moze meni itko odgovorit za moju 2700c koliko je najeftinije sta mogu proci za odkodirat aparat sa vipa , aparat polovan 300 kuna .( vec 3 put pitam, slao sam i neke pm emove niko nista![]()
moze meni itko odgovorit za moju 2700c koliko je najeftinije sta mogu proci za odkodirat aparat sa vipa , aparat polovan 300 kuna .( vec 3 put pitam, slao sam i neke pm emove niko nista![]()
Nitko ništa zato jer se ne može...
Ne, taj model se može dekodirati
Svaki malo bolje opremljeni unlocker ili servis mobitela, a za cijenu neznam koliko drugi traže. Ja bih rekao da možda gdje je konkurencija veća (npr. ZG) ima od 100 kn do možda 300 kn kod tebe u Makarskoj ako neko radi![]()
Zbog nekog razloga search im ne izbacuje ništa na ovu temu
Znam da je prije bilo problema s otključavanjem ovog telefona, zanima me jeli sada situacija išta bolja? Može li se "od doma" to sredit, ako ne koliko dođe u servisu i koliko im vremena treba za to?
Zadnji uredio sheep1501 : 10-05-2010 u 16:28
Dobila sam na poklon Nokiu 5230 zaključanu od t-mobile. Da li netko zna kako je dekodirati, tj. da li hakirati mobitel znači i otključati ga za sve mreže. Da li je isti postupak hakiranja za sve symbiane rel.5?
Spojio sam ti temu s ovom vezanom za dekodiranje.
Hakiranje ti neće otključati mob na sve mreže. Hakiranje je iste procedure za većinu symbiana, ako te zanima više: evo najbolje teme za pitanjaTutoriali o hakiranju možeš naći u sticky temama.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imam ovaj mobitel zakljucan, radi samo na VIP, no meni treba za T-mobile....
kako da ga otkljucam??? dali je jednostavno da mogu sam ili da nosim u neki servis???
Nove Nokie se ne mogu besplatno odkodirat, jos uvjek i vjerovatno ce ostat tako jako dugo.
Preko Kalkulatora koje imate na net-u se mogu dekodirat stare DCT3 i STARE DCT4 Nokie. Njih vecinom nema ispravnih ili su vec dekodirane.
Za nove DCT4, BB5, BB5+, BB5 SL2, BB5 SL3 Nokie trebate imati opremu koja kosta od 100-ak € pa do 500€ i odredena znanja ili kupit kodove.
Cjene variraju ovisno od servisa do servisa a krecu se od nekih 80Kn pa do 500Kn za nove SL3 nokie (N97, 5730...)
Primjer za par modela:
6600i , 5800 ,2230 , se moze dekodirat cjena je cca 100 do 150Kn
6700 se moze dekodirat samo preko koda operatera ( kodovi za nase operatere uglavnom nisu dostupni)
5130,2700 se moze dekodirat ali je jako skupo i vrijeme cekanja koda je 5 do 15 dana itd...
SL3 ( sim lock 3 ) je najnovija zaštita. Za SL3 mobitele je dekodiranje jako skupo ali se mogu dekodirat .
SL3 mobiteli:
2700 , 5130 ,5530 ,5630 , 5730 , 6303 , 6700 , 6710 , 6720 ,6730 , E52 , E55 , E72 , N900 , N97 , X3 , X6
6220 classic jel se može to kak otkljucat ili negdje u zgu za jeftine pare i kolko?? thx
a kolko para bi to došlo?
je zna ko kako dekodirati FREE NOKIA 6288 zakljucana je na T-MOBILE
nemozes free nikako al moze povoljnije nego inace....mozes mi se javit na pm
Mislim kupit nokiu e71 u t-mobilu,a koristim vip karticu.....zanima me dal radi universal sim za ovu nokiu?jedan čovjek koji to prodaje mi je rekao da jos ne radi.........
Probao sam jednu universal SIM karticu u svojoj otključanoj E71 - prihvati pin, ali nema signala ni nakon 10 min čekanja. Inače sam je koristio u kodiranoj 6120 classic. Doduše, niti u specifikacijama tog USIM-a ne piše da podržava E71 pa ono...
Zadnji uredio xlr : 26-06-2010 u 18:58 Razlog: ispravak - 6120 classic
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks