Neki agresivac, ovaj Shogun...
OT: Radim.![]()
Sad me kao strašiš...
Ovo nije "zero tolerance" zona,a da ima ljenih,ima ih ko kupusa.![]()
Neki agresivac, ovaj Shogun...
OT: Radim.![]()
L.L. diiiiivno ime
e, a shogun, sad paz vamo
ovo ođe nije neki tamo drugi forum, nego je cafe mobil forum. taj forum ima dio koji se zove četaona. u toj istoj četaoni sam igrom slucaja bas ja mod, i u toj četaoni ti je offtopic dopusten! i ova tema se zove sta SAD radite, a ne sta radite JEDNOM DNEVNO!
cionn ne krsi pravila (koja su, uzgred receno, etablirana davno prije mog ustolicenja, pa mi nemos rec da sta se ja sad tu k*rcim sta sam mod) i ne spama, a tebi ako se ne cita sta on bas sad radi, brate mili, pa ne citaj![]()
EOD!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Eto ti na sad...
Otresla si bateriju po čoeku ni krivom ni dužnom.
Nije ti šogun agresivac,znam ga ja.![]()
Cek da utvradim pravila , znaci kolko kod postova napisem u ovu temu o o bilo cemu sto trenutno radim to ne spada pod spam ?
Ako je tako bit ce mi drago pisat u ovu temu
tako je shogune, nije spam, sve dok ne vrijedjas druge (sto se kosi opcenito s pravilima foruma a i bontona) i sve dok ne nabijas post za postom bez koristenja tipke edit. to vec je spam.
ali da svakih sat vremena tu napises bilo sto, nije, darling, nije spam
imas objasnjena pravila ovog dijela foruma, pa procitaj malo ak ti nekaj nije jasnoal u globalu, da, ovo je offtopic i tu smijes pisati sto god zelis
u lrajnjoj liniji, izlistaj si par strana teme, pa ces vidjeti
smuc, sta ja znam, ja dobila riport, dosla tude, vidjela shogunov post gdje uzima cionna na noz
i razjasnila neke stvariđe ti vidis bateriju, dunno.. odi okulisti opet, bejb
![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
taman mi odgovara , to svakih sat vremena :d
Btw ne brini znam ja ravila foruma kao i pravila interneta![]()
Sta internet ima pravila?
![]()
Naravno naravno naravno , to eto rijetko je ko upoznat s njima ,
aha, jedno od njih je i pravilo razmaka kod interpunkcija![]()
budi sretna sto stavljam interpunkcije inace nema toga kod mene
Navuko mi se shogun na cafe mobil...
OT: Tek sam na 83% formatiranja diska na laptopu koji popravljam i dizem na noge a ubrzo moram na poso...![]()
Ma danas sam cijeli dan na netu , otkrio sam jedan novi stari forum pa uploadam nebil skupio RS pointse a RSpint = Money , a money = happiness![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
shogune, nije 'oftamolog' nego je oftalmolog
OT: Dočekao da mi se vrati cura, bila je 8 dana away
Cionne, da si živ i zdrav, otkad ja taj mix imam![]()
Україна
pobogu, raztegnula se prica ovdje... Btw opet se komp nece palit... Buaaaa :'( zicam tatu u lidl da kupim cipseve i one pizze po 10 kn... Njamek... A tata nece... Ah... Tek preksutra... Sutra idemo gledat lika sta si odrezo prste xD
One day, sky went blue...
Čitam modernu verziju Don Quijotea![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Samo navali.
Još jedna napomena- ne terbaš pisati o svojoj stolici i problemima s probavom (bilo je i toga).
Dobrodošao u chataonu
Pa, šta ti radiš s tim kompjuterom- svako malo ti crkava...
Da, ako nastavimo ovako.
Do 2300 vjerujem da će se puno toga promijeniti
Raspravljao s prijateljem o ozbiljnim temama- odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
opet pijan...necu se trijezniti do kraja tjedna!
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
Bookmarks