Ako donesete stari mobitel s baterijom dobit ćete 100 kuna popusta pri kupnji mobitela. Baš gledam, W205 se dobije za samo 148 kuna. Inače mobitel košta 348 kuna u T-Mobileu.
Nije loša ponuda
Detaljnije: http://www.mobil.hr/novosti/one.php?sid=3594
vrijedi samo i isključivo za SE simpa pakete
za sve SE pakete? zasto nema nista o tome na njihovim stranicama?
gidi jap!
Jedino ne kužim za W205. Mobitel košta 398 kuna, ali ako doneseš neki stari mob, onda je 148 kuna.
To baš i nije popust 100 kuna, nego malo više. Baš sam mislio taj mob kupiti sestri.
za sve SE modele je popust 100kn, jedino je W205 148kn...
W205 je na akcijskoj cijeni 148kn, a na sve ostale SE Simpa pakete je popust 100kn.
Kada se preuzima mobitel, broj koji se dobije sa njim se treba registrirati. Sa sobom trebate imati osobnu i JMBG ili OIB.
Evo bas sam si ja sada uzeo W205.
Zadnji uredio -TOT- : 10-05-2010 u 10:34
Moram ostaviti svoje podatke? Ne kužim?
Mislio sam kupiti mob sestri za poklon.
Koja je boja dostupna za W205?
napisano ti je iznad, uz mobitel dobijes broj koji MORAS registrirat odmah tamo![]()
nekužim ni ja... na portalu piše kad bi svaki od simpa korisnika donio mob.bilo ni tolko i tolko tona mobova... a sad na kraju moraš uzet novi broj i regat se... dobro, možeš se regat i bacit broj i nastavit koristit stari, al... nekužim čemu taj "novi regani" broj
Izgleda da na mala vrata uvode registraciju prepaida. Ja sam kupio W205 i morao sam im dati podatke
Ma sve je to jasno, ali zašto ja kao postojeći korisnik MORAM regat još jedan broj koji neželim koristit i koji ću vjerovatno bacit?
jel tko šta sazno u vezi ovih brojeva koje "moramo" regat iako imamo već jedan regani?
Možda je jedino rješenje da onda ne uzmeš taj broj koji se inače dobije u paketu. Ostaviš im
Bookmarks