Moguce je nazovi ti njih pa ce oni samo radi tebe poprvit signal . Ne mozes dobit i cijenu i kvalitetu .
A kako ces saznat ima li sta jeftinije, odi na tele 2 stranicu pa pogledaj tarife i usporedi
imam knock out tarifu dali postoji povoljnija od ove i kako preci na istu , nadalje htio bi reci da u svojoj sobi posto sam u prizemlju sa tele2 imam katastrofa signal, kao da sam u crnoj rupi , to je čudo šta sve moram radit da uspostavim poziv, jučer dobio neki vip broj i signal odličandali su ikakve šanse da tele 2 popravi signal u sred splita
![]()
Moguce je nazovi ti njih pa ce oni samo radi tebe poprvit signal . Ne mozes dobit i cijenu i kvalitetu .
A kako ces saznat ima li sta jeftinije, odi na tele 2 stranicu pa pogledaj tarife i usporedi
signal zaboravi, a tarife ovise da li više razgovaraš ili šalješ poruke, recimo za sms imaš tarifu SLIKE I SLOVA (15lp sms), imaš i pričalicu za razgovore ugl. Tele2 tarife
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
odgovara mi vise pricalica, jel se mogu sa knock out prebaciti na nju?
@Spamer
Tebi bi bilo najbolje da prebacis onaj VIP broj koji si dobi na Tomato i onda ces imati tarifu slicnu Knock-outu a Tomato ti je i onako VIP tj. radi preko njihovih odasiljaca pa ces imati dobar signal.
Bookmarks