Koliko ti je mobitel deblji zbog toga, i jel to guma?
Evo nakon 2 tjedna korištenja Otterbox Commuter case-a, vrlo sam zadovoljna sa zaštitom i izgledom case-a. Naravno, mob dobija malo na veličini, ali su bočne tipke puno pristupačnije, utori zaštićeni od prašine (ili blata na Metallici neki dan) i naravno nespretnosti
Evo odličan review sa slikama:
http://www.droidforums.net/forum/dro...rbox-case.html
Koliko ti je mobitel deblji zbog toga, i jel to guma?
ne znam jel sam ostavio post ili nisam, očito nisam. htio sam priupitati: da li si uzimala screen protector? Zašto pitam... Pitam zato što sam preko prošlog vikenda koristio milestone i vidio sam da postoje crtice na ekranu. Doduše sitne, ali primjetne. Tako da stavljam pod upitnik preotporan ekran na grebanje. Vidio sam par testova, no to nije ni približno blizu svakodnevnom korištenju kroz neki duži period.
@mobber - Vidljivo je deblji, to je sigurno, ali ne previše, zapravo mi se sviđa. A i nije baš da imam ogromne ruke, sumnjam da bi ti smetalo. Donji dio case-a ima plastiku (izgleda kao metal) koja je obložena s gumom s unutarnje strane i ta ista guma prekriva bočne tipke i utore, dobro smišljeno.
@GoGs - Kod kupnje otterbox-a dobiješ screen protector, no nisam ga stavila, baš zato što mi se činilo glupim stavljati screen protector uz takvo staklo... Nije mi se dosad ništa ogrebalo, nosim mob u pederuši i zna se dosta natuć dok je uz strukNa kakve crtice misliš? Staklo kad se pogleda uz odsjaj vide se "preljevi" tj. tako je proizvedeno...
Zadnji uredio hayleen3 : 20-05-2010 u 01:17
ne ne, ti "preljevi" su ok. tako je staklo odliveno i polirano. to je rezultat poliranja i to je ok. tamo mora biti. no crtice baš kao kod običnih stakala. ogrebotine. doduše, sitne, ali vidljive. nisam vjerovao da mogu biti, ali očito jesu. ne znam gdje je mob bio držan, da li je bio u doticaju sa drugim oštrim staklom ili nečim, ali vidio sam na svoje oči ogrebotine na ekranu.
stavi protector ako ti ne smeta.
to staklo se nemože ogrebati, neznam što si vidio al ogrebano staklo nisi
rađeno je od posebne slitine stakla i polimera, imate testove sa skalpelima sa svim živim i nemože se ogrebati, tako da nikakvi protectori nisu potrebni
kao što je očito, straha od grebanja nema, neovisno o svjedočanstvima![]()
Zadnji uredio pajo2 : 20-05-2010 u 02:24
Okej, evo s*anja, uperila sam sad svjetlo u mob i očistila ekran krpicom za naočale, i da, ima ogrebotina, malih, ali ih ima... Sad sam malo pissed off na "gorilla" glass. Imam averziju na screen protectore, no čini se da ću ih morat zavoljet :/ thx na savjetu, GoGs
Edit - stavila screen protector. Već ga mrzim. Očaj![]()
Zadnji uredio hayleen3 : 20-05-2010 u 04:15
ja svog koristim tamo od 12. mjeseca, i evo sad sam pogledao pod svjetlom ni jedne crtice nema
nadam se onda da se i meni neće to početi javljati
Pajo, nisam lud, imao sam u rukama mobitel, 3 puta sam gledao i komentirao. Brisao sam ga sa mikrofiber krpicom, blistao se ekran, primjetio sam ogrebotine. Jebote, sad još ispada da je upitno da li sam ja dobro vidio.
Ni ja ne volim previše screen protectore, čak sam ga skinuo na svom motosurfu jer ga pazim ko oko u glavi, tako da ga ni ne grebem. Ali da ga koristim stalno i premještam, ne bi ga skidao.
Zadnji uredio GoGs : 20-05-2010 u 11:27
Ja isto nemam niti jedne crtice na njemu, al dobro, moj je star samo nekih 3 tjedna. Mislim da se zbog tih malih, jedva primjetnih crtica nebi trebalo uzbudljivat. Imam mrcinu od mobitela, cijeli od metala, sa nekim vojničkim staklom, nema hebene šanse da ga poružnjujem sa nekim coverima...
Očito svi nosite mob u džepu ili ste svi super pažljivi jer moj ima cijelu malu aureolu crtica![]()
Daleko od toga da sam super pažljiv, ali da, nosim ga u džepu. Iako, razmišljam da si ubodem neku pederušu....nije Milestone baš "pocket material"![]()
Moje je staklo potpuno čisto, bez crtica
meni nema crtica na staklu i čini mi se dosta izdržljivo,ali ja imam drugu manu skuplja mi se nekakva prašina ispod njega.inaće,mob nije izložen velikoj prašini i veoma često je u futroli.
Ja nemam problema s prašinom unutar moba, ali se zato stalno skuplja po utorima i između ekrana i tipkovnice
u svezi mog problema. nisam jedini. https://supportforums.motorola.com/t...044B9BCA.node0
Bookmarks