mozda banalno pitanje, ali dali si ga stavio u dfu mod?
Evo danas me iPhone nesto poceo izbacivat s facebooka ono sam izlazit iz aplikacije,to mi se vec jednom dogodilo i rijesio sam problem restartiranjem.......
Danas ga restartiram i vise ne ne zeli upaliti :/
Kad stisnem paljenje pojavi se jabuka i tako stoji nekih 10-tak minuta i onda se sam restartira i tako u krug -.-
Spojio sam ga na kompjuter da napravim hard reset ali kompjuter mi ga ne očitava.
Mobitel je kupljen u T-mobile-u i ja sam ga dekodiro i jailbreak-o tako da ne vjerujem da ce mi garanciju prihvatit...
Ima li itko kakav prijedlog slomit cu ga vcrs -.-
mozda banalno pitanje, ali dali si ga stavio u dfu mod?
sto je to?
evo šefe, isproaj pa nam javi http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034
Za ovo ga trebam spojit s iTunesom a kompjuter mi ga ne očitava uopće :/
spoji mob s itunesom i kad ga spojis drzi zajedno home i sleep tipku i nakon deset sekundi pusti sleep tipku i nastavi drzati home i itunes bi trebao detektirati mobitel
Evo upravo odgovaram s njega
uspio sam ga spojiti s kompjuterom ali nisam htio još napraviti restore htio sam pokusat upaliti ga još jednom ujutro i prije spavanja nije mi vrag dao mira probam
i upali sekad sam ga upalio bio mi je u safe mode-u :/
stvarno ne znam sto mu je bilo ali ako se ikome dogodi slična situacija bez panike ostavite ga sat sat i pol na punjenju ugasenog i onda probajte ako ne uspije onda ga spojite a itunesom prekinite konekciju pa ponovite tj činite bilo sto sto bi ga moglo "probudit"
molim vas ljudi da mi pomognete ... danas sam kupila novi iPhone 3gs od 16 GB , skinula posljednju verziju iTunesa i prebacila ojo 500 pjesama na iPhone...nakon nekih 30 min ponovno sam prebacila oko 450 pjesama i iskopčala mobitel iz usb ... mobitel se iskljucio i od tada ga nikako nemogu upalit...molim vas pomozite...na forumu sam procitala da se na 3G moze ponovno resetirati mobitel...ali nepise nista za 3GS molim vas pomozite
Bookmarks