Slično kao i sa Nexusom, baš sam neki dan to gledao:
http://www.youtube.com/watch?v=F-3OuhFLaeQ
Malo pregledavam neke isječke na jubitu, i nađem ovo
koliko gledam, vidim da je kod milestonea vrlo loša preciznost touchscreena. iphone je po ovom pitanju daleko precizniji od motorole. HTC također daje relativno dobre rezultate, no motorola dosta kaska za njima.
Slično kao i sa Nexusom, baš sam neki dan to gledao:
http://www.youtube.com/watch?v=F-3OuhFLaeQ
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Već je netko postao na forum link sa tim testom. Radili su baš usporedbu sa robotom. Milestone je stigao dead last. To se kod svakodnevne upotrebe ne osjeti, but it doesn't make them look good.
pošto ga nemam, ne mogu reći kako je kod svakodnevne upotrebe, no ako se ne osjeti, onda nema neke velike štete što je ovako. možda se jedino osjeti kod slajdanja.
Čak nije niti kod slajdanja. Ja nisam imao problema sa pogađanjem primjerice linkova u browseru, a stvarno imam ćevape. Ne znam gdje bi se ovo moglo najviše osjetit u normalnom načinu rada mobitela, možda kod neke igre?
Ja do sada nisam imao problema. Cura ima neki samsung (F480 mislim) isto sa kapacitivnim touchscreenom i to je stvarno ubi bože....jebeš preciznost, onaj njezin uopće ne prihvaća dodir![]()
ti artifakti su se javljali kod sporijeg povlačenja linija, dakle jedino di se to moglo osjetiti je u nekim paint aplikacijama il nešto takvo..
kod normalne uporabe moba to nije imalo nikakvu ulogu
al koliko ja znam, taj "bug" je popravljen prije mjesec-dva, i na nexusu i droidu
jel ima negdje novi test nakon updatea? da vidim kako izgleda?
Nemoj se s tim zamarat. Lik je napomenuo da bi se to moglo osjetit kod tipkanja, ionak ćeš tipkat na fizičkoj tipkovnici (iako ja nisam ni kod softverske primjetio nepravilnosti). Da nisam vidio još prije taj filmić, nebi nikad rekao da je screen neprecizan, nisam do sada imao problema. Niti sa odazivom niti sa preciznošću.
da li itko od vas ima problema sa prašinom ispod ekrana tj. stakla. da li je to slučaj samo kod mene i da li da to prijavim u servis?nije puno ,ali me iritira i nije mi jasno kako se našla tu,da li kroz otvor od zvučnika?
ha ja ga imam već 5 mjeseci i do sad nisam primjetio nikakvu prašinu...
i sumnjam da se uvukla kroz zvučnik, al mislim da možeš s tim otići u servis, u najgorem slučaju reci da ti je tak od početka i morali bi prihvatiti...
Meni ekran odlično lovi, imam problema jedino s Operom Mini 5 beta, kod nje mi često neće uhvatiti ekran neki link pa moram s joysticom ići do linka.
Ja sam je prestao koristit zato jer mi neke stranice otvara sa full zoomom. cro-ps3.net forum mi uvijek tako otvara tako da mi nema smisla koristit browser ako ne mogu surfat po stranici koju najčešće posjećujem.
Uvijek uvijek ga otvori sa full zoom i ne mogu nikako odzoomat. Da stvar bude još zanimljivija, i Opera na Blackberry boldu je isto tako otvara cro-ps3 foruma, ali stock browser nema s njom nikakvih problema.
Zanimljivo....
kolko sam ja shvatio, možeš odzumirati jedino ako si u portrait modu
al fora je da ta mini uopće ni nije namijenjena tome da sajtovi izgledaju ko na kompu (il stock browseru), uopće neznam zašto su išli izdavati tu mini, a ne normalnu operu mobile koja je na svim ostalim platformama DALEKO bolja od svih mogućih browsera
a tu operu mobile će isporučivati samo proizvođačima mobova koji će je embedati u svoj soft...i sad treba čekati da izađe prvi takav mobitel, pa da netko extracta apk iz ROM-a...
Ja bih koristio Operu samo zato što dobro kompresira stranice. Ako web stranica ima 1 MB, ona ju smanji na 50-100 kB, ovisno o podešenoj kvaliteti slika.
Na prethodnim telefonima sam ju uvijek koristio, ali na ovoj se i sadržaj preklapa jedan preko drugog, pa niti to ne radi dobro.
Jasno, ovo je beta, ali opet, ne daješ ljudima polu rješenje
EDIT: Vidio sam Operu na P1, jako dobro radi, iako je isto touch mobitel. Čak se linkovi koje kliknem prstom prvo povećaju i onda ih kliknem, jer bi inaće dolazilo do krivih klikova.
Jel netko zna da li Skyfire isto kompresira web stranice isto kao i Opera? Koliko uopće kompresira?
Bookmarks