Ej ej ej, ocu i ja pit! Count me in!
OT: kupio flasu Vigora, evo vec pola fali... Nemam pojma kako se to desilo. Ozbiljno.
Sad idem spat.
al nije li astonishing cinjenica da i pod utjecajem ispravno rabim rijeci poput "korelacija"?
iđem zvalit jastuke. alarm jako rano urla agadio for strings![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ej ej ej, ocu i ja pit! Count me in!
OT: kupio flasu Vigora, evo vec pola fali... Nemam pojma kako se to desilo. Ozbiljno.
Sad idem spat.
Jutro
Sad i ja moram učiti(al' sam se razbacao tim novim smajlićem)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam na informatici... Komp opet nece da starta.. MAj gad.. Sta se sad pak dogadja? Nemam srece xD A i morao bi ja kemiju ucit za sutra... Isuse boze![]()
One day, sky went blue...
Jucer udario grom nedaleko od moje skole i nestalo na kratko struje ^^
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kupio 6 screen protectora za iPhone za 5,90kn Wuhahahahah
strgan nakon odrađene noći i jutra u areni...
zasluženi odmor...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Uživam u prvom paketiću iz dealextrema
Došao mi je miniUSB>microUSB adapter, nokia punjač>microUSB adapter, 2.5mm>3.5mm bijeli adapter, sluške sa zelenom kabelom i UV vidljiv flomaster, i začudo sve radi!
Sad čekam još 6 pošiljki...![]()
pozdrav svima!
evo upravo sam se registrirao na forum pa da vidimo šta ovdje ima.
uživajte ljudi!
Došao doma.
Čak nije padala kiša na putu doma
Sutra pišem sklopove
Gledam neki dokumentarac.
Napokon se riješio novog googlea![]()
Zadnji uredio georgy : 13-05-2010 u 20:32
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sklopove '???
u k... si frende
Ma, nisam...
Znam nesto- ako ne stavi neka deseta pitanja.![]()
crtam kombinacije bjelancevina... Ma uzas... 720 kombinacija... Za sutra! O.o nije meni lako xD
Čekam novi dan...
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Ucim za ispit danas Informatika
I kupujem gel i silicone caseove za iphone
Mene danas geografija čeka... -.-
jutro svima...![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Pozdrav s Windows 7-ice.
Nije loše,tj sviđa mi se ali ovo samo testiram. Uvalio sam jednu Barracudu od 40 Gb i instalirao sedmicu da probam. Sad cu prikopčat stari disk i bootat s Xp pa cu neki drugi dan kako spada sve poštimat...![]()
zaljubit ces se u sedmicu vjeruj mi![]()
Bio na davanju krvi pa sam cijeli dan pospan.
Idem sad gledati neke serije s curom![]()
Україна
Doso napokon i ja doma...
Sad fino na klopanje![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks