samo za one koji prvi put rade JB,prebacite si rucno slike i videa koji ste slikali jer ce vam JB sve obrisati![]()
ma radi na svemu ko beba!!
Second place is the first loser!!
samo za one koji prvi put rade JB,prebacite si rucno slike i videa koji ste slikali jer ce vam JB sve obrisati![]()
upravo sam kupio iphone i da bi ga uopće upalio traži sim karticu... pošto imam 091, kak je moguće napraviti jb i pokrenuti ga s tom karticom?
Jel, što će ti sloboda kad nemaš čast...
ako ti je verzija 3.1.3 mislim da nema jos unlocka da bi moga koristit tu karticu
ovo je upravo tema za unlock 3.1.3
si siguran? ja bi rekao da je ovo tema upravo samo za JB
bas ovo je tema za jb a ne unlock,a mislim unlock nece skoro biti bar ne za ovu verziju jer ja imam isto 3.1.3 i cekam unlock,koliko citam svuda brzo ce preskocit na 4.0 tada bi to sve trebalo radit
pardon, moja greška... znači unlock još nema?
Kako znas da nece biti unlocka ' mozda bas hoce , isto tako se govorilo za JB da nece biti do osa 4 pa evo danas svi JBamo mobive
ja imam 3.1.2 gore i blackrain...zanima me moram li staviti gore 3.1.3 pa onda JB s ovim, ili mogu na ovaj vec JBan 3.1.2 lupiti ovaj spirit?
naime, ne da mi se sve nanovo instaliravat i tako to...
a bilo bi zgodno ne brinuti se dal ce se mob ugasiti ili nece![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Mislim da ne mozes na jailbrake stavljlat jailbrake
gle nemozes jb radit na jb jer ce ti se telefon smrznut i morat ces napravit onda update na verziju 3.1.3 i takno neces imat 3.1.2, ako ti netreba unlock,onda napravis update na 3.1.3 verziju i normalno napravis jb i radit ce ti sve normalno samo neces moci unlock napravit jer ga nema za tu verziju bar ne za sada..
radi i na novom 3gs?
da, ja sam svojega JB-o
Imam problem.
Kada skinem sa neta program tj aplikaciju i hocu je stavit na iPod javlja mi error, kao sto sam i ocekivao.
U Cydiu sam dodao ono cydia.hackulo.us i tamo vidim ima AppSync 3.1 i 3.2, ali niti jedan mi se nemoze instalirat :/
Jel zna netko u cem je problem?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
server im pada .. budi uporan pa ces uletit
Moras instalirat 3.1 ide 100 a sam jucer radio
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
pozdrav svima...
novi sam u iphone svijetu, ali sam ipak među prvima saznao za ovaj novi jailbrake i stavio ga još u ponedjeljak no danas sam restorao iphone...
zašto?
baterija se trošila ko luda...kod normalnog korištenja, 1 minuta - 1 postotak baterije...baterija mi se iscjedila za 4 sata...onda sam išao malo čitati pa prvo isključio winterboard pa se zajebavao sa ssh no ništa nije previše pomagalo...stavke tipa: isključi 3g i te spike me ne zanimaju jer zašto bi isključivao ono što mi treba??!!
pa sada vas pitam, koji ste puno duže u svemu tome, postoji li neki trik, neka background aplikacija u cydii koja mi pije bateriju...
stvarno bi htio usnimit navigaciju i da napkon vidim sve čari ihpone ali neću žrtvovat bateriju...
da li je možda problem što sam crackane aplikacije instalirao preko installousa (http://cydia.hackulo.us/) a ne preko kompa???
MOLIM VAS SAVJETE I POMOĆ???!!!![]()
Ne nego jailbrake stvarno zdere bateriju ko nenormalan naruci si onu dodatno shell bateriju od 2000mAh i miran si a cijena je 150 kunica
na pocetku teme sam procitao da je ovo unthetered jailbreak...
da mi netko potvrdi sad...ocu ga morat spojit na komp ako mi se ugasi ili je to rijeseno...naravno 3GS je, noviji model...sa 3.1.3
ne, mozes ga paliti i gasiti kad god hoces
iPhone 5s 16 GB
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks