da napomenem samsung je kupljen u tele2 te mu je mreža zaključana tj barem jedna sim od tele2 mora bit u njemu inače ne radi!
ima li načina otključat samsung c5212 preko kodova
da napomenem samsung je kupljen u tele2 te mu je mreža zaključana tj barem jedna sim od tele2 mora bit u njemu inače ne radi!
Zadnji uredio buco1 : 30-11-2009 u 21:07
Postoji li način da se unlocka SGH-E330 koji je lockan na T-Mobile?
Ona fora sa #*7337# kad se telefon upali bez kartice, ne radi.
da li postoji nekakva aplikacija da se mob zakljuca kad se ubaci nova kartica ili kad se pali bez kartice??
samsung i8910?
ja imam corb mislim da je to s3060
ljudi trebam pomoc dekodirao sam samsunga d900i putem univerzalnog koda i sada mi gubi signal nom stop dali netko zna sto da radim unaprijed hvala
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
Može li se kod s3650 otključati mreža pomoću koda? Hvala
slusajte mene zanima ako neko zna tajni kod za samsunga sgh e770 ali ne za dekodiranje nego da skinem onu sifru sa poruka i imenika i menia jer sam je zaboravio ???
Nisam mogao nigdje naći informaciju da li se gore navedeni telefon sa T-mobile mreže može otključati za druge kartice?
Moze li neko pomoci za omnia i900-prekjucer sam ubacio novi rom i od tada mi se fon zakljucao-ne moze ni jedna mreza! Ja sam na mtel BiH,a pokusao sam preko onih mcn,mck itd,ali nema sanse! Ima li neko da mi pomogne?
Najvise me zanima zasto mi se telefon(mreza) zakljucala,nakon sto sam ubacio novi rom!?
Zadnji uredio amelbasic : 02-05-2010 u 19:01
Kako otključati Samsung S7350 koji je kodiran na Tele2 i može li se pomoću koda,ako ne da li može spajanjem sa usb kablom koji je dobiven uz aparat?
Hvala
pozdrav.jel zna ko postupak za otkljucavanje samsunnga s3650,corby.zakljucan je na vip mrezu.hvala
Pozdrav! Imam novi B 2700 i problem sa izmjenjenom šifrom za zaključavanje telefona. Kad pokušam uključiti lokator ili promjeniti šifru telefona sa osam nula javlja mi da je šifra pogrešna. Telefon je kupljen u konikomu, bio je izložen u vitrini i izgleda da su oni nekaj prčkali i promjenili šifru. Mislim da mi garancija ne pokriva tu grešku, a 160 kuna mi je trenutno nemoguće izdvojiti da mi to srede na servisu pa lijepo molim nekog tko zna riješiti ovaj problem da pomogne.
nek mi netko kratko i jasno odgovori sa DA ili NE: dal se provjereno može unlockat samsung J700 kod kuće bez boxa? preko kodova ili preko nečeg već?
nvrmind... dobio odgovor na drugom forumu..
Zadnji uredio Tom_Bill : 13-07-2010 u 02:00
ma bzvz...
Zadnji uredio Leone : 13-11-2012 u 19:18
Meni treba za SHG-D600 i S5560, nisam nigdje na forumu našla.
Dobro vece drugovie vako imam pitanje da li i kako bi mogao da dekodiram Samsung c 3050?
zna li itko koji je kod tj šifra za e 250..upisao sam pin al mi traži šifru..upisao sam par puta pretpostavljenu i sada mi pise da je mob zamrznut..pa bi bilo dobro ako netko ima neki prijedlog kako rjesit situaciju ili jednostavnije taj kod..hvala..
stavio sam sifru za zakljucavanje ekrana i tastature na samsung galaxy spice i par puta sam pogresio sad mi trazi google nalog ali nece da ucita sifru postoji li kakva varijanta za otkljucavanje ?
Bookmarks