Idem spavat.![]()
To ti ko Broj 1 u Alanu Fordu, vec po tezini paketica vidis da tu fali bar jedno 2-3k dolara.![]()
Doso doma, gladan idem na trening![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ja došo doma, pravac na YouPo... khm, YouTube pa učit.
ima li još itko osim mene problema sa pristupanjem forumu?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ajt ne panicari, ja
il su nas onda u djuture.
iscitali onu temu pa nas sad po ajpijovima lociraju, sad ce nam pokucat na vrata i nikada necemo moc dobit vizu za jameriku
forum pao. nije dugo![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Očit dokaz da je i on od krvi i mesa![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Doso doma, kisa mi unistila dan
Da, i ja imam problema sa forumom
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Umro danas ponavljajući pravo za sutrašnji test
Da, forum je bio sje*an![]()
Україна
Tako sam polomljen da to nisu istine. Sinoc kartali od pola 8 do pola 1 i naroljali se ko budale a ja sam pio neko crno vino ravno kiselini. Jutros sam bio krasan na poslu i cijeli dan se isto osjećam. Like shit. Idem spavat isti tren...
dakle za krizmu kupujem el gitaru... Weee! Ili psp? Kaj mislite? Familija glasa za git a frendovi za psp... Hmmm hmmm... XD
ot. Gledam tv i spremam se spat... Ubija me kemija sa bjelancevinama... 720 kombinacija za dz -.-'
One day, sky went blue...
Dniraj u humanitarne svrhe
Odo spavati![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hebš PSP, gitaru uzmi... PSP je pomalo glupo kupovati imho.
A Google ne radi?
http://lmgtfy.com/?q=imho
Wtf je wtf?
Dobro jutro![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
gitara je ful pocetnicki komplet za 1105 kn, a imam dosta (valjda..) samo za jedno... A gitara, tata se obradovao xD a hocem si i spikere za soni eriksona... Kojih 200 kn... A tata kaze. Ako necu imat dosta za git onda on pridoda kaj fali. U slucaju da ja kupim spikere, od dogovora nikaj... Jos ga nagovaram... A ovi stari spikeri ízdrzavaju zadnje dane, cudo da jos rade![]()
haha ride a bike... Lol koja reklama xD neka zenska govorí nekaj a naocale joj na krivo xP
Kako su me za*ebali meteorolozi..
Jutros sam išao biciklom u školu, i kad sam se vraćao, puff, kiša pada, katastrofa.. Bilo me strah za bajk da neće ležajevi otić..
Htio sam na bus pa do kuće s njim, ali neznam dali bi me vozač pustio.. u tramvaj znam da bih mogao, samo tko će načekat da dođe onaj novi...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Joj daj, baš će biciklu nešto biti od kiše, moj je kisnuo nebrojeno puta.
I ja juče išao na faks bicom i pokisnuo mi.![]()
Україна
Bookmarks