Koliko vidim, nije se ništa riješilo u vezi mobilnog pregleda foruma.. Našao sam nešto dosta koristno kad sam jučer sa mobitelom se išao spojiti na jedan forum
http://www.tapatalk.com/
Besplatno je i dosta dobro napravljeno.. Pa ako vam se svidi![]()
Koliko vidim, nije se ništa riješilo u vezi mobilnog pregleda foruma.. Našao sam nešto dosta koristno kad sam jučer sa mobitelom se išao spojiti na jedan forum
http://www.tapatalk.com/
Besplatno je i dosta dobro napravljeno.. Pa ako vam se svidi![]()
A kojeg smisla ima radit neku posebnu mobilnu verziju foruma, kad bez ikakvog problema možeš pomoću Opere mini normalno pratit forum? Zar netko očekuje da će u nekoj mobilnoj verziji sve stati na ekran mobitela bez skrolanja?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Možda bi se u mobilnoj inačici foruma mogle izbaciti neke opcije koje samo zauzimaju prostor i lome layout na malim ekranima (podaci u profilu, reply/quote slike, baneri i sva sila popratnih pomoćnih linkova koji su normalni u desktop varijanti). Ovo naravno mislim za eventualnu ideju "m.cafe.mobil.hr" foruma jer neznam na koji način funkcionira Tapatalk. Svaka čast Operi mini, ali primjer onoga što mislim je facebook.com i m.facebook.com. "M" verzija je jednostavno nativno prilagođena mobovima i nema potrebe za Operom mini.
Ukratko, andro, o tome se nedavno pričalo među modovima ali zasad ništa konkretno nije rečeno![]()
Zadnji uredio xlr : 25-05-2010 u 23:20 Razlog: fulao ime, my bad :)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, ja koristim operu, ali mi nije to to.. Pogotovo ovaj novi design kad je došao..
Ma ok u reduali mislio sam što ne ubaciti kad je već besplatno i nije teško za staviti
Ok bi bilo da postoji m.cafe.mobil. Sviđa mi se ideja.
Meni takodjer.
@Sljaka i ostali zagovaratelji te ideje,
Kao sto sam vec jednom bio napisao u drugoj temi, prilicno danasnjih mobitela (pogotovo smartphone klase) dolazi sa browserima koji su po mogucnostima prilicno iznad Opere Mini, pa nema nikakvog razloga da koristim Operu Mini, a pogotovo je ne mislim koristiti samo da bi pristupao forumu. No s druge strane, takav promet, za razliku od onog kad se koristi Opera Mini, je "sirov", neprocesiran, nekomprimiran, te kao takav za jedan mobilni uredjaj koji se spaja GPRS-om, ipak pretezak. Po meni ovo je sasvim dovoljan razlog da se razmotri "lightweight" verzija foruma (ako nista drugo, a ono bar kao tema bez previse slicica i CSS-a).
I ja dajem glas za mobilnu verziju
Sve vezano uz mobilnu verziju je evidentirano i prosljedjeno.
Nadam se da ce joker prvom prilikom dati i svoje misljenje oko izvedivosti svega predlozenoga.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
jel vama forum nekako spor? meni ostale stranice ucitava normalno, a ovaj nekako tesko?
iPhone 5s 16 GB
nisam primjetila...meni normalno otvara..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Par puta mi je izbacio "Server connection timed out" :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ne sad skroz spor, nego onako, dugo mu treba da otvori stranicu
iPhone 5s 16 GB
ne znam...meni otvara ko i sve druge...i nikakve errore nisam dobijala...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne znam jel bilo.
Kakvo je forumsko mišljenje o uvođenju Reputationa?
Bilo je, jako davno... Izbaceno s razlogom.
podržavam. Tapatalk je genijalno rješenje za forume na telefonu, i iskreno čudi me da cafe mobil, kao forum specijaliziran za mobitele, to nema.
i to nije posebna mobilna verzija, nego samo plugin koji se instalira, par minuta posla. preporučam da si probate instalirati app i nađete recimo forum.hr pa ga probate prosurfati na taj način
Ma vidiš da se ništa ne poduzima![]()
Evo par smajlija pa nek ih Bimbi stavi ako želi:
Za članovi koji su često na igralištu:
Te nešto i za iksa:
(ymca)
Sve ok iks?
Zaš nijedan imagehost ne radi ovdje?
Zadnji uredio yager : 09-07-2010 u 15:26
Zato sto kao prvo koristis ImageShack, za koji smo samo par postova gore zakljucili da je sranje najvece i da bi trebao biti zakonom zabranjen, a kao drugo, jer si postavio skroz krive linkove.
Bookmarks