poceo je live prijenos. Ako predstavljaju novi iPhone bilo bi prilično kul da ga predstavi Gray Powell![]()
danas u 19 sati mozete pratiti live WWDC 2010 na ovom linku
http://www.engadget.com/2010/06/07/s...rom-wwdc-2010/
poceo je live prijenos. Ako predstavljaju novi iPhone bilo bi prilično kul da ga predstavi Gray Powell![]()
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
I meni ističe ugovor na i150 tarifi, mislila sam uzet 3GS, ali sad ću radije pričekat, samo kada će se 4G moć uzet kod nas hmhm?
Yager netrebas stavljat slike kada imaju ljudi u gornjem postu link
OT: Svidja mi se ovaj "nabrijani" iPhone i jedva cekam da dodje u prodaju![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
napokon prava pila, svidja mi se,dosad nije, mozda opet padne ugovor,hehe..sad ce valjda 3g maknut a 3gs pojeftinit..
gidi jap!
Da li neko zna kada će točno 4g biti dostupan u Hrvatskoj?? Molim što prije odg jer mi je istekla pretplata pa me zanima da li se isplati čekati ovu pilu!!?
A da?? Šališ se?!! Pa jel nije T-Mobile neka njemačka firma? Mislim, tamo se počinje odma prodavati pa sam se nadao da će i Hrvatska uskoro dobiti licencu
Kako ono bješe. Lipanj ga dobiva SAD, UK, Njemčka, Francuska, Švicarska i ekipa, srpanj još 18 zemalja među kojima naravno, nema Hrvatske. Ja ga očekujem prije Božića. Negdje listopad bi rekao
Edit. Evo čak i prije. Rečeno je da će ostalih 88 zemalja dobiti u rujnu (9. mjesec xD)
vjerojatno krajem ove godine,možda u 10.mjesecu na moj rođendan![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mislim da je ovo konačno iPhone kakvog smo očekivali prije 3 godine kad je izašao![]()
Dobro se snašao. Trebali su predvidjeti da će se svaka šuša spojiti na lozinkom nezaštićen wifi izvor
![]()
Meni se, kao i većini vjerujem, jako jako sviđa
Samo me muči jedna stvar: micro sim.. Kako stojimo ovdje u Hrvatskoj s tim? Jel ima tele2 micro sim kartice, i ako ne, zna li se kada će ih imat? Nisam baš informiran što se tih kartica tiče pa ne zamjerite na neznanju![]()
Što nije micro sim samo za iPad?
Zna netko podatak koliko ima RAM-a?
Izašli prve fotografije slikane s 4G. Sada, jesu li stvarno slikane procijenite vi.
http://www.gsmarena.com/apple_iphone...-news-1719.php
To je citat Jobsa s ovog linka"Third -- the iPhone 4 is powered by the A4 chip. This was designed by our own team. This is wonderful to have in the iPhone. You take the back off -- first thing you notice is that the iPhone 4 is packed to the gills. There's the A4 right there... micro SIM -- we needed the space! You can see the biggest component is the battery."A i na onim slikama gdje se prikazuju komponente baš piše micro SIM..
Moguce, al opet ne vjerujem da ce doc bas tad :/
Al svejedno, ja sam se vec predbiljezio za novi iPhone..
Da, mislio sam na iPhone 3G, 1. model koji se prodavao kod nas u Hrvatskoj, to sam mislio pod tim "1. iPhone"
Ako si slusao/gledao WWDC '10 onda si mogao cut kako je Jobs rekao da su trebalo smanjiti dimenzije, ali povecati performanse, te zato kako bi dobili na sto vise mjesta unutar moba ima Micro SIM.
Jucer sam bio u T-Mobile-u, i rekli su da ce besplatno mjenjati stare SIM kartice za nove Micro SIM kartice.
No mislim da ce prve Micro Sim kartice dobit Vip zbog iPad-a.
Ugl. 100% sam siguran da ce prije prodaje iPhone 4 u Hrv. biti dostupne Micro SIM kartice...
EDIT: Ako su ove fotke doista slikane sa iPhone 4, onda bacam svoj D90 u smece i korisstim iPhone za sve zivo!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ma takve bi slike ispale maltene i na T610. Slikane su u perfektnim uvjetima rasvjete. Profesionalna rasvjeta uz više manje bilo kakav fotić daje odlične fotografije. Nemojte očekivat nešto previše od fotića, pa taj nema ni ksenonku...
Bookmarks