Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem sa web cam

Koristim Windows 7 Ultimate Edition 32-bit ( mada sumnjam da je do OS iako je na XP cam normalno radila ). Prvo sam skinuo sa neta potrebne drivere koji podrzavaju za Windows 7, instalirao i probam webcam, microphone ha hu onako prvo u windowsu i normalno radi. E sad problem je sto na MSN-u nece da radi. Ono znate da pored avatara na msnu ima ikona od camere i kad klikem na nju imaju 2 opcije : Prikazi sliku iz moje web camere ( koja ne bi trebala da je nedostupna, ali jeste ) te opcija zapocni video poziv koja je dostupna ali kad ocu nekome da upalim cam uopste ne reaguje niti ona niti microphone, vec samo onaj standardni veliki X.

Ganjao sam sve zivo tamo po opcijama ali nisam uspio da napravim. Preko Skype-a camera radi ali opet zvuka nema...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Mobitel
    huawei
    Operater
    T-com
    Godina
    37
    Bodovi
    20.831
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.831, Nivo: 35
    Bodovi: 20.831, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam WINDOWS XP (obićan)

ni ja nisam mogao preko msn-a pa sam si instalirao skipe,pa onda ovako:
    ja imam isto cam i skype,i imam zvuka! koliko sam skužio (ako sam dobro skužio) ti nemaš zvuk? dali osoba s kojom se dop ćuje što ti govoriš tj ima zvuka? napisati ću ti sve kako ja imam napravljeno u skype-u: TOOLS-OPTIONS-AUDIO SETTINGS,onda pokraj MICROPHONE ti treba biti ime kamere,NE C-MEDIA WAVE DEVICE,to pojaćaš (VOLUME) do kraja,
    SPEAKERS,mora ti biti taj C-MEDIA WAVE DEVICE i isto pojaćaš do kraja, i isto to mora biti kod RINGING,i metni kvaćice tamo ispod microfone i speakers,tako mora biti složeno i s druge strane tj.s osobom s kojom se dop
    to je bilo za SKYPE

ja imam logitech cam,i u podešenjima kod AUDIO SETTINGS imam ovako:
    SELECT MICROPHONE: (ime kamere) npr. logitech
    ADJUST RECORDING VOLUME: do kraja pojaćano
    i ispod imam opet kvaćicu kod "SUPPRESS BACKGROUND NOISE

eto tako je kod mene,nadam se da sam ti pomogao!
    "We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    May 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlitarac Pregledaj post
    ja imam WINDOWS XP (obićan)

ni ja nisam mogao preko msn-a pa sam si instalirao skipe,pa onda ovako:
    ja imam isto cam i skype,i imam zvuka! koliko sam skužio (ako sam dobro skužio) ti nemaš zvuk? dali osoba s kojom se dop ćuje što ti govoriš tj ima zvuka? napisati ću ti sve kako ja imam napravljeno u skype-u: TOOLS-OPTIONS-AUDIO SETTINGS,onda pokraj MICROPHONE ti treba biti ime kamere,NE C-MEDIA WAVE DEVICE,to pojaćaš (VOLUME) do kraja,
    SPEAKERS,mora ti biti taj C-MEDIA WAVE DEVICE i isto pojaćaš do kraja, i isto to mora biti kod RINGING,i metni kvaćice tamo ispod microfone i speakers,tako mora biti složeno i s druge strane tj.s osobom s kojom se dop
    to je bilo za SKYPE

ja imam logitech cam,i u podešenjima kod AUDIO SETTINGS imam ovako:
    SELECT MICROPHONE: (ime kamere) npr. logitech
    ADJUST RECORDING VOLUME: do kraja pojaćano
    i ispod imam opet kvaćicu kod "SUPPRESS BACKGROUND NOISE

eto tako je kod mene,nadam se da sam ti pomogao!
    Neki drugovi kazu da Windows 7 ima bug sto se tice u vezi camere.... kod mene je hercules web blog camera ( france ) ...

probao ali sound ne reaguje nista ... eb.es mu mater ne pati se ja vise s njim fala u svakom slucaju za pomoc
    Zadnji uredio prasovic89 : 12-05-2010 u 01:41

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove