Izvorno postao
maher22
Ok... ja sad se pitam jel ja razumljivo hrvatski ovdje pišem?????
Ovdje se govori o ljetnoj opciji... ne mora ona svakome pasati niti će sad netko s tele2 i vipa prelaziti na t-mobile baš zbog toga. Ali meni koji već jesam sada na t-mobile i na flex 60 itekako odgovara ova opcija! Dakle sjedne se za stol i uzme kalkulator i radi se izračun.
Ja osobno da pojasnim imam tele2 i opciju 69 lipa prema svim mrežama a unutar tele2 plati prvu pa dalje pričaj besplatno...1000 minuta. To mi dovoljno. kada trebam nazvati vip ili tomato nazovem samo kratko i tu puno ne pričam. Tu je moja priča s tele2 gotova.
Prije bih s tele2 zvao t-mobile jer mi je bilo jeftinije pričati za 69 lipa/min nego 1.20 kn/min s t-mobile na t-mobile!
E sad je tu ljetna opcija...DAKLE, za uplaćenih 29 kn koje rađe onda dadem za t-mobile i imam 500 min unutar t-mobile više ne zovem s tele2 na t-mobile jer bih tih 29 kn potrošio na 42 minute razgovora prema t-mobile!!!!!!!!
Recimo sms koji sam prema t-mobile više slao sa tele2 gdje je 29 lipa a sa t-mobile je bio mi 0.35 lipa sada šaljem sa t-mobile po toj opciji po 6 lipa. Pošto imam dosta kontakta na 098 mjesečno nek je
100 poruka sada platim 6 kuna umjesto 29... dakle ušteda mi 23 kune koje se kompenzira na računu t-mobile za onu prvu minutu poziva + još imam 458 minuta prema t-mobile što nisam imao... i to mi sasvim dovoljno!!!
DAKLE, platim 50 kn manje bon za tele2 a to ode na t-mobile + više razgovora i sms-a + dobijem dobar mobitel za kunu.
Sasvim jednostavna računica i ovdje ne rješavam integrale i funkcije niti c++ programiranje nego jednostavan prikaz gdje ja pokazujem kako sam sebi uštedio pomoću ove opcije!
A vjerujem da ima i drugih takvih kojima to odgovara.
A isto šparam jer mi se opcije unlimited i opcija poruke nedaju uključivati zasebno!
Bookmarks