Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 40 od 40
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Palm Pre
    Operater
    VIP & Tele2
    Bodovi
    13.450
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Bodovi: 13.450, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isto je i sa S60 Nokiama, za stavljat crackane programe treba "patchat" software. Ne ide to to samo "od sebe"...
    Uglavnom, svi nabrojani nedostaci su isti na svakom Android mobu, a za slabu podršku se slažem, ali i to nije velika mana. Zašto? Zato što se za čak manje para dobije mob (direktno uspoređujući Hero i Galaxy) koji ima daleko bolju kameru, koji ima odmah 8 GB memorije. Neka ljudi odluče koliko im je važna podrška, a koliko kamera i memorija. Smatram da je Samsung napravio korektan posao, nude jači hardware za uloženi novac, a kada bi i podrška bila jednaka onoj od HTC-a, onda bi slobodno mogli biti i skuplji nego HTC Androidi na tržištu.

OBEX ne radi na HTC Hero i Samsung Galaxy-u sve do nadogradnje na Android OS 2.0 ili viši. Čitaj malo ostale postove u Android forumu, već je sto puta to isto ponovljeno...
    Najbolje još da u svakom odgovoru uvijek na dugo i široko odgovaram jednu te istu stvar.

Kakve veze ima broj postova sa ičime ???

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6210nav, i7500
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Isto je i sa S60 Nokiama, za stavljat crackane programe treba "patchat" software. Ne ide to to samo "od sebe"...
    Uglavnom, svi nabrojani nedostaci su isti na svakom Android mobu, a za slabu podršku se slažem, ali i to nije velika mana. Zašto? Zato što se za čak manje para dobije mob (direktno uspoređujući Hero i Galaxy) koji ima daleko bolju kameru, koji ima odmah 8 GB memorije. Neka ljudi odluče koliko im je važna podrška, a koliko kamera i memorija. Smatram da je Samsung napravio korektan posao, nude jači hardware za uloženi novac, a kada bi i podrška bila jednaka onoj od HTC-a, onda bi slobodno mogli biti i skuplji nego HTC Androidi na tržištu.

OBEX ne radi na HTC Hero i Samsung Galaxy-u sve do nadogradnje na Android OS 2.0 ili viši. Čitaj malo ostale postove u Android forumu, već je sto puta to isto ponovljeno...
    Najbolje još da u svakom odgovoru uvijek na dugo i široko odgovaram jednu te istu stvar.

Kakve veze ima broj postova sa ičime ???
    Je ko reko da ide samo od sebe i je ko reko da ja nisam stavljo installserver.exe na sugavi g810. ne radi se o tome niti zelim nešto dokazivat, jednostavno galaxy nece imati novi ROM s kojim ce uredno raditi jer ovi custum romovi stalno nes zezaju, a i BTW hero ima BT obex jer ga flasah na 2.0 i ubacis BT ftp program i sve je tu. a ti meni reci kako na galaxy s time da ako flasham da ne moram bacat memoriske kartice u smeče zato jer ja moram sirit swap memoriju na njih. ili da se igram ko malo djete pa da cekam u taskmanageru ako ce mi koja app papat malo vise memorije pa da je rušim. nemam hero pa neznam, ali nije da mi je i nesto potrebna. a ionako slike dodu mutne cim je malo mracno a da ne govorim koliko vremena treba da uzme sliku, za taj telefon moras imat ruku stativ da ispadne čista i to je pitanje. A i camera zoom FX apk ne valja jer ne moze radit kad se uzme neki efekt jer galaksy nema dosta RAM MEMORIJE.
    Zadnji uredio sms freak : 30-06-2010 u 17:57
    Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako, ozbiljno sam zagrizao za Galaxyja.

Kroz koji tjedan ću imati 2000-2500kn i mislim si uzeti neki "ozbiljniji" telefon.
    Vidio sam da se Galaxy prodaje u Njuškalu za tu cifru, otključani i s Europatrade garancijom.

Inače bih želio u telefonu vidjeti:
    -OS (WM, Android, Symbian) - Android mi se čini najboljim izborom, ne treba meni poslovni WinMo ili zastarjeli Symbian
    -Kamera - čitam po forumima da kamera na Galaxyju nije loša, htio bih imati kakvu takvu kameru za maturalac i povremeno slikanje za školu i zabavu
    -Glazba - slušam puno muziku, ima dosta memorije i to mi se sviđa .

Pitanja:
    Koliko dugo traje baterija, čitam da ljudi imaju puuuno problema s baterijom, nekim jedva traje dan dok drugima po 3-4 dana traje.
    Kvaliteta slušalica koje dolaze u pakiranju?
    Mogućnost nadogradnje na Android 2.0 (službeno/neslužbeno, negdje piše da je moguće a negdje da nije)

Ako imate neku drugu opciju za mene želio bih je čuti. U obzir dolaze telefoni koji imaju iste/bolje/slične karakteristike kao Galaxy.

Hvala!

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    6210nav, i7500
    Operater
    VIPnet
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Ovako, ozbiljno sam zagrizao za Galaxyja.

Kroz koji tjedan ću imati 2000-2500kn i mislim si uzeti neki "ozbiljniji" telefon.
    Vidio sam da se Galaxy prodaje u Njuškalu za tu cifru, otključani i s Europatrade garancijom.

Inače bih želio u telefonu vidjeti:
    -OS (WM, Android, Symbian) - Android mi se čini najboljim izborom, ne treba meni poslovni WinMo ili zastarjeli Symbian
    -Kamera - čitam po forumima da kamera na Galaxyju nije loša, htio bih imati kakvu takvu kameru za maturalac i povremeno slikanje za školu i zabavu
    -Glazba - slušam puno muziku, ima dosta memorije i to mi se sviđa .

Pitanja:
    Koliko dugo traje baterija, čitam da ljudi imaju puuuno problema s baterijom, nekim jedva traje dan dok drugima po 3-4 dana traje.
    Kvaliteta slušalica koje dolaze u pakiranju?
    Mogućnost nadogradnje na Android 2.0 (službeno/neslužbeno, negdje piše da je moguće a negdje da nije)

Ako imate neku drugu opciju za mene želio bih je čuti. U obzir dolaze telefoni koji imaju iste/bolje/slične karakteristike kao Galaxy.

Hvala!

pa slušalice su ti po meni odlične, kao kod Sony E.. boljih modela kamera ti je po danu odlična, a po noči normalno ko ni jedna ne radi dobro osim onih s xenon bljeskalicom (g810, k800 i sl) baterija traje 1 dan us pojačanu upotrebu, a meni se neda gasit sve tipa 3g i svaki cas letit rušit procese da bi mi baterija trajala, nije mobitel mene kupio nego ja njega neka radi kako mu ja kažem galaxy je dobar ako uzmeš u obzir da neces koristit BT za slanje filesa..

Inace Galaxy kupljeni u vipu nisu kodirani!! provjerio

Sto se tice nadogradnje službeno nema, a neslužbeno se radi na tome ali, mobitelu nedostaje radne memorije i to mu je mana zbog cega nema nadogradnje. neslužbeno postoji nešto pogledaj malo na xda-developers, moras se stvarno razumjet da bi pokuso nešto, a i lako da ode SD kartica ako se koristi proširena memorija nešto kao virtualna memorija na windowsima tj na linux swap...
    Zadnji uredio master1337 : 16-02-2010 u 00:31
    Motorola Mpx220 odavno crko ali nostalgija.. > Samsung G810 > Nokia 6210 navigator > Samsung i7500 Galaxy...> HTC Hero

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Prvi problem ne znam jer smo ga mi dobili bez softwarea na test.

Drugi problem? Da Tele2 nema jos automatskih postavki za Internet za Android OS, stoga ucini slijedece:
    Settings- Wireless controls- Mobile Networks- Access Point Names- Meni tipka i New APN

Tada u APN postavkama:

Name: Tele2
    APN: internet.tele2.hr
    Proxy: 130.244.196.090
    Port: Nista
    Username: Nista
    Password: Nista

I to je to, ostale dolje postavke su za MMS i s njima se nisam igrao. Ovo su postavke za Tele2 pretplatnike.
    Meni nerade ove postvke.
    Još uvijek piše da Nema networka .
    Molim pomoć.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi pomagajte imam velikih problema sa ovim mobitelom....prije nego ga bacim od zid......
    Postoji li ikakva mogučnost prebacivanja slika, podataka i drugih medija sa ovog smeća na bilo šta (komp, stick....) - preko bluetootha ili usba....
    Čemu služi memoriska kartica kad ne mogu na nju ništa prebacit.
    Fora je da je mobitel kupljen u Tele2, ja sam ga naknadno dekodirao, ali i prije dekodiranje se čudno ponašao..... i da.... stalno se gasi....ne znam kk?
    POMAGAJTE

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Mar 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Molim pomoć!
    Napravio sam aktualizaciju preko NPS-a. E sad, pisalo je da je aktualizacija napravljena, da je file skinut i krenulo je instaliranje koje je isto prošlo u redu. E sad kad je počelo prvo dizanje sustava jednostavno "šrota" na sredini i nakon nekog vremena se ugasi. Uopće se operativni sustav nemože dići do kraja. Nemogu apsolutno ništa napraviti s njim. Skopčam ga na NPS i kao prepozna model, ali nemogu napraviti ponovnu aktualizaciju niti vratiti stare postavke. Jednostavno piše da "uređaj ne podržava ažuriranje softvera"...
    Pretpostavljam da treba nanovo instalirati kompletni sustav na njega, ali kako???????
    Molim pomoć!
    P.S. Od samog početka same gluposti i problemi sa njim sa baterijom i tim softverom. Najrađe bi ga zvekno u zid hebo mene touch screen samsung!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Bodovi
    3.854
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.854, Nivo: 14
    Bodovi: 3.854, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nijedan android manji od 2.0 nema bluetooth, a prebacivanje preko usba normalno radi.

za gasenje napravit update preko nps-a/odnest u servis.
    to kaj ti napise da uredaj ne podrzava azuriranje znaci da imas najnoviju sluzbenu verziju firmware-a dostupnu u tvojoj regiji.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muku mučim već 2 sata oko update-a softvera. Imam 1.5 i htio bih ga update-ati preko NPS-a.
    Instalirao sam sa CD-a NPS i drivere za USB konekciju, spojim mob preko USB-a, mountam ga, u NPS-u imam dva povezana uređaja: Android i Android 1 (vjerojatno interna i externa sd kartica), ali problem je kada odem na anžuriraj i anžuriranje uređaja a on izbaci nije odabran nijedan uređaj, odaberite uređaj koji želite anžurirati.. Gdje, kako??
    Ako šta znači, imam Vistu na kompu.
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao doug Pregledaj post
    nijedan android manji od 2.0 nema bluetooth...
    Molim?!
    Mjesecima sam imao Android 1.6, uredno sam imao Bluetooh i sve sto uz njega ide.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Molim?!
    Mjesecima sam imao Android 1.6, uredno sam imao Bluetooh i sve sto uz njega ide.
    Kod buraza na X10 isto radi Bluethooth normalno na 1.6, a za Galaxy sam čuo da mu bluethooth radi samo kao BT slušalica, i da nemože slat slike i ostalo preko 1.5 ili 1.6, samo na 2.0 (ako se ubacuju ROM-ovi)

A dobro zašto meni NPS neće prepoznat mob da mu nadogradim soft?
    Nije zbog Viste, googlao sam i našao da se može sve normalno preko Viste.

EDIT: Hvala Bogu da sam uspio.
    Bez ičije pomoći, trebalo je samo maknuti kvačicu na mass storage only u additional settings.
    Zadnji uredio GT-R : 30-06-2010 u 18:58
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

7 days registered

Datum registracije
    Sep 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi!! kupia san mob koristeni, ali bez cd-a za instalirenje pc-suita i sad naravno ne mogu spojit mob sa compon pa je li iko zna odakle mogu to skinit, neki link...ista!!!!!!

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jel mi moze netko pomoci sa povezivanjem mobitela i racunala? Problem je sljedeci.. Instalirao sam NPS i drajvere te prikljucio mob na usb port. na mobu mi je dosao onaj notification i stisnuo sam mount i spojio se i radilo je sve super.. nakon toga sam u mobu ukljucio usb debbuging te me trazilo drajvere za adb koje sam instalirao (nakon par sati trazenja po forumima).. otpojio sam mob i od od onda kad god ustekam mob u usb nista se ne dogada.. mob se pocinje puniti ali nema one notifikacije da mountam, a ako je ukljucen usb debbuging dode notifikacija da je to spojeno na racunalo.. Na kompu nema nikakvih obavijesti da ne valjaju driveri, kao da se nista nije dogodilo.. probao sam i s drugim kablom ista stvar.. iskljucena je opcija mass storage only.. Da li netko ima ideju sto da napravim sljedece?
    rijec je o win 7 32 bitnim

7 days registered

Datum registracije
    May 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi moji, ja imam galaxy i7500 i nikada neću pozaliti što sam ga kupila....to je najsporiji i najluđi program ikada.....
    previše aplikacija i opcija za jedan ovako spor mobitel!
    SVIMA PREPORUČAM....... NE KUPUJTE GA

7 days registered

Datum registracije
    May 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otiđi u settings-aplication setting-development- makni kvačicu sa USB debugging,

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Slične teme

1. Odgovora: 293
    Posljednji post: 23-05-2012, 16:42
  2. [Samsung I7500]-najava,slike....
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 23-07-2009, 13:09
  3. samsung d600 vs. samsung d800 vs. samsung x820
    By loop in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 9