lijepi pozdrav da li se kako može instalirati Hr jezik!hvala
Ako itko ima ovaj mob može li mi samo reći kakva je ponuda aplikacija za njega ( zbog rezolucije) jer planiram uzet mob s istom rezolucijom.
lijepi pozdrav da li se kako može instalirati Hr jezik!hvala
mi mozete ovo objasnit na konkretnim primjerima;
-No DivX or XviD video support or a third-party application to play that
-No Flash support for the web browser
pise na GSM areni za tattoo kao lose strane
gidi jap!
auu..loše,loše..znaci ne mogu gledat klipove sa YT? ni filmove?
gidi jap!
Postoji YouTube aplikacija, a flash bi trebao doći u 6. mjesecu ja mislim. Postoji jedna aplikacija za DivX (xyflash), ali čak i na Desireu radi trzavo.
Danas dobih ovaj mob i imam nekoliko pitanja pa ako može tko odgovoriti zahvaljujem unaprijed.
1. Kako da namjestim da mi stiže izvješće za poruke?
2. Postoji li kakva navigacija za ovaj mob? Po mogućnosti besplatna il se to treba kreknuti da bude besplatno?
3. Gdje mogu vidjeti jel je mobitel spojen na internet? U opcijama nisam ništa našao osim da piše kada se spaja, al nigdje gdje se mogu diskonektirati.
To je to za sada, nažalost nemam baš previše vremena da čitam o androidu pa ako nije problem odgovoriti...
Pogledaj malo sljedeće teme:
Android OS (kratak info, uvod i objasnjenja)
Android aplikacije koje preporučamo/tražimo
Za navigaciju ovdje: [GPS navigacija] za Android uređaje
Za net skini program s marketa koji je preporučen u temi vezanoj za aplikacije.
da li je moguce da tattoo ne moze staviti pjesmu za zvuk zvona???ili ja ne znam???
Može mi netko objasniti kako da si postavim kontrole u SNesoid aplikaciji?
Može netko od korisnika odgovorit na par pitanja:
1. Kakva je kvaliteta izrade uređaja, plastika se brzo ošteti ili ne, škripi li nešto?
2. Kakav je ekran za korištenje, odnosno jel su potrebni sitni prsti ili mogu i malo jači?
Jedno opće pitanje za sve:
1. Zbog posebne rezolucije(240x320) jel može bit kakvih problema sa aplikacijama sa marketa ili se aplikacije rade posebno za Tattoo?
pozz
1 kvalitet odlican
2 ja imam velike prste ali nemam problema s ovim fonom
jedno pitanje: da li itko zna hoce li biti novog androida
pojede me ovaj blutooth;-))
pozdrav svima,imam pitanje za vlasnike tattoo-a,kako se brisu svi podaci tipa lozinke za mail društvene mreze itd,mislim ga uskoro prodat pa da nebi bilo..
hvala!
gidi jap!
Koliko znam, factory reset brise sve, bez obzira na model mobitela i verziju OS-a (zato se tako i zove).
To plus formatiranje SD kartice bi trebalo biti to.
Osim ako ga nisi moddao nekako, onda vise nije sigurno.
nisam,kupio sam ga neki dan,ali za svaki slucaj..
ali ako formatiram sd obrisat cu sve prograe s nje..ili?
gidi jap!
znam,glupo je ispala izjave,nebi zelio obrisat programe nego samo sve šifre,user name itd..
gidi jap!
Bookmarks