vratih se u djetinjstvo. u jugu. u neko proslo, divno, izgubljeno vrijeme.
kupih si startasicekoji osjecaj <3
mislim da ne postoji ruznija, neudobnija, tresastija i bolja tenisica od startas tenisice![]()
Došlo novo oriđiđi kućište za moju kantu 6300. Sad je crna ko noć i izgleda ko nova...![]()
vratih se u djetinjstvo. u jugu. u neko proslo, divno, izgubljeno vrijeme.
kupih si startasicekoji osjecaj <3
mislim da ne postoji ruznija, neudobnija, tresastija i bolja tenisica od startas tenisice![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja kad vidim starke na bilo kome,uglavnom s njim od tad ne komuniciram dok ih ne skine i baci... Ništa odvratnije za mene od tih jeftinjački look tenisica,na kraju krajeva,krajnje nezdravih za onoga tko ih nosi. :bljuv:
citaj pazljivije, smucko, nisu strake, nego startasice! STARTAS Borovo
jesi mladji, ali mogao bi ih se i ti mozda sjecati
imas sliku na fejsu.
ruzne su skroz. da ruznije ne mogu bit. naudobne za poludit.
al su mi na ponos i dikuosjecam se k'o da cu sad trcat stafetu za Titu
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ove su mi simpaične tene skroz...
Ja sam mislio na one rugobe starke.
Moje isprike.![]()
Startasice fuj!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Samo adidas i to porsche design
Trazis opremu za mobitel ?pogledaj na linku
--->Link <---
Slažem se
Ajde, ono kada su one bile vrh (čak su ih i košarkaši nosili- one žalosne starke)- ali danas...
Zašto si to kupila?
Jesi one s leopardovim uzorkom, ili još gore, s rozim leopardovim uzorkom?
To ti je umjesto reflektirajućeg prsluka za prometne policajce
Ma, meni su sve takve kvazitenisice (ako to uopće svrstavaju u tenisice) bezveze.
Ajde, ono za djecu po vrtiću kada se treba preobuvati, ali ovako mi stvarno nije jasno zašto bi ih netko nosio.
Mislim, jesu jeftine, ali ima isto tako jeftinih poštenih "obuvnih predmeta"...
Još ih slikaš pa stavljaš na internet... da se prošire![]()
Kupi si onu triglavku pa budi simbol
A, dobro, o ukusima se ne raspravlja (sada kada sam ja raspravio).
OT: Došao iz škole.
Gledam što ću dalje.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
prvi puta nakon nekoliko godina danas odlucim sjesti malo na bicikl i provozat se, lijepo vrijeme nema sta
i u roku od 10 min sastavi takav pljusak i to bas kad sam ja bio na cistini nigdje nista, nikakvog krova....
evo gledam sta bi bilo pametno kupit umjesto iphona....dosadio mi je...
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Skršio mob danas a danas mu stigla nova maska...Uglavnom,nema mu spasa jer sam s autom prešao preko njega...
Idem se ubit...![]()
žorži, kad budes deda u godinama kao ja, i kad naletis na nesto sto se proizvodilo u doba dok si bio dete i sto simbolizira neko proslo vrijeme, javi se
to nisu kvazitenisice, to su Borovo patike
i plave sual kad vec spominjes uzorke, imaju u trgovini hrpu borosana s bolesnim uzorcima O.o neka blagajnica koju capa kriza srednjih godina time bi bila odusevljena vjerojatno triput vise nego ja sa startasicama
![]()
Dobro, Borosane- one su barem poštene cipele.
Trenutno mi ne pada ništa na pamet da koristim/ nosim nešto što bi se moglo prestati proizvoditi za 10 godina...
Ali, tko zna što će biti za 10 godina (imati ćemo 3 puta bolji GPS)...
Ma, zezam te ja- ako te vesele Borovo patike![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
lol iks
tamagoci nije bio exyu proizvod. idem ti nazvat starce i tuzakat tesram te bilo
![]()
Pa ja kad sam ispao na ovaj svijet, yu je bila na pola puta da postane exNisam ja kriv što je prva stvar koju sam stavio u usta bila kineske manufakture...
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
R.I.P. E71 :/
Na neku foru sam sprzio, ali doslovno sprzio svoju E71.
Dogodio se kratki spoj u sobi i mobitel mi se tada punio i samo se culo "bum" i pocelo je smrdit po zagorjeloj plastici :/
Steta, sutra idem do Mobisa vidjet nakoju foru se to moglo dogodit..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
@Smuchac i @Cionn,
Moja sucut.
@Smuchac,
Pa kako? Kako ti mobitel dodje pod gumu a da ne skuzis?![]()
fakat, kaj vam je danas s tim ubijanjem mobitela?
Neznam u p.m.
Bio neki valjda kratki spoj ili preopterecenje, i nije mi tam na oonoj ploci iskocio onaj vrag za struju, i valjda ga je to sam sprzilo.
Makar me to cudi, kaj nebi vec u samom Nokijinom punjacu trebalo biti nesto sto bi takve stvari trebalo sprijecit??
Btw, ne samo da mi je mob nastradao, vec i pola sobe..
Zvucnici, radio, PSP... katastrofa
Smuch, znam kako ti je :/
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
došao s nogometa...
istegnu zadnju ložu, izudarali me...
a ruke me još bole od arene...
a sutra opet tamo...
razmišljam da se povežem s al-qaidom i riješim nas muka...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Kad ti ispadne iz dzepa i ostane na podu a ti predes preko njega. Kasnije se vratis i nades ga tamo zgaženog s novim kućištem koje je taj dan stiglo. Bar je LCD ostao čitav... Malo manje od pola sam ga skršio,al opet dovoljno. Zaboli me za mob,ostalo mi vaznih poruka unutra...![]()
Pozz ljudi...
Evo, igrah malo CoD:MW2 MP, idem malo ponoviti povijest, sutra test...
Slušam pjesmu Something's Got A Hold Of My Heart... OK, možda je gay ali meni je super pjesma
EDIT: nakon Gene Pitneya, stigao je na red Gershon Kingsleyi njegova najpoznatija:
41 godina, a zvuči tako moderno!![]()
Zadnji uredio Mario92 : 25-05-2010 u 23:51
Dobro jutro
Cijelo jutro ucim fiziku, sad mala pauza pa latinski![]()
Došo doma i idem spavat jer kako je krenulo,ovaj tjedan neću imat vremena za te stvari...![]()
odrađen prvi dio dana...
još se ošišati, pa odmaranje do navečer...
odraditi noćnu, pa ujutro za umag...
nadam se da će vrijeme poslužiti, da se malo i bućnemo...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bookmarks