pa promjeni radio, ne rom...
Imam HTC Touch HD več godinu dana, stavljalo sam preko uspla mnoge romove i nikad nisam imao problema, dok mi je mob jednog dana mob prestao dobivati GSM signal, prikazuje gore da ima signala, ali nemogu nikoga nazvati, a nekod se nece ni na mrezu spojiti, nakon tih problema skinuo sam OFFical HTC rom sa HTC stranice ali nista se nije dogodilo.
STO se dogodilo s telefonom?
u koji servis da ga nosim, posto mu je garancija istekla???
HVALA
pa promjeni radio, ne rom...
MDA Compact IV [DIAM200 Security & SIM Unlocked]
ROM: RaL.GT1K Lite 6.5
RADIO: 1.17.25.09
kako da promjenim?
uspio sam, ali nakon so sam stavio najnoviji i napravio hard reset opet nista,stavio sam 1.17 radio
isto ko i radio flasham? radio sam flashao na 1.14 i sad skinem rilphone 1.14 i flasham? tj file. cab instaliram nakon flashanja na mob?
Zadnji uredio Lju! : 31-05-2010 u 22:44
samo mi nije jasno kamo da stavim ""Blackstone_Radio_1.14.25.24_rilphone.zip (210.5 KB, 10187 views) "" kad otpakiram dobije, .dll odavde sam .cab skinuo i instalirano pa me zanima ovaj gornji file tj .dll koji je upakiran
uspio sam HVALA
I? Je bilo do rilphonea ili nesto drugo?
rilphone![]()
Ljudi,mene muci signal od prvog dana,i razmisljam da se rijesim ovog djubreta od telefona samo zbog toga. Zna li ko sta treba da uradim?
Imam wm 6.5 radio 1.17.25.09 rilphone 1.14.25.24. Sve je dobro dok sam u gradu gdje imam 3G i EDGE pokrivanje ali cim se pojavi G od GPRS-a ja sam nedostupan a imam pun signal. Zadovoljan sam telefonom ali samo zbog ovoga razmisljam da ga promijenim. Mijenjao sam romove i radio ali nista nisam dobio,u podesavanjima sam iskljucivao 3G i prebacio samo na GSM i opet se isto desava.
Moze li mi ko pomoci oko ovoga dok ga nisam razbio?
@mare78
Na XDA nadji rillphone 1.15 cab i napravi softreset.
Ako to ne uspije probaj stavit radio 1.14 i rill 1.14
Bookmarks