Da, bbbrljo- a nama ne daju da si iskopiramo statut škole (na koji se stalno pozivaju) kako bi ga proučili u miru.
OT: Došao iz škole.
Baš mi završi kada nema vlaka 40 minuta...
Pokušavam proći s 5![]()
ne vjerujem da dolazim, ali eto, možda...
nesuglasice s redarima...
(nisam se tukao s njima, samo je bilo rječkanja)
a, budemo isprobali...
puno toga se po pravilniku ne smije i puno toga se mora drukčije raditi, pa se to opet ne radi tako...
lijepa naša hrvatska...
(puno saznaš kad uzmeš statu i pravilnik škole u ruke, kad se malo zainatiš...)
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Da, bbbrljo- a nama ne daju da si iskopiramo statut škole (na koji se stalno pozivaju) kako bi ga proučili u miru.
OT: Došao iz škole.
Baš mi završi kada nema vlaka 40 minuta...
Pokušavam proći s 5![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Po pravilniku se nesmije pisati vise od 3 testa, tj 2 u 1 danu.
I ako je ucenik odgovarao 2 predmeta u 1 danu, nesmije odgovarat 3. predmet.
No, svaki profesor tumaci pravilnik na svoj nacin, kako bi on bio u pravu.
OT: Rijesio se 6 testa, sutra jos "samo" latinski i matematiku..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@bbbrljo
ja imam zabranu za porecku dvoranu hahah (potukli se na utakmici umag-porec)
OT:
doso iz teretane...dobio proteine (5kg) ....uh..to je to![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
LJudi, mi na kompu na muvi mejkeru, za otvoreni dan skole, a ja sam "di čouz van"![]()
roud: inace, kak ste? Napokon sam nekaj sprtljal na mobu da mi ne krepa
![]()
One day, sky went blue...
Došo s posla. Nakon jučerašnjeg sunca i cijelodvevne glavobolje,danas sam nosio kapu...
Zna li netko neki video histing service na koji mogu dignut video koji je duzi preko 10 minuta? Youtube pušta do 10 minuta a ja imam 16 za podignut. Vec sam naso supernovatube na koji sam se registrirao,al zapinje kod uploada. Nemam zivaca istrazivat i za*ebavat se pa me zanimaju provjereni servisi.![]()
Pobogu, zar ima jos netko da ne zna za Vimeo?![]()
Rekoh da mi se ne istražuje.![]()
paaaaaaa, mozes na facebook :?: Ja sam do 20 min uspio... Sad, ako ti treba nes drugo, a ne facebook... Sam hocem pomoc!![]()
Moram navući još jednu ocjenu...
Gledam film.
Hladim se![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zeznuo me Mexico.
Bijednih 1-1...
U pol 9 Argentina Urugvaj...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pokušavam istovremeno udisati na nos i izdisati na usta (ili obrnuto)
Za sada mi ne ide, ali budem se istrenirao
Da, xlr, imam 4 iz sklopova![]()
Samo te informiram, da vidiš da sam ipak nešto naučio
Tko ti kriv što se ne krčš![]()
Nda
Ballmer slavi 30 godina u MS-u:
http://www.youtube.com/watch?v=8To-6VIJZRE
Koji kralj, o njemu se budu pisale knjige![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kako bi podigao svoje fizičke sposobnosti na višu razinu
Iz dosade- da vidim je li moguće.
Ako sada odem piti i pušiti- tko će kupiti moje organe...![]()
a to, da vidis jel moguce, ahaaaa, okej onda
i ja sam pobila onaj mit da covjek nemre poljubiti svoj lakat. ja mogu. onak, po frenč, s jezikomal brijem da je to samo zato kaj imam dugu jezicinu
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Lol, čime se vi bavite...
OT: košticama od trešnji gađam susjedinog cucka...![]()
Jutros došo doma kad je sunce već istrčalo na teren.
Malo odspavao i sad sam opet na nogama. Ne boli glava,al je pod tlakom.....![]()
Hahhaahaa koje vi treninge imate... Moram probat, jednom...za rodjendan (koji ima jos kojih 2 mjeseca do njega -.-') cu si kupit Nintendo DSi... Bas mie cool, maloprije bio frend sa njim i svidja mi se mario kart jako, i neke jos tak igre
Naso polovni za 1050 kn
![]()
Dosao doma..
Skoro zavrsio u stanici xD..
Bas na nas naletila patrola, i izadje jedan policajac i pita kao kolko imate godina, mi kazemo 16 i ovaj a di su vam osobne, a mi a jos cekamo da ih izvadimo..
I onda kao kontrola jesmo kaj pili bla bla bla..
I kad su vidli da smo "cisti" su nas pustili xD
Bookmarks