Sam si rekao da nevolis tač...onda tu vivaz gubi prednost...za zvuk na vivazu neznam koliko je jak...ali na w705 je dosta slab....i na w705 nemoze ici garmin....
znam da ima već tema o dotičnom ali ovako me zanima da svoje komentare iznesete
dakle trebo bi ugovor produljit sad je tarifa flex 300 +unlimited al ne potrošim to sve
idem na ono tarifa za sve 200
imam 25+tisuća bodova
nude mi
vivaz +2god ugovor +500kn+18000 bodova
il w705 god ugovor džabe +bodova nešto
dakle u 90% slučajeva mobitel koristim samo za slušat muziku imo do nedavno k750@w800 koji je bio daleko najviše po mojoj mjeri
sad uzeo od brata c902 na mjesec pa nesviđa mi se slaba kvaliteta zvuka moram ga vadit iz džepa kad palim muziku ( http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2214827_n.jpg ) i tako uglavnom ne sviđa mi se
nevolim nit klizne telefone nit tač skrin jer sam seljačina ja to volim rukama znači zapravo mi ne treba ni simbian ni bio šta korisno na njemu
sad ako je neko upućen koliko je teško korisit na njemu tač ( veličina slova i tog )
za pisat poruke jer se javlja problem kad se napijem nemogu ni na ovom pisat kamol na nečem modernom
dalje zanima me koliko je kvalitetna izrada dal ima tvrdih i oštrih rubova jer bi ja da mogu i pive otvarat
ps. skoro zaboravio simbian njegov kakva navigacija ide na to
( garmin xt me zanima ) recimo čini mi se to bolji izbor
tj pitam dal je on uiq il obični simbian
hvala
edit : dakle sutra ga kupujem pa može preporuke
Sam si rekao da nevolis tač...onda tu vivaz gubi prednost...za zvuk na vivazu neznam koliko je jak...ali na w705 je dosta slab....i na w705 nemoze ici garmin....
znam da na w705 ne ide navigacija to za ovaj drugi pitam
jačina zvuka me ne zanima i onako ne smijem pojčavat imam oštećene uši (5-8sati dnevno slušanja par godina ......)
On je Symbian... "Symbian Series 60, 5th edition" Neznam...ja bi rade uzeo vivaz...koliko ja znam na njega moze ici garmin....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_vivaz-3022.php![]()
A zasto ljudi nikako da primijete da postoji poseban podforum koji se zove (gle cuda!) Usporedbe modela?![]()
zato jer ovako ode u rubriku mobitela svih marki a ne sony ericssona te time dobivam preporuke od ljudi od kojih ću dobit koji nisu niti jedan od mobitela nikad vidili
i komentari su tipa " svakako uzmi vivaz to je super mobitel vidio sam ga nekidan i " , "želim ga za krizmu" /pričest i slično
dakle moja tema je bila prije svega usmjerena na to da ja nisam zahtjevan korisnik da u vožnji nije zgodno napisat poruku da mi nije do tog da potrošim 500kn na njega ( imam na pametnije stvari potrošit )
al da je mobitel zvjer je nema šta
na kraju krajeva i ja sam global moderator i svakodnevno provedem najmanje 5-6 sati na forumima pa sam mislio da je ovo bolja rubrika
A gle,po meni je vivaz daleko superiorniji...ali ako ti bas trebaju tipke,onda uzmi w705
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ovako...na tvome mistu ja bi majstore uzeo itarifu 300 kad već toliko trošiš... na dvije godine uzeo xperiu x10 za 198 kn + još uzmeš (jer na dvije godine potpisuješ) onu motorolu vx395 za 78 kn pa s njom izlazi po pijankama i otvaraj čepove a x10-ka nek stoji lipo doma stand by jer isto je dobro imati neki močni stroj
Ili uzmeš onaj lggd510 pop za 398 kn a prodaš ga za 600 pa uzmeš w395 za muziku... ali opet x10-ka lipo sa strane
To bih ja recimo.
A treče neznam zašto si zapeo za w705 kada ima i w995 za kunu ti...daleko bolji mi.
Imaš izbora.
stvar je u tome jer sve manje trošim zadnjih 4-5 računa je došlo 385kn što je i minimum
(flex 300+unlimited)
ne zanimaju me nikakve kombinacije 2-3 mobitela samo 1 al koji nemogu smislit
eto kupio može katanac
nisam ga još koristi ( puni se trenutno)
onako na prvi pogled sviđa mi se konektori -znači dulje će trajat
dobio sam i autopunjač usb kabel punjač u koji se usb uključuje kvaliteta izrade nije neka reciomo zadnji poklopac i skidanje istog je teško kao da će se odlomit
slušalice nisu ni za što plastične su ne sjedaju fino u uho al s 3.5mm to nije problem
Ček...koji si kupio??? Pretpostavljam Vivaz onda... hmmm![]()
da da vizaz
ok je mobitel slušalice nevaljaju i nema ekvilajzer moram pohvalit tač skrin nije preosjetljiv a ima i neke opcije za namještanje
tipkovnica kverti radi fino ( velika )
u pravilu mobitel nije preklompliciran
Ma znam...imam i ja nokiu 5230 koji je isto s60v5 ko Vivaz i jako sam zadovoljan opcijom sms pisanja i definitivno je užitak... zeznuo sam se samo što nisam mrvicu pričekao pa i ja uzeo Vivaz kad su ga malko pojeftinili...
Al sad je ok... kod nokie sam definitivno gps-om zadovoljan koliko je jednostavan taj nokia maps i precizan.
hm još stvari vezanih za taj vivaz
recimo osim što se nemože palit muzika bez da vadiš mob iz džepa
uz to nemože ni mjenjat pjesme bez da ga otključavaš
al još gore nemože se ni pojačavat/smanjivat glasnoća bez tog a to uz očajnu kvalitetu zvuka i loše slušalice ekvilajzer kojeg nema loš način stavljanja pjesama na playlist mu daje jednu veliku manu
al i slikanje nije nešto nema blica tako da je mobitel dosta nedorađen![]()
![]()
![]()
Možda bi bolje bilo da si za kunu uzeo w995 ako si već se bio orjentirao na muziku... al eto sad.
Bookmarks