Cekam vlak za doma. Unaprijed odradujemo petak
Jos sam i bezveze isao... a dobro...![]()
gledam Teresu Fidalgo
.damn girl.
Cekam vlak za doma. Unaprijed odradujemo petak
Jos sam i bezveze isao... a dobro...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja ispraznio jednu punjenu papriku...
Večeras 3 janjeta vrtimo. :kalorije:
daj ajde kakav video! Uzas... O.o cione, pobogu, pa kak sam najdes takve stvari?
One day, sky went blue...
Pogledao Fountain- razmišljam jesam li shvatio film.
Odo na igralište![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Neću gledati po internetu (nije problem ponovno pogledati film, dobar je)- je li pouka da nismo mi pojedinci bitni (da ne budemo sebični i pohlepni) već neko "opće dobro" (ili tako nešto) ili da prihvatimo stvari onakvima kakve jesu? Mogla bi biti i da iskoristimo priliku- ali ta mi je nekako najmanje vjerojatna...
OT: Došao s igrališta.
Odigrao poštene 3 tekme, jedva došao doma, otuširao se i bijah ošišan...
Ako nećeš gledat po netu, zašto onda mene pitaš? Ja ti neću ništa reći
Pogledaj ga opet za mjesec dana. Meni je savršeno legao nakon drugog ili trećeg puta, ne sjećam se točno (vjerojatno misliš da sam frik, al zaboli me)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa, samo mi kaži da ili ne. Da ne tražim neki novi smisao ako ga nema
Uglavnom, to je ne?
Mogu ja svašta misliti o nekome koga nisam upoznao uživo...
Više mislim da si frik jer se sjećaš svih onih stvari iz sklopova![]()
Gle, film nema unaprijed definiranu poantu - to je čitava mudrost. Sve ovo što sad pogađaš sam i ja pogađao kad sam prvi put gledao. I sve je točno ako si ti to tako shvatioMoje mišljenje je nekako najbliže tvojem "prihvatimo stvari onakvima kakve jesu" mišljenju...
Ma dovraga sve, budem i ja večeras otvorio Aronofsky's movie night!![]()
Čitam vas i zaintrigiralo me .... i sad.....upravo sam pogledao trailer na jubitou, potražio spoilere okolo i sad ne moram gledat film![]()
Ah jbga, treba zvat moderatoricu da obriše ovaj offtopic onda
Inače protiv spoilera se borim tako da film pogledam tek za mj dana kad spoileri u glavi izblijede... Probaj![]()
Ja inače gledam filmove na FF ili neki put po dva ili tri filma odjednom na različitim dalekovidnicama i tako ništa ne skužim![]()
Ti gledaš filmove ko ja reklame![]()
Sad bi i ovu evroviziju pogledao na ff ali Fata ne da daljinski :/
Suosjećam :|
Odo updejtat životopis i malo ga ušminkati da se slabije vidi nedostatak radnog iskustva.
Doso doma...
Na izletu bilo odlicno, ove toplice sv. Martin su odlicne!
Ubio sam se na toboganima i u plivanju i na odbojci na pjesku xD..
Sad lagani chill...makar mislim da cu zaspat ko top..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
I mislio sam si
Ali, budem ga kroz neko vrijeme ponovno pogledao (kao i Requiem)- nekako mi je "lijep" film. One scene u "kugli" i kraj kod drva...
Eto, ustedili smo ti nesto vremena. Posto je vrijeme novac- budes mi uplatio naknadu na tekuci ili ces mi jednostavno poslati kreditnu karticu?
OT: Pogledao filmic o Nicku Vujicicu- ne mozes vjerovati...
Odo spavati
Eto, onda i tebi "happy watching", xlr![]()
dosel sa jakuševca... C905 1200 kn, al dal bi mi lik za 1000... Kaj? XD onda, lg prada 2 isto 1200 kn... Al carapa za mob nema! E da, jel zna ko, ima li onih silikonskih navlaka za klizne mobitele?
napokon u zagrebu...
došao jučer, ali se nisam stigao javiti...
na fat boyu bilo odlično, frajer je pokazao zašto je No. 1, ali to je jedino što je bilo odlično...
u 3 godine zrće se nisam nagledao tolko stoke kolko ih je tamo bilo...
stvarno prestrašno...
organizacija ravna djetetovoj organizaciji igre s prijateljima...
tako da, sretan što sam opet u zagrebu...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Wtf? Na Jakusevcu trazis navlake za mobitele?
A nisi se sjetio pogledat u VIP, T-Mobile ili TELE2 ducanima? Ja sam ih tamo vidio bezbroj...
Mah... Isli smo ti na jakusevac, i sad ja da pogledam, ono bezveze, al nigdje nema gamadi malih... Ako itko vidi slucajno negdje, da mi javi, na PM ili ovdje, ili u w705 foum... Nema veze, hočem si jednu takvu
EDIT: Ea ljudeki, w705 silikonska navlaka
http://www.dinodirect.com/Sony-Erics...rency-EUR.html
Sad, kako naruciti? Pitati tatu? Ili netko misli naruciti puuuno njih pa mi poslati postom?![]()
Zadnji uredio fico45 : 30-05-2010 u 20:08
Kaj je tak tesko preko e-baya narucit?
http://cgi.ebay.com/Silicon-Cover-bl...item4147b5fe64
OT: Sad se probudio![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Napravio predobre pripreme za digitalnu, sada malo učiti (napisati "memento") fiziku
![]()
Bookmarks