Spavanje je super.Evo sad sam ustao i ne osjećam se slab,a to sto sam igubio par sat vremena,nece škodit...
![]()
Dosao doma, mrtav umoran...
Sutra fala bogu nema skole![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pili.
popili previse.
a sutra je novi radni dan.
mislim da postajem alkos, i da bih trebala ostat trudna, sam da imam cvrst razlog ne lokat vise
idem spavat. da. noc.
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
LJUDEKI! Dugo me bješe ovdje!na informatiki... Pokusavamo OPET smjestit ucitelju
jesam džubre XD
One day, sky went blue...
Doso sa treninga, lagano pod tus pa chillanje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
najeo se ko prasac...
zagrebački, pomfri, paradajz, i za desert dvije palačinke s nuttelom...
i sad chill out kojih sat vremena, pa na posao...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
papam vrucu cokoladu... Il pijem... Nea veze xD imam dz za krepat... Kemija cjelu god ucit, biologiju isto, sutra pisemo bio, a kemiju u pon... Uzas...
igram se s novim mobitelom...X10![]()
Doso iz A. Malla..
Nakupovao sam hrpetinu robe
OT: Georgy, jel znas neki dobar program za prebacivanje file-ove na iPhone?![]()
Kakvih fileova?
Ja sam koristio iFunBox, ali ne znam radi li to sa 3.1.3... Mislim da radi.
Pogledao Requiem for a dream... Bolesno...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam koristio iFunBox za istu namjenu
Evo, i na Milestoneu ima iSpeedTouched, samo se drugačije zove i, po meni, je bolje napravljen (i brže nalazi password).
Meni je ok pjesma- mislim, ionako ne slušam takvu glazbu pa mi je svejedno.
Ali, definitivno smo imali i gorih![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sta ti je bilo sa N86?
Kak mislis bolje napravljen?
Das link da vidim
Eto sad cu probat sa tim programom, thx
OT: Nismo prosli..
Prodao sam je, ne trebaju mi 2 mobitela
Pa, nekako mi je ljepši i funkcionalniji.
U programu nađeš mreže, on označi koje se mogu "probiti", odabereš neku i u sekundi (i manje) izbaci par passworda, izabereš bilo koji i spojiš se.
Zove se Penetrate![]()
Ehh, ja sad razmisljam da si kupim novi mob, kak mi se sprzila E71 i sad neznam :/
Brutalan naziv programa
Steta kaj tako nesto ne postoji za S60 ili iPhone.
Ovo moze "probiti" i Thomson i Dlink
EDIT: Daj mi pls sam reci di jos trebam kopirat ako se sjecas onaj file na iPhone posto je link krepao :/
Postoji i za S60- samo što je na njemu kompliciranije.
Pošto ne možeš (barem ja nisam našao način) kopirati ime mreže (tj. SSID), a niti password koji ti izbaci.
Tako da moraš malo "multitaskati" dok ne prepišeš.
Ali, iPhone lijepo kopiraš i to je to. Samo što na obe platforme to puno dulje traje nego na Milestone.
Koliko sam ja vidio, u Zagrebu su najčešći SpeedTouch modemi, tako da meni Dlink ne igraju nikakvu ulogu.
Mora ti ovako izgledati- /var/mobile/speedtouched.db
kad smo kod toga, ima kakav program za javu? Sumnjam, al kad je vec rasprava...![]()
Dobro jutro
fico- nema
curses... Nemam srece ovaj put xD btw juce opade mob pred skolom i zguli mi se malo ekran i pinku oko njega... Mrzim to! Treba mi ona carapa za mob, kolko dojdu opce te carape? XD
3 para 10 kuna![]()
Jutro
Razbuđujem se
Jel zna itko dali mogu negdje odnjeti CD/USB sa slikama i tražiti da mi naprave poster?
Htio bih neke autiće malo za promjenu nabaciti na zidove u sobu![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks