Naravno, iz osobnog iskustva nazalost..ovo je izvrstan video..
Eto, jedan video me potaknuo na ovu temu...
Zbilja me sokiralo to kaj sam vidio..
Dakle, pogledao sam slucajno na youtube-u jedan filmic o jednoj prometnoj nesreci di je sudjelovao "duh".
Tania, Tiago i David voze se autom i razgovaraju.
Pritom pojedinosti snimaju video-kamerom ni ne sluteći da je njihova snimka uvod u vjerojatno najbizarniju prometnu nesreću na svijetu u kojoj će Tania i Tiago izgubiti život.
Snimka traje 7 minuta.
Mirno razgovaraju uz ugodnu i ne prebrzu vožnju, sve dok u jednom trenutku na ravnom dijelu ceste van grada ne nailaze na nepoznatu žensku osobu koja stoji pokraj ceste i pokušava ih zaustaviti. Čude se što dotična osoba radi na tako pustom mjestu u to doba noći. Zastaju i primaju je u auto. Predstavila se kao Teresa i na njihova pitanja odgovarala je nejasno, smušeno i nepovezano. Nisu ni slutili tko je ona. Niti što ih za minutu-dvije čeka.
Završne 3 minute filma spadaju u nešto najbizarnije što je privatnom video-kamerom ikada zabilježeno. Scene na samom kraju ovog video-zapisa dovoljno su jezive da se gledatelju sledi krv u žilama.
Pogledajte video-zapis i prilikom gledanja budite strpljivi. Postoji prijevod na engleskom jeziku pa tako na titlovima možete pratiti tijek njihova razgovora.
Prve 4 minute se gotovo ništa ne događa no dobro je pogledati zapis u cjelini zbog vjerodostojnosti onoga što se kasnije dogodilo. Ako ste slabijih živaca snimku svakako ne gledajte prije spavanja.
Ulomak sa stranice: http://_opiranje_.bloger.hr/post/slu...uo/307002.aspx
Isprva, sam mislio da se radi o nekom jadnom namjestenom filmicu, no poslje kada sam sve vise i vise guglao i trazio sam shvatio da je to stvarnost.
Sad mene interesira, dali vi vjerujete u te "paranormalne aktivnosti" i duhove i sve te stvari?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Naravno, iz osobnog iskustva nazalost..ovo je izvrstan video..
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 28-05-2010 u 23:23
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pa gdje da vidim video?? mutava sam skroz i uopce ne vidim nikakav link?![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
gledala jucer nha iphoneu pa naravno da nije bilo nikakvog videa...
pogledala i ono...bas je scary...
inace, vjerujem u duhove i mislim da su svuda oko nas![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja nekuzim sta je bilo, niti sta je ona pokazivala prstom..meni to izgleda kao da je tek onda skuzila da ju lik snima i uplasila se kamere...lol...
.damn girl.
evo i jedna druga strana..
http://s0ulless.dr3amz.com/?p=176
R.I.P.-16.10.2007.
Na stranu to što je video s Teresom Fidalgo režiran i nije se dogodio (www.acurva.net), duhovi ili jednostavnije energija našeg tijela nakon što umremo mora postojati i preći u neki drugi oblik. E sad na koji način se ona kasnije manifestira, možemo li je mi vidjeti i sl. u to ne bi ulazio.
Mene recimo više od samih duhova fascinira teorija o 21 gramu (http://en.wikipedia.org/wiki/Duncan_...l_%28doctor%29), ali to više ne spada u paranormalno.
edit: tutlek me prestigla![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Također ne vjerujem u tave stvari.
Pogotovo onaj filmić sa "slikama duhova".
Ako nešto želiš vidjeti, vidjeti ćeš (sada sam pogledao par takvih filmova- 23, Pi...). Primjeri na slikama su beskonačni. Odsjaj bljeskalice na mramornom stupu koji izgleda kao čovjek, zamazani prozor koji izgleda kao lice čovjeka...
I, naravno, tu nastupaju razna editiranja slika.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma zenska pocela vristat jer joj se neki kukac zakeljio na facu jer je bio otvoren prozor i onda se svi scimali i eto ovaj vozac malo skreno s ceste i eto nesrece...
.damn girl.
prije bih rekla da vjerujem u elijene neg u duhove
tj, ne vjerujem nit u jedno nit u drugo na nacin na koji nam se to "namece" (kod elijena otmice i vidjenja, kod duhova gluposti tipa onog videa gore i kojekakvih gluposti na slikama za koje se uvijek pronadje neko objasnjenje, pogotovo u danasnje doba digitalne tehnologije)
u slucaju "paranormalnog" vjerujem u neki oblik energije. al ne vjerujem da je to susjeda jagica koja je dosla molestirati svoje susjede jer su joj jednom zgazili njen cjvetnjak)
cionn, a kak znas da je to zaista sudar? mozda su sam prikocili i nahitili se s kamerom po autulol ne vidimo nit tijela nit ista.
i da, meni video nije ni malo strasan nit sokantan.
ak ocete nes strasno i sokantno, nakeljim vam video live poroda. u krupnom planu :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Luna, ajde mi objasni onda za elijene ovo.
NesjecM se godine niti imena sonde koju su ljudi davno poslali u nadi da ce nac elijene. Na njoj je bilo snimljeno 52 jezika, ako se ne varam. I prije par dana NASA je izgubila kontakt sa njim. No prije toga on je emitirao cudne signale kakve do sada nije nikada.
Ok, priznajem. Slike se mogu izfotosopirat, ali ima hrpu starih slika koje nisu slikane u vrijeme dogitalnih fotica i fotoshopa
Btw xlr, mislim da to nije off, jel bi se i 21 gram mogao okarakterizirat kao "paranormalno"
Tko zna kakve utjecaje ima svemir (i svemirska tijela i šta već ima tamo) na sondu.
Možda je baš otišla negdje predaleko.
Ili se jednostavno strgala.
I meni mobitel svjetli čudnim ritmom kada ga bacim u zid- pa ne smatram to nikakvim znakom (osim smrti mobitela).
I prije digitalnih fotoaparata slike su se mogle uređivati.
Prtljanje po roli filma i slično.
Imaš dosta uređenih analognih slika- tipa slika Yetia, NLO- a (naravno) i sličnog.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
cionn, a ti zaista mislis, da su sondu scapili elijeni i pokusali komunicirati s nama, da bi ameri to dali, ovak, nonsalantno u javnost?
99% sam ziher da je sonda jednostavno krepandus. i da oni to znaju. al eto, netko se mudar dosjetio kako da obicnom puku gladnom senzacije nabaci koscicu za zvakanjei rekao "ajt, necemo im rec da je sonda crkla, ajmo im reci da su je moguce oteli elijeni"
onih 1% ipak ostavljam u minimalnoj vjeri da ju je mozda netko tamo gore nasao/ili ce je jednom naci. zato kaj bih bas htjela da nam oni otamo dodju. pa makar nas i pobiliaj don't ker.
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pa ako je do sada sonda normalno radila, zasto bi se odjednom "pokvarila"?
Ok, mozda se i je zaletila u neki meteor ili nesto, ali sto to nebi onda trebalo znacit da kada se slupa sa takvim jednim tjelom da odma prestane sljakat, a da ne emitira jos poslje toga neke signale?
EDIT: Ne luna, ne vjerujem u te elijene. Nego samo mi to onda objasni kako se to moglo dogodit?
Tko zna što se desilo. Kako su isto popravljali onu neku stanicu ili šta već, svako malo se nešto pokvari. Sigurno su oni proveli sva moguća istraživanja, ali opet se nešto može pokvariti...
Nije sonda spojena kao dvije ledice, par kondenzatora i neki odašiljač
Pa, probaj sljedeće- upali radio, baci ga u zid i još će ti neko vrijeme vjerojatno nekakvi zvukovi izlaziti.
Možda je došla sonda do nekog kipućeg područja (nemam pojma o svemiru, bezveze pišem primjer) i rastopila se elektronika.
A, signali koje je emitirala su uzrok greške ili tako nečeg.
Ima dosta mogućih situacija, ali ako ti želiš vjerovati da su svemirci...![]()
Moguce.
Isto tako je moguce da je naletila na male meteorite koji su samo prosli kroz nju..
Al kako god, vjerujem da jos duuugo necemo znati dali postoje "mali zeleni" i duhovi.
Jedino kaj mozemo je nagađat i to je to..
Cion zao mi je "Many viewers claimed the video was a fake and regarded it as an imitation of The Blair Witch Project.[10] The producer, David Rebordão, admits this, explaining the story's fabrication on his website" source wiki
Mislim da smo svi Luni dužni jednu pusu i ispriku zbog molestiranja malim zelenim
http://www.engadget.com/2010/05/31/n...unication-bug/
Mogu ja prvi?![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Damn, za*ebo sam se
Vise ne vjerujem ovima sa Indexa ni rijec xD
ma nije to molestiranje, ja bih prva bila veri hepi da nam dodju mali zeleni i da nam upiknu nano probes i da svi budemo borg dronesznas da bih.
al kad se tako neki senzacionalisticki clanak pojavi u medijima, i to u roku keks (bez da su ga prvo dobrano provjerili i ispitali sa svih stana, sto bi potrajalo bome), znam da nista od borga nit ovaj put :huh: :tuzni:
mozes prvi, imas cast birati, os u lijevi ili desni guz?
da ne oftopicarim skroz, jel, ipak sam tu kao neki boss, hocem reci da si ja to sve s tim nekim vidjenjem paranormalnog, te neke energije (ne duhova, energije!) u svojoj glavici slazem u ladicu "buducnost". i to ne u smislu da cemo u buducnosti imati bolju teknologiju za uvatit to na dijelu, vec da cemo u buducnosti spoznati vise dimenzija od ovih koje sad dozivljavamo.
mozda i grijesim. mozda postanemo toliko zaglupljeni da cemo se vratit nazad u spilje. al voljela bih da ne grijesim.
sjetite se koliko malo mozga covjek koristi, i pokusajte zamisliti sto bismo sve mogli da ga ma bar pola koristimo. i odjednom telekineza, telepatija i ino vise ne zvuce tak paranormalno![]()
Bookmarks