...mogu se pohvaliti uređajem jer nemam tih problema...evo već 6mj. je kod mene i uredno radi, zakretanje ekrana je poboljšano s novim updateom, jedino ga još nisam uspio hackirati, ali ima vremena...
I meni se to događa. Oko nule cujem lagano skripanje. Mislim da je to uslijed puno skajpanja i fringanja. Gornji dio kucista koji okruzuje ekran i tipke u donjem dijelu se lagano mice i to svaki dan sve vise. Osjeti se pod prstima da ima "setnju" oko pola mm. Mene vise brine kad mi je ukljucen senzor za pokret, kad okrenem telefon ekran se treba zakrenuti ali treba mu toliko dugo da nekad zablokira. To mi se jedino na E52 dogadja, dok na E66 s tim nema problema!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
...mogu se pohvaliti uređajem jer nemam tih problema...evo već 6mj. je kod mene i uredno radi, zakretanje ekrana je poboljšano s novim updateom, jedino ga još nisam uspio hackirati, ali ima vremena...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
To se i meni događalo nakon što je došao sa servisa. Izgleda da su se savinule plastične prane koje drže tipkovnicu za ostatak kućišta pa mi je donji dio tipkovnice lagano "disao". Odigao sam donji dio tipkovnice da se pracne oslobode, stavio kontaktnog ljepila sa vrhom čačkalice (treba paziti da se ne stavi previše pa da uđe u tipkovnicu) na unutrašnji rub "kromirane" plastike, omotao donji dio telefona izolir trakom dok ljepilo ne stegne. Nakon toga sve 5. Meni je i poklopac baterije lagano radio u sredini pa sam sa unutarnje strane naljepio par slojeva izolir trake da se naslanja na bateriju.
Imam problema sa zvučnikom, počeo je krčati, odnosno, kao vibrira po nečemu pa se čuje skroz nerazumljivo pa ću ga odnesti na servis.
I primjetio sam također da mi donji dio maske pleše lijevo-desno, kao nije fiksan.
Inače sve drugo je ok, osobito baterija koja traje cca 7 - 8 dana.
...meni je malo "prozujao" glavni zvučnik (ne slušalica) - naime prije 3 tjedna svirala je glazba neka 3-4 sata neprestano na najjačem i to ga je očito malo iziritiralo...sada - ne znam da li da ga šaljem, ili ne, na servis jer se bojim da ga neće baš najbolje sklopiti...
02.04. 2010 izašao novi soft 34.001
Zadnji uredio dancho : 03-05-2010 u 21:36
SX1
Baš ga stavljam pa ćemo vidjeti. Sa zadnjim updateom nisam baš vidio neke promjene. Nigdje nisam našao što novoga donosi.
Dogodio mi se problem sa pristupnim točkama za internet, ali je hard reset riješio stvar.
Zadnji uredio bojler : 03-05-2010 u 23:14
Kakve su novine dosle s novim softom?
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Jel se nekome možda skuplja prašina na staklu(ne na gornjoj plastici, već direktno na ekranu). Baš živcira.
I još mi se javlja da kad ukopčam punjač ili usb(na masovnoj pohrani) mob promijeni temu na neku bijelu koje nema nigdje, i nakon 20-30 sekundi se vrati na onu standardnu zlatnu.
...nažalost imam taj problem s prašinom, zasada ne smeta toliko...
...a promjena teme - također mijenja prilikom priključenja na punjač...samo meni skoro pa svaki put prebaci i ostane na defaultnoj nokiinoj temi pa moram manualno vraćati na onu prijašnju koju sam koristio...
Teme naravno niste instalirali na mem. karticu?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...da, instalirane su na mem. kartici...budem prebacio na telefon...
Imam jedan mali problem...
Ne znam kako podesiti da se prekine neaktivna veza.
Problem se javlja kod maila, podesim Gmail da se sinkronizira svakih 1 h
I sve bi bilo ok da se on sinkronizira i poslje toga da prekine konekciju, ali ne on ostaje spojen (neaktivno)
E sad dal se to da negdje podesiti...?...
Nadam se da sam bio jasan.
Hvala :-)
Vjerojatno ste već skužili da se mem. kartica "isključi" s moba kad spojite kabel, pa onda dolazi do konflikta s temom ili bilo kojim drugim programom koji traži pristup kartici.
Gsmarena piše da E52 ima 60MB interne... A koliko je slobodno nakon hard reseta?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@Sator
Improvement and changes:
Maps 3.03 updated
Lifecaster localization improvements in APAC
Share location improvements
Correction to occational MAPS jam in China
SyncML is able to handle larger amount of sync data
Improvements to phonebook search Algorithm
Mailbox connection made more reliable
World clock city correction
To mi se događalo na E51 pa sam si uzeo ovakvu gejiš torbicu. Za sada je OK. 6 mjeseci i ni mrvica, jedino što se zvonjava slabije čuje jer prekriva zvučnik.
Ako nekoga smeta prašina i ljubitelj je DIY metoda, a borac protiv jamstva, može pogledati ovo.
Zadnji uredio bojler : 13-05-2010 u 18:36
dugo je trajalo, dok pričam u slušalici čujem jeku... 0 i dalje pucketa... e moja nokijoooo.. vrijeme je za servis.. da li postoji opcija da mi ubace novi softić, i ako ih lijepo zamolim da mi ga otključaju?
sad je i meni počeo krčat zvučnik!
@kas: jesi ti to možda riješio?
ljudi moji...i meni počeo krčat zvučnik (slušalica)
mob je star 2 mjeseca...
I sad opet na servis, pocela je nokia skupljati debele minuse :-(
Zvučnik zamjenjen. Trajalo je 7 dana, al predao sam ga u TC Koprivnica
Stavili su mi i novi soft. 034.001 i sad više nema onog glupog t-moble menia :-)
ozbiljno se zagrijao za mobitel,imam dobru ponudu,procitao par testova,svi ga hvale...i sad nakon ovih 9 strana sam zbunjen,procitao hrpu vasih problema,navigacija,zvucnik,blesiranja razna..
jel se moze dekodirat,skupo..?
jel probao tko turbo sim na njoj..?
gidi jap!
Nosio mob u Mobis, rekao da je hitno i bilo gotovo idući dan.
Od onda nema problema.
Naručio foliju za ekran i ovo http://cgi.ebay.com/Soft-Plastic-Cas...item439feb426a
Samo prozirno i to je to.
Sad dok sam na godišnjem, mislim da će mi baterija trajat valjda 10 dana.
Bookmarks