Kako ću popizdit zbog ovog pritiskanja tipaka tokom razgovora, to nije istina. Danas sam skoro zafitiljio Milestone u zid kad mi je tri puta hold-ao poziv tijekom dvominutnog razgovora. Čitao na netu da ljudi imaju dosta problema s tim. Postoje neke aplikacije koje ti zaključaju ekran kad pričaš, ali sve je to za *****. Cijeli se mobitel zblesira tokom poziva....smeće sve do jedne.
Nadam se da će nešto sredit sa froyom, čitam da uskoro dolazi i na Droid/Milestone.
Radi senzor, ali ako užasno je osjetljiv i ako samo malo pomaknem mobitel odmah mi se stišće nešto na ekranu (većinom Hold). Kada sjetim na mjestu relativno je ok, ali kada sam u hodu svakih nekoliko sekundi sere....
Ma nije samo do mene. Kažu ljudi da ima veze kak držiš telefon. Ali općenito je senzor preosjetljiv. Čim samo malo vidi svjetlost odmah pali ekran.
Reci mi, jel držiš mob na lijevom ili desnom uhu?
Yeah, ja u desnoj. Ljudi kažu da bi se kao u lijevoj trebao držat, da onda nema problema. Ništa, sljedeći put kad ću zvat ću ga stavit u lijevu i vidjet rezultate...
Ako postoji problem trebao bi sa novim softom bit riješen, a kako on uskoro dolazi, vrijedi pričekat i pogledat.
kolko vidim proximity je na desnoj strani, budem ga ja probao držati na desnoj, pa javim rezultate
makar iskreno, sumnjam da to igra neku ulogu baš...
meni je proximity radio stvarno savršeno. pričao sam dosta sa njim i nikad problema nisam imao. uvijek se zaključao kad sam prislonio na uho, tj ugasio ekran. i nije se gasio dok nisam maknuo sa uha.
Probaj mobitel držati na miru, možda previše rukom mlatiš pa to hebe senzora... ne vidim stvarno problem u ovom, radilo mi je savršeno.
Ali vidiš, i ja sam držao mobitel na lijevom uhu i nisam imao problema. Možda je stvarno problem u stranama zbog položaja senzora.
Ili možda imaš klempave uši?šalim se, naravno
![]()
Danas sam na dva (kratka) poziva držao mob na lijevoj strani i nije bilo prekida. Ne mogu vjerovat da tako glupa stvar može bit riješenje problema.
Ne kužim što svi držite mob na lijevoj strani, pa šta niste svi dešnjaci? Meni je to tako neprirodno![]()
Ja sam ljevak.![]()
isto nikad nisam imao problema s tim.. cak sam ponekad pogledao da vidim kolko treba odmaknuti mob od lica da se upali ekran i nije bas toliko malo..
takodjer drzim mob u lijevoj ruci , a desnjak sam.
Od kada držim mobitel u lijevoj ruci niti jednom se nije nešto "pritisnulo". Imao sam već 10ak poziva i niti na jednom ništa.
Ako ste avanturistički tip, probajte ga stavit u desnu ruku pa javit rezultate![]()
Treći dan ga držim na lijevom uhu i do sada niti jednom nije prekida bilo. Očito je problem riješen! Danas sam imao jako puno poziva i u niti jednom trenutku nije bilo problema.
Jel ga netko od vas možda probao stavit na desno uho?![]()
Ja isto, držim na desnom uhu uvijek i najnormalnije radi...
Možda imaš neki drugačiji oblik uha... ili čudno držiš...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
God damnit, pa kak je meni onda sralo? Ako ga "čudno držim" kak onda nema problema na lijevom uhu?
Može bit stvar u tome da sam nakon što mi se dva puta tako prekinulo pokušavao spriječit da se to opet desi. Mobitel sam pokušavao držat što dalje od face, znači imat samo zvučnik nekako prislonjen na lice. Može bit da je to samo pogoršalo stvari....
Meni se to holdanje nikada nije dogodilo, ali jednom prijatelju jeste. Nevjerojatno, svakih par sekundi me je stavljao na hold.
Malo sam ga pratio i ispalo je da previsoko drži mobitel iznad uha, tako da je senzor bio na svjetlu. Kad je prestao tako visoko držati mobitel na uhu, prestalo je holdanje
Ja drzim na desnom uhu, i zasad u nekih sat vremena poziva nije bilo niti jednog problema.
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks