Ma nisu mi nesto...
Ima i boljih![]()
cionn, deadmau5 je tvoj izbor![]()
One day, sky went blue...
Ma nisu mi nesto...
Ima i boljih![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
aj, bitno je da se zna kam se ide danas! Pravac, hipodrom! XD
Valjda vam neće kiša smetati.
Kakve gluposti kod ovog Rubale... Natura Vita i svaki put isto ponavljaju, već i ja znam broj napamet. Pa onda neki tip o narukvici sa negativnim ionima koja pomaže protiv raka (između ostalog) ali i odlična je onima koji nemaju rak (ili bilo koju drugu bolest). I onda počne neke gluposti pričati kako negativni ioni (valjda ne zna da se to zove anion) djeluju pozitivno na krvotok, na tijelo, na ovo, na ono...
Uglavnom, sve liječi i svima pomaže- samo što ne postaneš besmrtan ako je nosiš
Neka jednostavno kaže ljudima da se ukopčaju u struju- ima i tamo aniona
Sad vidim na njihovoj stranici što prodaju (između ostalog)- horny goat weed
A, kakvi su im tek opisi proizvoda...
O(n)T: Odo gledati neki film.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tek se sad probudio
Meni nece kisa smetat, sjest cu sa kisobranom na neku klupicu tamo na nasipu, ponjet si cips i vodu i uzivat![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Igram najtežu igru na svijetu,al moram sad na ručak. Try it!![]()
Ova je najteža
Muzika na kraju je predobra
Danas nikome nije rođendan?![]()
Zadnji uredio georgy : 16-05-2010 u 14:13
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
The world's hardest game stvarno nervira
Stigao do drugog nivoa i ugasio.
Ova druga je smiješna
Vani kišurina. Odoh na jedno produženo tuširanje.
Україна
jutro...
odmaranje all day long...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Došao malo vidjeti šta ima po forumu.
I umalo nisam pao u nesvijest vidjevši novi skin!
lol
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Dugo te onda nije bilo
Ovo je već 4. skin koji je stavljen.
Dolje biraš koji želiš imati.![]()
Što?![]()
odmaranje, odmaranje i samo odmaranje...
sutra radno...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ljudi jucer je bilo pre jeb.no! Mrkli mrak! Haha ni blato nije smetalo! I uciteljica koja obozava metallicu mi nije zapisala sulju iz kemije u rubriku! Mrak... I vrat, tj. Sve me boli, al vrjedilo je!!
Došo s posla. Sad cu obic malo teritorij i na spavanac. Jedva drzim oci otvorene...![]()
došao iz arene...
odmaranje...
navečer nogomet, nadam se ne tako brutalan ko prošli...![]()
Evo i mene na Milestone![]()
Suckers, ja se rješio latinskog pred godinu i pol![]()
Bookmarks