Evo par glupih savjeta:
1. Je li ti memorija puna?
2. Je li ti aktuelan datum (nisi vracao na 2009 zbog neke aplikacije i sl)
3. Probaj na mem.karticu ako si pokusavao na phone memory i obrnuto.
mene zanima zasto mi nece da instalira garmin (ni jednu verziju) na moju nokiu 5800xm, kad instaliram piše mi program nije kompatibilan s telefonom. svejedno nastaviti? nakon toga nastavim i pred kraj instalacije mi napise Instalacija nije moguća.POMOZITE!!!!!!!!!!!!!
Evo par glupih savjeta:
1. Je li ti memorija puna?
2. Je li ti aktuelan datum (nisi vracao na 2009 zbog neke aplikacije i sl)
3. Probaj na mem.karticu ako si pokusavao na phone memory i obrnuto.
mene zanima mogu li se ove karte za 5800 stavit i na garminov uredjaj(nuvi 660)???
Ne vidim razloga zašto ne bi mogle...
VAZNO!
SA "NOVOM" OSNOVNOM KARTOM SVIJETA GMAPBMAP, NOKIA 5800 VISE NE BLOKIRA PRILIKOM PRETRAGE KARTE!!!
FILE IMA OKO 50 MB. (stari file oko 10 MB.). na zalost link sam nekako zagubio....
Je li netko imao problema s govornom navigacijom iako je sve uredno prebačeno? Ono što sam našao je bilo zbog krivog naziva i lokacije foldera, ali kod mene je sve OK, u izborniku se vide jezici, odabran je hrvatski, ali ona jednostavno ne radi. Prestala je raditi prije nekih tjedan dana, a u međuvremenu nisam ništa mijenjao.
Dali je netko slucajno primjetio da kad je instaliran garmin na mobu da mu krace traje baterija? Kad sam imao inst garmina na svoj mob cini mi se da mi je krace trajala baterija iako garmin nisam koristio?? Neki dan sam resetira soft moba i formatira sd karticu pa mi se cini da mi sada vise traje baterija....sad ne znam dali mi se to cini ili... danas mi je drugi dan a baterija mi nije ni na pola pala a prije bi mi sveukupno trajala 2dana.
Ne bih ni postavljao ovako na izgled ''glupo'' pitanje da mi odavno jedan prijatelj nije rekao da mu je bio isti slucaj kod Samsunga innova tj. dok je imao inst garmina da mu je dosta krace trajala baterija iako sam program nije koristio.....navodno da je negdi procitao da se radi o nekakvom file-u koji ''trosi'' bateriju a taj file se nalazi na kartici koji nastane instalacijom garmina.....
sve ti piše u totorialu kako izbjeći brže trošenje baterije
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60070
pitanje 31
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
U zadnjih par mjeseci nisam primjetio nikakvu razliku u potrošnji baterije sa i bez Garmina. Prošlo punjenje sam baš testirao, baterija je izdržala puna 4 dana uz cca 1 h razgovora, WLAN-a i GPS-a...
Imam jedno pitanje oko karata, naime imam na jednom mobitelu instalirane karte AR 2.3 NT, CN Europe NT 2010.10, NaviGuide Hungary 4.61, SCG Route 1.90 i to sve spakovano u gmapsupp.img i sve fino radi na njemu, sad sam htio na N97 prebacit te karte, instaliro sam GM XT 5.00.60 i uredno ga otključao, al mi za karte, koje sam samo kopirao sa drugog, kaže da su zaključane, probao sam ih otključat al nije išlo jer su 4 karte u jednom pa i 4 različita FID-a. Sad me zanima jel postoji kakva mogućnost da se to otključa, jer mi se neda baš skidat sve te karte, pošto nemam orginal exe fajlove karata jer su već bile instalirane na onom mobu kad sam ga uzeo.
možeš ih otključati, u .unl fajl redom unosi kodove za otključavanje (ne u novi red, bez razmaka, kod uneseš jedan za drugim)
TI SI LEGENDA! Jedina stvar što me mučila kod garmina. Testirao sam i radi savršeno, nema više blokiranja garmina.
Morate skinuti GarminRoutableBasemap čiji fajl ima 49.2Mb i to ovdje http://uploaded.to/file/bys6cs
Taj fajl vrijedi samo za kontinent europu, ako želite izvan europe morate staviti drugu basemapu.
Na forum.dailymobile.se kao član imenom GOC
bok
imam problem sto se tice navigacije
ovako
upalim garmina, nađe satelit u roku od dvije sekunde, pun signal, sve šljaka za 10, ugasim ga
hocu opet nesto vidjet,pokrenem garmina nikako da nađe satelit ni nakon sat vremena, mobitel pocne stekat, izađem iz garmina i gore do sata stoji mi ikonica od satelita i pise da je satelit dostupan, a garmin ga neraspoznaje, a nerijetko nemogu ni pokrenut garmin
ugasim upalim mob,pokrenem ga i sve radi, ugasim i hocu opet pokrenut i nece
dali zna tko u cemu bi mogao biti problem??
hvala
Nemogu staviti avatar!!!!
Početak ovogodišnje sezone se bliži, mislim da će POI s plažama u Hrvatskoj biti vrlo koristan za one koji još ne znaju gdje će na more...
http://www.navigo-sistem.hr/proizvod/531
poz
jel moze neko da mi da link za kartu bih i map id ako zna neko
hval
adriaroute ti je karta: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
Jeli ima za skinuti negdje city navigator europe 2011 i da li se to isplati skidati...?
Ovako, imam 2 problema s garminom na satiu.
1. Prije dok sam imao 5800xm kad bi pokrenuo garmina i okrenuo mobitel vodoravno cesta bi mi bila deblja tamo gdje se nalazim (uz strelicu), a dalje (uz gornji rub ekrana kad je vodoravno) bi mi bila tanja. Sada na satiu mi uz donji rub mi je tanja a dalje, uz gornji rub je deblja. Kako da to normalno bude?
2. Tamo gdje pisu kilometri, vrijeme voznje, vrijeme stajanja...meni pod ukupan prosjek, prosjecna brzina i kilometri nakon nekog vremena odu na N N. Kad resetriram bude dobro neko vrijeme ali se uskoro vrati na N N. Kako to rjesiti?
![]()
Bookmarks