Ajd probaj skinut K-lite mega codec pack pa pokušaj opet također s Media player classic programom koji dolazi u tom paketu. VLC player također preporučujem.![]()
imam problem sa bsplayer-om i media player-om
u bsplayer-u i media player-u imam jako veliki zoom,nemogu ništa normalno vidjeti..npr od ćovjeka vidim samo lijevu ruku,a trebao bi ga vidjeti cijeloga. bio sam obrisao i instalirao opet bsplayer i isto,pa sam obrisao bsplayer restartao komp i opet instalirao i isto! kada promjenim rezoluciju u bsplayer-u auto.mi se promijeni i na monitoru,pa me zanima kako da iskljućim taj zoom....inaće imam WINDOWS XP (obićan)
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Ajd probaj skinut K-lite mega codec pack pa pokušaj opet također s Media player classic programom koji dolazi u tom paketu. VLC player također preporučujem.![]()
instaliraj gom player. ima svoje interne codece, ne treba nijedan codec pack. Jedino mozes staviti ffdshow i nastimati bolju kvalitetu slike
iPhone 5s 16 GB
Koji DirectShow filteri ti se upale kod gledanja filmova? Vidi dole u system trayu pored sata. Pogledaj njihove postavke i/ili resetiraj ih na default.
probao sam sve što ste mi rekli,instalirao gom,vlc,k-litle i sve je ostalo isto,kao da ništa nisam ni napravio! tako šta mi se nije nikada dogodilo!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
reinstaliraj windowse onda. koji sat posla, a bar znas da je sve "cisto" i novo![]()
iPhone 5s 16 GB
Eventualno ukrcaj novije drivere za grafičku,mada mislim da su male šanse... Ako ne upali,onda friški windowsi i miran si...
provjeri u postavkama graficke dal ti je ukljucen zoom za overlay
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks