Ajmo malo ozivit temu!!!
Danas pocinje SP!
U 16.00 je Mexico vs Juzna Africa [Ovo bi Mexico trebo dobit]
A u 18.00 je Francuska vs Urugvaja.
Moji favoriti za ovaj SP su definitivno Spanjolska i Argentina
Nisam primijetio temu još pa evo.
Za početak ako želite sudjelovat u fantasyu(virtualno nogometno prvenstvo, odaberete igrače) kliknite na link: http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/M/home.mc
Trebat ćete napravit samo besplatni account na Fifinoj stranici.
Kad napravite pridružite se Cafe-Mobil ligi. Kopirajte code samo:
Classic league: 391699-93109
Head to head league: 391699-93122
I na kraju, za kog navijate?
![]()
Zadnji uredio yager : 05-06-2010 u 12:01
Ajmo malo ozivit temu!!!
Danas pocinje SP!
U 16.00 je Mexico vs Juzna Africa [Ovo bi Mexico trebo dobit]
A u 18.00 je Francuska vs Urugvaja.
Moji favoriti za ovaj SP su definitivno Spanjolska i Argentina
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Engleska, Brazil. mada mi je totalni paradox svjetsko prvenstvo bez Ronaldinha kojeg strasno volim. ali eto... trener brazilske repke je neki cudan lik, pozvao je Elana ali ne i Ronaldinha...
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 11-06-2010 u 12:00
Skini Sopcast ili Veetle te ovdje pronađeš stream linkove, ubaciš ih u program i gledaš. Ja gledam preko Sopcasta. Ako želiš što bolju kvalitetu onda na listi uzmeš stream koji ima najveći prijenos podataka. Vjerojatno će za svjetsko biti dosta HD streamova.
Raspored danasnjih utakmica:
Argentina vs. Nigeria [16.00-po nasoj vremenskoj zoni]
Koreja vs. Grcka [13.30]
Engleska vs. USA [20.30]
Kaj kazete, kako ce igrati Engleska i Nigerija?
Ja se okladio danas na južnu koreju i na argentinu. za argentinu nemam komentara, no za grčku, mislim da nemaju što tražiti na SP. ako uspiju pokupiti bod u skupini, to će biti vrh.
Ja jos nisam nista odigrao u kladionici u vezi SP-a, pricekat cu dok ne dodje Spanjolska na red..
Koreja, ocekivano napucala Grcku 2-0, u tijeku je utakmica Argentina i Nigerija [1-0]...
Za sad mi se cini kako je Maradona odlicno uskladio momcad i sve super funkcionira..
Al s obzirom na protivnika bi i trebalo bez neke super taktike sve oke proc..
Držali su utakmicu pod kontrolom do samog kraja, ali nije me argentina oduševila zbog jedne stvari. Imali su jako puno prilika i to čistih, i nisu ih realizirali. Previše promašaja. No što se tiče držanja tekme pod kontrolom, svaka im čast.
BTW, na Koreju je bio lijep koeficijent. 3.0 u supersportui tako, još malo pa u kladionu po novce. hihi
Nigerija neka se drži scama, makar sam im davao prednost i volio bi da su malo više namučili argentince![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Argentina je odlicno igrala, ali se Nigerija dobro i branila..
Pocet cu i ja malo pratit sad tu kladionicu
U pola 9 pocinje mozda najzanimljivija utakmica dana, Engleska vs. USA...
Ne samo zbog nogometa, nego zbog prijetnje Al Kaide da ce izvrsiti teroristicki napad...
Zato su Obami zabranili dolazak na SP..
ja cu dobit popizditikus s ovim prvenstvom.
jos nit jednu utakmicu nisam odgledala u komadu.
nemrem, brate mili, nakon par minuta mi dodje da gadjam teve s necim!
IZLUDJUJE ME ONAJ ZUJAVI ZVUK!! uzas! ko da nepregledni rojevi pcela zuje oko komentatorske kabine.
citah da je to kao neki africki instument. al yeboga, svaku utakmicu, citavu utakmicu zujati s time? zasto, o zasto, pobogu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
A to je to?!Ne gledam utakmice, ali kada je TV upaljen i stari gleda neku od tekmi, čujem taj izluđujući zvuk i ne kužim koji se q događa. Nisam se sjetio pitati, ali ako je to razlog, onda će se ljudi razbježat od televizora, a možda se i stadioni isprazne. Irrrrritantno.
Brijem da sam jedini kojeg taj zujavi zvuk ne tangiraNakon 10ak min ga više niti ne registriram. Vjerojatno deformacija zbog glazbe koju slušam, a koja je većim djelom također - buka
Btw, podsjeća li nekoga ova tekma SLO-ALG na prosječnu tekmu naše 1.HNL? Odo heklat.
kaze caca da se taj instrument zove vu vu zele (to je po Vuku, jel, ne da mi se guglat, al to bi valjd bilo woo woo zele)
prestravicno
iks, nisam nit ja s muzikom puno dalje do tvoje, al sori, ovo je prestravicno. isti ton, isto fakin zujanje 90 i kusur minuta? pa no way.. nemrem ja to.. televizor je stisan skorz i tu i tam bacim oko da vidim kaj se desava na terenu
EDIT: guglala. zove se vuvuzela.
strava i uzas![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 13-06-2010 u 15:37
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
kaj ti X i Luna slušate "kuruzu" . samo što X-u to zujanje ne smeta
meni je isto jako iritantno. bilo bi puno bolje da nema tih vuvuzela.
Slovenci pobijedili 1:0
nisam gledao utakmicu, jer je bila po meni jadna (kao i Grčka i Francuska)
Moji favoriti: Brazil, Španjolska, pa čak i Argentina i Portugal
Englezi će proć skupinu, ali ako nalete na Brazil ili Španjolsku ili nekog malo čvršćeg protivnika, lete
Osobno bih htio da Nizozemci osvoje prvenstvo ili Španjolci. (pogotovo ako će Nizozemci igrati nogomet ko na zadnjem EP-u. Igraju jako lijep nogomet)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma Luna nije baš u toku s mojim gl. ukusom
Gana, e to će biti nogomet. Volim te (bez negativnih konotacija) crne momčadi jer djeluju puno eksplozivnije i življe. Ajmo (ž)ganci!
Utakmica je bila jadna da nemoze biti jadnija...
1. poluvijeme je bilo ko da gledam 3. ligase kak igraju...
Al ajd bio je tamo 1 akcija kada se golman od Alziraca morao malo potrudit, tj ispruzit ruku..
Inace je to bio uzasan nogomet
Dam se kladit da ce sada slovenci napravit danas praznik rada xD..
Al ajd neka se vesele..
Kaj se tice tih vuvuzela, katastrofa..
Al ajd, gledam najcesce tekmu sa MP3-em u usima jel ovak i onak mi se neda slusat ove nase pametne komentatore..
Zamislite kak je tek ljudima koji su tamo...Kada 30k tih vuvuzela svira..
Steta sto FIFA ne reagira na zahtjeve igraca da se ukinu ti "instrumenti"..
I ja volim te crne momcadi.
Nekak imam filing da se oni najvise trude za ovaj SP..
EDIT: Ghana vodi 1-0!!!!!!!!!
Izgubili Srbi.
Meni te vuvuzele ne smetaju.
Bezveze su mi, ali ne smetaju me.
Slične su onim drvenim "instrumentima" koji se vrte oko neke osovine pa tako "krče".Ne znam kako se to zove...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Joj kakvi su ovi slovenci seljacine...
1. put u 100 godina im se posrecilo da su prosli na SP, i sad misle da su face, a jbt 1 nas igrac vrijedi ko cijela njihova ekipa...
Fakat su peeezde..
Pogledajte na kaj mislim:
http://www.index.hr/sport/clanak/vid...bu/496310.aspx
Neka, tako i treba.
Naši igrači mogu vrijediti ko zlatne poluge ali ostali su doma.
source: WikiVuvuzelas have been controversial. They have been associated with permanent noise-induced hearing loss, cited as a possible safety risk when spectators cannot hear evacuation announcements, and potentially spread colds and flu viruses on a greater scale than coughing or shouting. Commentators have described the sound as "annoying" and "satanic" and compared it with a stampede of noisy elephants, a deafening swarm of locusts,a goat on the way to slaughter and a giant hive full of very angry bees.
The sound level of the instrument has been measured at 127 decibels
mrzim ih!! mrzim mrzim!
pokusavam gledat Italiju i ludim
prva utakmica koju sam izdrzala dulje od 20 minuta
Čisto usporedbe radi, evo svih rezultata prošlog svjetskog prvenstva i recite mi što ne štima:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi..._wallchart.PNG
Plačem!
Bookmarks