opet ga JB! i trebo bi proradit...
Molim za pomoć!
Imam 3GS i sam sebi sam reko necu nikad Jb Iphone, medutim vrag mi nije dao mira i morao sam bas staviti Jb i to ovaj doticni o kojem je ovdje govora, neto sto sam ga stavi i shvatio da je to malo komplicirano za mene odlucio sam ga maknu, nisam znao te sam pokrenuo opciju erase reset (ili sto vec) all, mobitel se ugasio upali pokazala se ona jabukica i to je to, dalje od te jabukice nejde... ostavio sam ga da radi boota se jedno 45 min, i nista i dalje jabukica stoji, odlucio sam ga resetirat drzeci home+power tipku par sekundi, medutim opet dodem na isto...
Molim Vas što da radim dalje?
opet ga JB! i trebo bi proradit...
Ako rastavis mob popusio si garanciju 2000 je puno vise od 1600 a usput imas i uber cool case
Pero je rijesio problem nemate potrebe vise odgovarat na njegov post
prvo isprika jer vjerovatno sve sto cu pitati vec negdje pise na forumu...but xxx ga!
1 imam mode 3gs i planiram ga JB i zahvaljujuci ovom forumu znam i kako, ali neznam ,,sigurnosne mjere'' koje poduzeti prije toga, ako slucajno nesto krene krivo da ga mogu ponovno vratiti na tvornicke postavke
2 Cydia, kako ju podesiti i kako skidati apps
bio bi zahvalan na kojem linku koji to detaljno objasnjava jer sam novi u svemu ovome
Samo ga JB- nema tu neke nauke spojis na komp stisnes gumb i JB-si ga
cydia se sama instalira i udaras
Pa poludit cu..
Nemogu nikako instalirat prek Cydie AppSync 3.1 na iPod..
Non stop mi javlja da moram cekat..
I neke errore mi javlja kako nije uspio neke podatke fetch-at..
Neznam u cemu je problem, ali nemogu niti Rock instalirat preko Cydie
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma znam da nije neka nauka, al dovoljno je 1 sjebani iFon od 100 pa da se zabrinem, ako ima netko link za postavke od cydie...
Nemas sta postavljat u cydii
samo dodas u souce xselize i sinful i to je to
sinful? Kakav je to repo? Koja adresa?
- Opera user
--- COD2 expert
sinfuliphonerepo.com/
E da sve radi, ali da bi radilo izgubio sam sve šta sam imao prije na iphoneu, kad sam ga brejkao on se lijepo blokirao i onda sam ga morao restorati i nadograditi software 3.1.3...
pitanje glasi dali je kako moguće vratiti izgubljene podatke...
"ništa nije dovoljno dobro da nebi bilo još bolje"
Evo, stavio sam jailbreak na 3GS, soft 3.1.3.
Imam 2 pitanja:
1. Kako staviti iGo na iPhone a da ne moram niš platiti? :-)
2. Kako postaviti ikone na mobu da ih imam 5 u jednom redu?
Tnx!
Bom Chicka WahWah
Bookmarks