unutar T-mobilea. Naravno, u tome im je puno "pomogao" i Tele-2, jer su, pogotovo u pocetku, imali izvanredno povoljne cijene razgovora, ali, po meni, napravili su niz gresaka u promociji svojih usluga (da ne spominjem te dosadne mafijase od kojih se vec svima dize kosa na glavi, i sl.) tako da ni s tako povoljnim cijenama nisu ozbiljnije ugrozili 2 glavna igraca...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Knock out opcija zero
    By pero vragec in forum Tele 2
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 25-10-2008, 17:33
  2. opcija SMS
    By tomy23 in forum A1
    Odgovora: 18
    Posljednji post: 13-03-2007, 15:44
  3. RAW opcija
    By Calamity Jane in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-09-2006, 15:20
  4. Odgovora: 17
    Posljednji post: 25-07-2005, 12:24

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove